ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ Ή ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ;

Το 2018 το Iνστιντούτο Pirbright, συμφερόντων Bill Gates [Surrey, Αγγλία] ειδικευμένο στη μελέτη λοιμωδών νόσων από ζώα που καταναλώνονται για διατροφή, πήρε άδεια για την πατέντα του “ραγδαία διαδιδόμενου” αυτή τη στιγμή στον κόσμο corona virus.

Το Event 201 ήταν μια προσομοίωση πανδημίας που θα μπορούσε να σκοτώσει …65 εκατομύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου του 2019, δυο μήνες πριν το ξέσπασμα της …αληθινής πανδημίας. Η προσομοίωση έγινε υπό την αιγίδα του Johns Hopkins Center For Health Security, του World Economic Forum και του Bill & Melinda Gates Foundation. Ένα από τα βασικά μέρη του σεναρίου αφορούσε στον έλεγχο της πληροφορίας και την στοχοποίηση των “fake news”, ειδήσεων δηλαδή και απόψεων εκτός “επίσημης αφήγησης”. Ένα άλλο αφορούσε στην αποδυνάμωση του …αντιεμβολιαστικού κινήματος. Η “λύση” φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την παρασκευή ενός εμβολίου το συντομότερο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας…
Την ίδια στγμή που ξεκινάει ο θόρυβος για τον ιό της Wuhan, κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix μια σειρά με τίτλο Pandemic, how to prevent an outbreak. Σ’ αυτήν, η λύση είναι τα εμβόλια και ο ήρωας της υποθέσεως είναι …ο Bill Gates. Ταυτόχρονα, το Bill and Melinda Gates Institute χρηματοδοτεί την εταιρία Inovio Pharmaceuticals Inc. για να παρασκευάσει ένα εμβόλιο για τον κορονοϊό.
Στο μεταξύ …όχι ακριβώς παρεμπιπτόντως, το 2018 είχε ληφθεί η απόφαση ότι η Wuhan θα ήταν η πιλοτική πόλη για την Κίνα, όπου επρόκειτο να δοκιμαστεί το δίκτυο 5G, με προοπτική να λειτουργήσει πλήρως μέχρι το 2020.
Ανήμερα του Halloween 2019, 31 Οκτωβρίου, η πλήρης λειτουργία του δικτύου ξεκίνησε.
Ως προς τις “σκοτεινές πτυχές” της τεχνολογίας 5G βλ. post 5G ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ σ’ αυτό το blog.
Το πρόσθετο ενδιαφέρον εδώ, αφορά στο εξής: ανάμεσα στις χιλιάδες διακεκριμένων παγκοσμίως επιστημόνων, που έχουν υπογράψει το petition για το οποίο γίνεται αναφορά στο post, υπάρχουν πολλοί που προειδοποιούν ότι η τεχνολογία 5G προκαλεί στους χρήστες συμπτώματα ανάλογα εκείνων της γρίπης…

5
(Visited 453 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Pingback: ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, TUE-04022020-1045 το θαυμαστό νοσοκομείο της Wuhan - OANNES

  2. Pingback: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ 5G - OANNES

  3. Pingback: ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" - OANNES

Leave a Reply