ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!

Μετά το δεύτερο αγνώστου προελεύσεως αντικείμενο – καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο του Καναδά, με τις στρατιωτικές υπηρεσίες της χώρας να …διερευνούν ακόμα τα συντρίμμια του * – να σου και τρίτο, αυτή τη φορά πάνω από τη λίμνη Huron, στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ. Το αντικείμενο καταρρίφθηκε επίσης από την αμερικανική αεροπορία.

Η πιο πρόσφατη ευρείας απήχησης “θεωρία συνωμοσίας” επί του θέματος, αφορά σε false flag – επιχείρηση αποπροσανατολισμού από τον σάλο που προκαλεί η ανάλυση του Seymour Hersh περί καταστροφής του Nord Stream 2 απ’ τις ΗΠΑ [βλ. εδώ].
Άλλος πιθανός λόγος για την επιστράτευση ενός false flag : το ισχυρό trending της συσχέτισης του σεισμού σε Τουρκία – Συρία με το HAARP [βλ. εδώ], εγκατεστημένο παρεμπιπτόντως στην …Αλάσκα.
Τώρα, εννοείται ότι αν ξεκινήσουμε τη σεναριολογία, δεν τελειώνουμε ούτε μεθαύριο, οπότε το αφήνουμε …εδώ.
Εννοείται επίσης ότι ο θόρυβος αφορά αποκλειστικά στην εστίαση εδώ του
μεγεθυντικού φακού των media. Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα παρατηρούνται επί καθημερινής βάσεως, στις ΗΠΑ τουλάχιστον, από τα late ‘40s [κι από πολύ πιο πριν, κι όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά ας μη το κουράζουμε]. Αν οι κάμερες των media είχαν από τότε εντολή να εστιάζουν σε τέτοιες εμφανίσεις, δεν θα έδειχναν τίποτα άλλο επί εικοσιτετραώρου βάσεως.
Το μόνο σενάριο, ως εκ τούτου, που μπορεί κάποιος να διατυπώσει άφοβα είναι αυτό : για να έχουν επιλέξει κάποιοι να μετακινήσουν τα Ούφο στο κέντρο της επικαιρότητας, κάτι
“μεγάλο” πρόκειται να συμβεί, ή συμβαίνει.

Ιδού, κάτω, βίντεο που προέκυψε απ’ την κατάρριψη του ΑΤΙΑ στην
Αλάσκα…

* Αναρωτιέται κανείς πόσο διάστημα χρειάζεται στις καναδικές υπηρεσίες για να αποφανθούν, αν όχι τίποτα άλλο, αν είναι …Γήινο.

6
(Visited 94 times, 1 visits today)

Leave a Reply