Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ

Σύμφωνα με το Lancet, το “εγκυρότερο διεθνώς ιατρικό περιοδικό” το αποτέλεσμα μετα-ανάλυσης 65 μελετών απ’ όλο τον κόσμο, έχει ως εξής : η ανοσία που αποκτάται μετά από προσβολή από τον κορωνοϊό προσφέρει προστασία “του ιδίου επιπέδου τουλάχιστον” με εκείνην των σκευασμάτων mRNA.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η φυσική ανοσία είναι τουλάχιστον 88,9% αποτελεσματική εναντίον βαριάς νόησης, εισαγωγής και θανάτου για όλες τις παραλλαγές COVID-19, 10 μήνες μετά τη μόλυνση. Ανέρχεται επίσης στο 78,6% έναντι επαναμόλυνσης για όλες τις παραλλαγές πλην της omicron BA.1, για την [επαναμόλυνση απ’ την] οποία η προστασία είναι στο 45,3%.
Πίσω στο 2020 [Οκτώβριος], το ίδιο περιοδικό δημοσίευε άρθρο με τίτλο “Επιστημονική συναίνεση για την πανδημία COVID-19: πρέπει να δράσουμε τώρα”. Στους συγγραφείς του συμπεριλαμβανόταν η διευθύντρια του CDC,
Rochelle Walensky. Στο άρθρο, το οποίο είχε ευρεία κάλυψη από τα mainstream media αναφερόταν ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαρκή προστατευτική ανοσία στον SARS-CoV-2 μετά από φυσική μόλυνση» και ότι «η εξασθενημένη φυσική ανοσία έθετε σε κίνδυνο τα ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού για απροσδιόριστο μέλλον».
Μετά από πιέσεις, ένα χρόνο αργότερα [Νοέμβριος του 2021] το CDC είχε αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι δεν είχε προβεί καν σε συλλογή δεδομένων ως προς τη φυσική ανοσία. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2022, ο οργανισμός θα αναγκαζόταν να αναγνωρίσει ότι η προστασία της φυσικής ανοσίας είναι τουλάχιστον τρεις φορές πιο αποτελεσματική από εκείνη των εμβολίων ως προς τη μόλυνση από την παραλλαγή Δέλτα.

Οι φαρμακευτικές γνώριζαν επίσης τα οφέλη της φυσικής ανοσίας, αλλά επέλεξαν να τα αποκρύψουν. Τον Απρίλιο του 2022, έγγραφα της Pfizer που βρίσκονταν στην κατοχή της FDA, κυκλοφόρησαν μετά από δικαστική απόφαση, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρία γνώριζε ότι η φυσική ανοσία ήταν εξίσου αποτελεσματική με το εμβόλιο της εταιρείας ως προς την πρόληψη σοβαρής νόσησης. Πιο πρόσφατα ακόμα, μέσω των περίφημων Twitter files αποκαλύφθηκε ότι ο Dr. Scott Gottlieb, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer και πρώην επίτροπος της FDA [!] είχε χρησιμοποιήσει την επιρροή του στο Twitter για τη λογοκρισία αναρτήσεων / μπλοκάρισμα λογαριασμών που αναφέρονταν στην ανωτερότητα της φυσικής ανοσίας από εκείνη των εμβολίων.
6 μήνες αργότερα, σε συνεδρίαση του Οκτωβρίου 2022, το CDC θα παρουσίαζε δεδομένα που έδειχναν ότι η ανοσία από το εμβόλιο μετά από δύο ή τρεις ενέσεις μειώνεται στο μηδέν, έξι μήνες μετά την ένεση και στη συνέχεια γίνεται
αρνητική [!!!].
Σήμερα, η μελέτη του Lancet καταλήγει : «αν και η προστασία από την επαναμόλυνση από όλες τις παραλλαγές μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, η ανάλυσή μας των διαθέσιμων δεδομένων υποδηλώνει ότι το επίπεδο προστασίας που παρέχεται από προηγούμενη μόλυνση είναι τουλάχιστον εξίσου υψηλό, αν όχι υψηλότερο από αυτό που παρέχεται από τον εμβολιασμό δύο δόσεων χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας εμβόλια mRNA».
Σύμφωνα με τον
Robert F. Kennedy Jr., πρόεδρο και επικεφαλής νομικό σύμβουλο του οργανισμού Children’s Health Defense : «το Lancet αναγνώρισε επιτέλους αυτό που γιατροί και επιστήμονες επαναλάμβαναν χρόνια ολόκληρα, ότι η φυσική ανοσία παρέχει ανώτερη προστασία από τα πειραματικά εμβόλια. Μόνο το τσουνάμι παραπληροφόρησης του καρτέλ φαρμακευτικών /κυβέρνησης και των ελεγχόμενων μίντια μπορούσε να πείσει το κοινό για τόσο μεγάλο διάστημα ότι η Pfizer και η Moderna είναι καλύτερες στην προστασία του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος από τον Θεό και τη φυσική εξέλιξη»

Και τώρα; Ποιος θα αποφασίσει τα χρειώδη για “επιστήμονες” και μιντιάνθρωπους; ποιος θα αποζημιώσει εκείνους που ήταν υποχρεωμένοι, έχοντας ήδη περάσει τον “φονικό ιό” να εμβολιάζονται, μία και δύο και τρεις φορές, με σκευάσματα των οποίων η προστασία εξασθενεί [οι ίδιοι οι “επιστήμονες” το έλεγαν] μετά τον τρίτο μήνα, διαφορετικά αποκλείονταν από κοινωνικές δραστηριότητες και από τις ίδιες τις δουλειές τους;
Και πρώτα πρώτα, θα κυκλοφορήσει καν ευρύτερα η είδηση, θα υπάρξει κάποια πρακτική διάσταση του θέματος;
Γιατί αυτό που αντιμετωπίζουμε εδώ δεν είναι απλώς ένα ελλειμματικό είδος ενημέρωσης αλλά μια πραγματικότητα μόνιμα
…under construction.

7
(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Reply