Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ” ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ CLIMATE CHANGE

Ένας από τους λόγους για το φούσκωμα της υπόθεσης “Covid 19” υπήρξε η θέση του στο κεντρικό αφήγημα της σωτηρίας του πλανήτη, από το “ανθρωποκεντρικό” climate change.
Μέσω της “πανδημίας” και των ναζιστικών μέτρων για μάσκες και υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο κόσμος λαμβάνει την τελική
μύηση σε ένα είδος σκοταδιστικής λατρείας της προόδου, καίριο στοιχείο της οποίας [θα] αποτελεί το μίσος για τον “οπισθοδρομικό” άνθρωπο, τον “Νεάντερταλ” * τον αρνητή της επιστήμης.
Η τελευταία ιδιότητα συγχωνεύεται αξεδιάλυτα στα εργαστήρια του political correctness με παραδοσιακές αντι-αρετές όπως του “εθνικιστή”, του “ρατσιστή” και του “φασίστα”. Η επίκλησή τους υποκαθιστά με αυτοματικές διαδικασίες την ανάγκη για επιχειρήματα : για τους οπαδούς της cult, ο διάλογος με ανθρώπους σαν τους παραπάνω δεν έχει κανένα νόημα. Η επανάληψη, δίκην λούπας, των ίδιων λεκτικών κλισέ, ο εστιασμός σε ένα και μόνο αντικείμενο και ο αποκλεισμός όλων των υπόλοιπων,
** είναι φαινόμενα αυτοτροφοδοτούμενα. Το ξέρουμε δα απ’ τη μουσική των μινιμαλιστών : η επανάληψη φέρνει την έκσταση.
Αντίστοιχα, έχουμε εδώ το φαινόμενο της
μαζικής ύπνωσης, μοχλό κινητοποίησης “λαών” στα χέρια ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Θα μπούμε σε λεπτομέρειες , οσονούπω, περί το πώς έχει προετοιμαστεί όλο αυτό, βήμα προς βήμα, από “εξωπολιτικούς” παράγοντες : κυρίως από την προπαγάνδα της
ποπ κουλτούρας, διακινούμενη από τα mainstream media.

ΥΓ. Όπως έχω ξαναπεί, ένας απ’ τους λόγους για το ότι μέγα μέρος της “επιστημονικής κοινότητας” πολέμησε λυσσαλέα τη θεωρία περί τεχνητής προέλευσης του ιού, ήταν αυτός : μόνο ένας ιός που έχει προκύψει αυτοβούλως, μπορεί να αποτελεί γέννημα μιας φύσης …διαταραγμένης απ’ την ανθρώπινη δραστηριότητα.

* Αυτή την έκφραση χρησιμοποίησε ο “προέδρος Μπάιντεν”, κάποια στιγμή πέρυσι, για τις αρχές της πολιτείας του Τέξας που αρνούνταν να εφαρμόσουν τις διαταγές του για γενική μασκοφορία και λοκντάουν.

** Ας πούμε, των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεων των “υγειονομικών μέτρων”. Τη στιγμή που μιλάμε, ίχνος διαλόγου δεν ακούγεται στα mainstream media περί επιπτώσεών τους στην ψυχική υγεία, ιδίως των παιδιών. Ταυτόχρονα, άνθρωποι της “κυβέρνησης” μιλούν χωρίς αιδώ για το τεράστιο πληθωριστικό κύμα που αποτελεί “παγκόσμιο φαινόμενο”. Με αιτία την πανδημία, κι όχι τα μέτρα που παίρνονται γι’ αυτήν, από “ηγέτες” – λακέδες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

3
(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Reply