Η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!

Δια να μη λησμονώμεθα. Δεν είναι μόνο τα ποντικοκούραδα του …δημοκρατικού τόξου. Κόμματα όπως αυτό στο οποίο ανήκει ο ανωτέρω “χρήστης” διεκδικούν την ψήφο μας : ο διακεκριμένος επιστήμων, νευροχειρούργος και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ [Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας] πρόσκειται ιδεολογικά στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ…
Και μέμφεται τον ΣΥΡΙΖΑ για “σκόπιμη διγλωσσία” ως προς τους …αρνητές ιού & εμβολίων. Εννοώντας προφανώς την ελευθεροστομία που επετράπη στον
Πολάκη για πιο πολύ απ’ όσο έπρεπε.
Ένα είναι σίγουρο : στο διαγραφόμενο πολιτικό τοπίο, κινούμενος με σταθερά αριστερή κατεύθυνση, βλέπεις κάποια στιγμή το
δείκτη του μετρητή μαλακίας να τρελαίνεται.
“Πολιτικής” μαλακίας, για να θυμηθούμε τον
Καραθανασόπουλο (εδώ) …και όχι μόνο.

6
(Visited 115 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar April 24, 2023 at 6:28 pm

    Κρίνοντας από το βρώμικο πόλεμο που κήρυξε προεκλογικά η ΝΔ δεξιά κι αριστερά της – με ωμές απαγορεύσεις κομμάτων και ανύπαρκτα σκάνδαλα ευρωβουλευτών – δεν το βλέπω να βγαίνει πρώτο κόμμα και δεν το βλέπει ούτε κι αυτή. Το ζήτημα επομένως είναι με ποιον θα συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω πάντως όχι με το ΚΙΝΑΛ.

    Reply
    1. Oannes April 24, 2023 at 7:10 pm

      Ε δεν υπάρχει κι άλλος. Το “τιμημένο” δεν αφήνει το μαγαζάκι του 5-10%. Το έχει χτίσει με κόπο και ιδρώτα.
      Βαρουφάκης δεν βλέπω καν να μπαίνει Βουλή.
      Με ποιον θα συγκυβερνήσουν; με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή με τον Κασιδιάρη;
      Βλέπω ξαφνικά την υπερβατική απέχθειά μου για το φαινόμενο των Εκλογών να αντικαθίσταται [ίσως περιστασιακά ίσως όχι] από μια διάθεση για κουτσομπολίστικη / χαλαρωτική εντρύφηση.
      Στην Αμερική εντωμεταξύ έχει ξεπροβάλλει αληθινά άξιος υποψήφιος : ο “συνωμοσιολόγος” Robert Kennedy Junior, γιός & ανηψιός των δολοφονημένων. Βάζει με τους Democrats αλλά αν ζούσα εκεί αυτόν θα ψήφιζα σφαγμένο.
      Καμιά αδυναμία δεν έχω στους Kennedy ούτε μασσάω με το οικογενειακό legacy, αλλά ο τύπος είναι υπόδειγμα all along the way εφ’ όλης της υλης – τα τελευταία 40 + χρόνια.
      Άσχετο : Έβλεπα σήμερα μια περίεργη αναδρομική επισκεψιμότητα ενός προπέρσινου post για τον vaccines advocate Σαββόπουλο
      https://oannes.gr/%ce%b4%cf%81-%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bd%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b5/
      το ψάχνω και τι να δω; ο βλαξ έχει πάθει κορωνοϊό – για τρίτη φορά! Και οι οπαδοί αυτού και των εμβολίων πανηγυρίζουν γιατί “…και τις τρεις φορές που το έπαθε, σώθηκε γιατί ήταν [τριπλά!] εμβολιασμένος”.

      Reply
      1. stcigar April 24, 2023 at 7:25 pm

        Εντάξει και η κουτσή Μαρία έχει καταλάβει πλέον τη φάση με τα εμβόλια, εξ ού και πρακτικώς αυτά καταργήθηκαν. Διάφορα σελέμπριτι σαν το Σαυρόπουλο βέβαια που εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με ανόητες δηλώσεις περί επιστήμης και καταναγκασμού, προσπαθούν τώρα να κρατήσουν τα προσχήματα για να μην τους μείνει στάμπα ο τίτλος του βλάκα. Υπάρχει και μια μικρή μειοψηφία βέβαια που επιμένει καλή τη πίστη στη μαλακία της.

        Reply
        1. Oannes April 24, 2023 at 7:32 pm

          Φοβαμαι ότι δεν είναι και τόσο μικρή αυτή η μειοψηφία, και γενικά ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει ακριβώς τελειώσει. Κάποιο περίεργο πουστριλίκι μυρίζομαι στην ατμόσφαιρα. Μπορει βέβαια να είναι της ιδέας μου εν είδει …PTSD, αλλά δεν νομίζω. Αν είναι αυτό πάντως …αποστολή εξετελέσθη.

          Reply
          1. stcigar April 24, 2023 at 7:44 pm

            Καμιά φορά σκέφτομαι – για να παίρνω θάρρος δηλαδή κι ο ίδιος – ότι αυτό που θέλαμε από την αρχή, σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε, με τον κορωνοϊό κυρίως, ίσως κάπου και με το ουκρανικό, αλλά και σε άλλα ζητήματα, στα οποία μέχρι πρόσφατα επικρατούσαν παντού μαύρα μεσάνυχτα. Προφανώς και παίζει χοντρό πουστριλίκι και πιθανότατα η φορά των πραγμάτων είναι μη αναστρέψιμη, but anyway δύσκολα θα έλεγε κανείς ότι βρισκόμασταν στη “λάθος πλευρά της ιστορίας”.

            Reply

Leave a Reply