Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ

Θυμάμαστε, κάποιοι τουλάχιστον, ότι οι νέοι ήταν πρώτοι στον εμβολιασμό, “βάζοντας τα γυαλιά” στους μεγαλύτερους. Τώρα ακούμε ότι οι “πολύ νέοι” είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους δισταγμούς να εμβολιαστεί. Ως προς τα επιδόματα για διακοπές, η διατύπωση είναι σκόπιμα ελλειπτική : ο κύριος Τέλλογλου αποφεύγει να πει εκείνο που, πιθανότατα ο κύριος Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει : ότι θα δοθούν στους νέους ως …αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πείραμα. Η ηλικιακή ασάφεια είναι επίσης σκόπιμη. Ποιοι είναι οι “πολύ νέοι”; γιατί αν είναι εκείνοι γύρω στα 18, καλώς κάνουν και έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθόσον 1. δεν κινδυνεύουν καθόλου από τον ιό και τις μεταλλάξεις του [το να μιλάς για κίνδυνο από κορωνοϊό σε ένα άνθρωπο 18 χρόνων είναι το ισοδύναμο του να τον απειλείς με ένα κρυολόγημα] 2. πέρα από τα γνωστά φαινόμενα με τα AstraZeneca / Johnson & Johnson, υπάρχουν τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας / περικαρδίτιδας που σχετίζονται με τα mRNA εμβόλια, και τα οποία εκτινάσσονται σ’ αυτές ακριβώς τις ηλικίες [βλ. διάγραμμα].

Το πιο απίστευτο απ’ όλα φυσικά, αφορά στις “γυναίκες οι οποίες σκοπεύουν να τεκνοποιήσουν”, και στις οποίες συνιστάται, έτσι απλά, ο εμβολιασμός σε οποιοδήποτε τρίμηνο της κύησης. Από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρία, αυτό, για να κρατάμε σημειώσεις …για όταν θα έρθει η ώρα.
Σχόλιο επί της αλλαγής στάσης της
κυβέρνησης καρπαζοεισπρακτόρων ως προς τους Ρώσους τουρίστες, δεν έχει κάποιο νόημα. Έχει ίσως νόημα η διαπίστωση ότι οι “εταίροι” στοχεύουν κατευθείαν την καρδιά της …βαριάς βιομηχανίας μας.
Να σημειώσουμε τέλος ότι η ένρινη, διεισδυτική με αποχρώσεις …κακεντρέχειας φωνή του κυρίου
Τέλλογλου, λειτουργική ίσως στο “αποκαλυπτικό” ρεπορτάζ με το οποίο έγινε γνωστός, δεν συνάδει με το στιλ της απρόσωπης, άνευ παρεμβάσεων ενημέρωσης που επιλέγει σήμερα.

4
(Visited 151 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Εmmanouel June 28, 2021 at 5:00 pm

    Τα μαθες βεβαια για το 150αρι ευρω επιδομα-δωροδοκια στους νεους που δινει ο Κουλης .. Περιμενω σχοκιο χα χα ..

    Reply
  2. Εmmanouel June 28, 2021 at 5:03 pm

    Για να κανουν το εμβολιο φυσικα τα λεφτα !

    Reply

Leave a Reply