ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ : ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το ταριχευμένο corpse που ”ηγείται” αυτή τη στιγμή της αμερικανικής κυβέρνησης, έχει αποφασίσει να φέρει τον πληθυσμό της Γης στο δικό του χάλι.
Έχουμε πει επανειλημμένα ότι το κόμμα του πολέμου στην Αμερική, όπως προκύπτει ιστορικά, είναι οι
Δημοκρατικοί, όχι οι Ρεπουμπλικάνοι.
Η ουσιαστική αιτία της επερχόμενης κρίσης στην Ουκρανία είναι η ολική επαναφορά των Δημοκρατικών στην εξουσία. Η δήλωση του υπουργού εξωτερικών
Μπλίνκεν ότι η Αμερική δεν θα δεχτεί ποτέ την προσάρτηση της Κριμαίας, οι χυδαιότητες στη συνέχεια του “προέδρου” για τον Ρώσο ομόλογο του, δεν υπήρχε περίπτωση να μη “ενεργοποιήσουν” τον διάδοχο του Ποροσένκο στο πρωθυπουργικό θώκο της Ουκρανίας. Πόσο μάλλον όταν οι τεράστιες απώλειες της χώρας από την “πανδημία” επιτάσσουν λύσεις αντιπερισπασμού. Ο κύριος Ζελένσκι δίνει εξετάσεις αυτή τη στιγμή στον “πρόεδρο” Μπάιντεν, ο οποίος, σημειωτέον, δεν τον έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο…
Οι δηλώσεις του φοβερού δίδυμου
Λαβρόφ / Πούτιν για υποστήριξη στους Ουκρανούς αυτονομιστές δεν επιδέχονται παρερμηνείες, ούτε η μαζική διείσδυση ρωσικών τεθωρακισμένων οδηγούμενων από τους εν λόγω αυτονομιστές, εκπαιδευμένους στη Ρωσία. Το αυτό και για την συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων στην Μαύρη Θάλασσα.
Το “προβληματάκι” ως προς …εμάς ακούει στο ίδιο πάντα όνομα :
“Τουρκία”. Είναι πιθανότατο η φίλη και γείτων να [επιχειρήσει να] εκμεταλλευτεί την περίσταση * ώστε να “επιστρέψει” ως άσωτη κόρη στην αγκαλιά της Νατοϊκής συμμαχίας, ζητώντας ανταλλάγματα για την “επιστροφή”. Τα οποία δεν θα σημάνουν παρά το άδειασμα, ξερά, της Ελλάδας από την “διακυβέρνηση Μπάιντεν”.


* Μετά τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών οι Τούρκοι είχαν σπεύσει να “καταγγείλουν” και αυτοί την “απαράδεκτη” προσάρτηση της Κριμαίας, ενώ είναι γνωστό ότι “ενισχύουν” με drones τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

4
(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Reply