ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ!

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης της ALCO για το εμβόλιο πρέπει να έχει δημιουργήσει πανικό στα μέλη της κυβέρνησης : από τους ερωτηθέντες, το 61% δηλώνουν ότι έχουν πρόβλημα. Λεπτομερέστερα, το 19% δεν το κάνει σε καμία περίπτωση, ενώ το 42% θα περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση για να αποφασίσει. Οι “πρόθυμοι” ανέρχονται στο …33%. Σε άλλες δημοσκοπήσεις το ποσοστό των …αρνητών του εμβολίου [“ψεκασμένων” κατά τον κύριο Πρωθυπουργό, να μην ξεχνάμε] φτάνει στο επικό ποσοστό του 75%. Κι ίσως ο αριθμός να είναι ακόμα μεγαλύτερος, μια και πολλοί και διάφοροι φοβούνται να ομολογήσουν την …ενοχή τους.
Το ερώτημα είναι με τι τρόπο θα εκμαιεύσει η κυβέρνηση το
70% που απαιτούν οι ειδικοί για την εξασφάλιση της ανοσίας αγέλης.
Αν η εντύπωση που κάποιοι έχουμε είναι σωστή, ότι δηλ. ένας από τους σκοπούς που εξυπηρετεί η επινόηση της “πανδημίας” είναι …το εμβόλιο, οδηγούμαστε σε
ανώμαλες καταστάσεις. Γιατί ασφαλώς δεν είναι δυνατόν, για ένα project μεγαλόπνοο σαν αυτό, να αφεθεί ο …λαός να αποφασίσει.
Ένα τεράστιο ποσοστό αποχής, όπως έχω ξαναγράψει, ακόμα μεγαλύτερο απ’ αυτό της δημοσκόπησης, μια
μη επιδεκτική αντιστροφής πανωλεθρία, είναι η μόνη λύση. Αλλιώς θα μπούμε σε φαύλους κύκλους συνεχών lockdown ή σε έξω απ’ τα δόντια υποχρεωτικό εμβολιασμό με κινέζικες μεθόδους.

5
(Visited 131 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar December 12, 2020 at 8:56 pm

    Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα πραγματικό πρόσωπο (δε δίνω πλέον καμία σημασία σε εικονικές υπάρξεις) να λέει ότι περιμένει πώς και πώς να κάνει το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένων σεσημασμένων μικροβιοφοβικών και φανατικών μασκοφόρων. Και ο λόγος δεν είναι μόνο η τιμημένη “προπαγάνδα των ψεκασμένων”, γιατί όταν καλλιεργείς συστηματικά το φόβο, είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή αυτός να γυρίσει κι εναντίον σου..

    Reply
    1. Oannes December 12, 2020 at 10:10 pm

      Ούτε εγώ έχω ακούσει, ξέρω βέβαια κάποιους υπερήλικες που είναι υπέρ και τη λένε κιόλας σε όποιον είναι κατά. Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι εκ καταβολής έξυπνοι άνθρωποι, και “διαβασμένοι” κλπ. αλλά…τα έχουν δει όλα απ΄την πολλή τηλεόραση.
      Ελπίζω η αποχή να είναι όντως σαρωτική γιατί αυτή είναι η μόνη πιθανότητα να ησυχάσουμε για ενα διάστημα τουλάχιστον.

      Reply
      1. stcigar December 13, 2020 at 10:14 am

        Ανέκαθεν είχα την αίσθηση ότι “εξυπνάδα” και “μόρφωση” με την καθιερωμένη έννοια δεν πιάνουν τίποτα έτσι και σφίξουν τα πράγματα και πάρουν το πάνω χέρι ο φόβος και η ελπίδα. Στη μαύρη λίστα κι αυτά μαζί με “ειδικούς”, “επιστήμονες” κλπ που είναι ζήτημα εξάλλου να βρεις ένα στους είκοσι (για να μην το χοντρύνω) που να κατέχει κάπως το αντικείμενό του, αφού οι περισσότεροι κινούνται σταθερά μεταξύ παπαγαλίας και τεμπελιάς ανεξαρτήτως βαθμίδας.

        Reply
        1. Oannes December 13, 2020 at 12:03 pm

          “Mόρφωση” και “εξυπνάδα”, όταν οι λέξεις πάνε πακέτο με τα εισαγωγικά, σημαίνουν κάποιον που ασχολείται αποκλειστικά με την πάρτη του, προσπαθώντας να πείσει όλο τον κόσμο γύρω του ότι …αυτό είναι που μετράει. Συνήθως άλλωστε το καταφέρνει.

          Reply
  2. dnk December 12, 2020 at 10:40 pm

    Όπως έχουν,ήδη,αναφέρει διάφοροι ειδικοί,τα φάρμακα μονοκλωνικών αντισωμάτων δεν είναι καινούρια φρούτα(τα φρούτα είναι ωφέλιμα,μην τα φοβάστε…).Θυμάμαι,όσο ακόμα εργαζόμουν στο σχετικό χώρο,γύρω στο 2004,γυναίκα με αρθρίτιδα να κάνει ενδονοσοκομειακή θεραπεία με αυτά,φίλο με ψωρίαση να ψάχνεται με την τανεζουμάμπη καί την ετανασέρπη(ονόματα αντάξια ομηρικών τεράτων),όπως και μένα να τα λοξοκοιτάζω για τα δικά μου θέματα με αυτοάνοσα.Απλά το κόστος τους ήταν,σχετικά,δυσβάστακτο και οι ενδείξεις τους αφορούσαν,ως προς τα αυτοάνοσα τουλάχιστον,ένα πολύ μικρό μέρος των ασθενών,γύρω στο 2%(μία dnaκη πλεμποελίτ,στην οποία ανήκω κι εγώ).Θα μπορούσαμε να πούμε,εκ λαϊκής πείρας μιλώντας πάντα,ότι αποτελούν,ως προς την προτεινόμενη χορήγηση τους τουλάχιστον,τους νεότερους συγγενείς της χλωροκίνης,της κολχικίνης,της μεθοτρεξάτης και όσων έχουν,κατά καιρούς,ακουστεί ως δοκιμαζόμενες θεραπείες για τον ιό.Ο Σωτήρης Τσιόδρας εχει κάνει,στα πεταχτά,κάποιες αναφορές σε σχετικά φάρμακα,αλλά κανείς απο τους ερευνητές δημοσιογράφους δεν έδειξε ενδιαφέρον,σε αντίθεση με το ενδιαφέρον για την σύσταση του χώματος των covid τάφων(ένας φαρμακοποιός ή ένας σχετικός γιατρός είναι,ομολογουμένως,δύσκολο να βρεθεί,άσε τα τηλεπικοινωνιακά κόστη).Μιλώντας με όρους της,λαϊκης,τέχνης του σινεμά,θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι,τα παλαιότερα με τα νεότερα φάρμακα, έχουν μεταξύ τους την σχέση που έχει ο T800 με τον T1000 στο Terminator.Ο έμπειρος μάστορας και παλαιό μέλος της αντίστασης,Ραούλ,χρησιμοποίησε τον T800,προκαλώντας την χλεύη των τεχνοκρατών “κριτικών”. Ας ελπίσουμε όλα να εξελιχθούν όπως στην ταινία.Προσωπικά,σαν παλιός και αυθεντικός μεταλλαγμένος δεν έχω και πολλά να φοβάμαι,για εσάς τους New Mutants δεν ξέρω.Ελπίζω να μην αποδειχτείτε Strikeforce Morituri.Αν το εμβόλιο είναι,ουσιαστικά,όπως πολλοί υποστηρίζουν,μακροπρόθεσμη θεραπεία,ίσως να εξηγείται και η λύσσα για χορήγηση του στο 100%,ει δυνατόν,του πληθυσμού.Εμβολιαζόμαστε,βγαίνουμε(ζήτωωω..} όλοι έξω,δεν παρουσιάζουμε συμπτώματα λόγω φαρμακευτικής κάλυψης,επέρχεται η,πολυθρύλητη,φυσική ανοσία αγέλης,όλα καλά(είδατε που σας τα λέγαμε;) και εις άλλα με υγεία! Ευχαριστώ για την ανοχή.

    Reply
    1. stcigar December 13, 2020 at 11:09 am

      Δεν ξέρω Σωκράτη, κάνε όπως κρίνεις εσύ, για μένα δεν έχει πολλή σημασία, δεδομένου ότι τελευταία διανύω μια φάση “επιθετικής παραίτησης” και δυσκολεύομαι να δημοσιεύσω κάτι περισσότερο από κάποιο τραγουδάκι μία στις τόσες. Το παιχνίδι πλέον είναι μονά ζυγά δικά τους, κάπου μάλιστα λυπάμαι και τον Τραμπ που προφανώς δεν ήξερε ο ταλαίπωρος πού πήγαινε να μπλέξει. Θυμάμαι πόσο υπερβολικά πεσιμιστικός μου είχε φανεί εκείνος ο μύθος του Κάφκα με τον τύπο που ζητούσε να βρεθεί “ενώπιον του νόμου” αλλά η αλήθεια του τώρα μου φαίνεται προφανής πέραν πάσης αμφιβολίας.

      Reply
      1. Oannes December 13, 2020 at 11:25 am

        Δεν μπορώ να ξέρω φυσικά πόσο επιθετική είναι η φάση για την οποία μιλάς, αλλά “κι εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι”. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση απ’ το να προσπαθεί κανείς να συνεχίσει, ό,τι κι αν συμβαίνει, “σαν να μην τρέχει τίποτα”. Όταν αυτό σταματάει να είναι εφικτό …απλώς σταματάει.
        Όσο για το πραγματάκι αυτό του Κάφκα …τι μου θύμισες… Ήμουν και σπόρος όταν το είχα διαβάσει και είχα μείνει, στο τέλος, ενεός. Ένας συγγραφέας που η [επαν-]ανάγνωσή του γίνεται “επιτακτικό καθήκον”. Που λέει ο λόγος δηλαδή, υπό συνθήκες όπως οι παρούσες.

        Reply
    2. Oannes December 13, 2020 at 12:07 pm

      Συμφωνώ σε όλα. Να προσθέσω απλώς ότι ο κύριος Τσιόδρας, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο της χλωροκίνης λέγοντας [τον άκουσα ο ίδιος] ότι “χρησιμοποιείται εξ αρχής από το ελληνικό σύστημα με άριστα αποτελέσματα”, στη συνέχεια άρχισε να τα μασάει μιλώντας περί …γρίφου της χλωροκίνης, για να πάψει τελικά να αναφέρεται σ’ αυτήν τελείως, …τοις “κείνων” ρήμασι πειθόμενος.

      Reply
  3. dnk December 13, 2020 at 11:00 am

    Το ότι το σώμα,όντως, θεραπεύεται απο μόνο του είναι η φράση κλειδί,αν μου επιτρέπετε και ένα λογικότατο συμπέρασμα.Όπως έχει απαντήσει και “ειδικός” σε,επίμονες,ερωτήσεις δημοσιογράφων περί του γιατί πεθαίνουν διαφόρων ηλικιών άνθρωποι,είναι όλα θέμα dna(φοβερή απάντηση,αν το καλοσκεφτεί κανείς). Το,οποιοδήποτε,φάρμακο φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο κάποιου που προσπαθεί να συγκρατήσει κάποιον ή κάποιους απο το να δείρουν κάποιον άλλον.Το αν αυτός ο άλλος συνέλθει ,έχοντας φάει πολύ,λίγο ή και καθόλου ξύλο,είναι θέμα του dna του,της κράσης του ,όπως θα λέγανε και “ευπαθείς” 80χρονοι.Απλά ο,έντιμος και παλιά καραβάνα,Τ800 μάχεται στο πλευρό μας,ενώ ο Τ1000 θέλει να υποκαταστήσει το πλευρό μας.Αν τα φάρμακα ήταν “θαυματουργά” ,με τον τρόπο που θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει τουλάχιστον,τότε θα “ανέστεναν και νεκρούς”. Όλα αυτά βέβαια είναι λαϊκά,φούλ ” ψεκασμένα”,συμπεράσματα.

    Reply
    1. Oannes December 13, 2020 at 11:27 am

      Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω. Και ως προς την παρομοίωση, εννοείται.

      Reply

Leave a Reply