ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Από τα βάθη του λαγουμιού “όπου έχει φτιάξει η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών” * ακούγονται συνθήματα :
“ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ” και “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ”
Στο μεταξύ:
Τρία από τα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν ν’ αγνοούνται, όπως και η μητέρα τους
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε κατακόμβη στην ορεινή Κορινθία.
Σήμερα, ο 45χρονος πατέρας ο οποίος κρατείται αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.
Η κατάσταση πάντως με την οικογένεια έχει αρχίσει να περιπλέκεται καθώς ο πατέρας αρνείται να κάνει τεστ DNA που έχει ζητηθεί από εισαγγελέα προκειμένου να φανεί ποιος είναι ο πατέρας του 11μηνου βρέφους.
Θρίλερ με τα παιδιά της οικογένειας
Την ίδια στιγμή, τρία από τα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν ν’ αγνοούνται, όπως και η μητέρα τους, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην τους έχει εντοπίσει ακόμα.
Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας παρέμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τα παιδιά, αναζητούνται ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πιστοποιητικά που να τα συνδέουν με τον 45χρονο.
Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται τα τρία παιδιά για τα οποία ο 45χρονος λέει ότι δεν γνωρίζει που είναι, ότι βρέθηκαν σε ένα μοναστήρι παλαιοημερολογιτών, χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί.
Τηλεργασία από το λαγούμι
Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η επαγγελματική πορεία του 45χρονου. Από τον δήμο Ηλιούπολης που είχε προσληφθεί ως υπάλληλος καθαριότητας, πήρε μετάταξη το 2020 για τον Δήμο Ερέτριας με εξ αποστάσεως εργασία και μισθό 1.029 ευρώ καθαρά μηνιαίως.
Αυτό που αναζητείται και πρέπει να δώσουν απαντήσεις οι αρμόδιες Αρχές, πως ένα υπάλληλος στην καθαριότητα εργαζόταν εξ αποστάσεως.
Οι… 4 ειδικότητες του 45χρονου
Ο 45χρονος που δηλώνει «παλαιοχριστιανός» – συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών αλλά πάνω από όλα, όπως γράφει, Ορθόδοξος Ρωμιός.
Μέχρι και πριν από λίγες μέρες έκανε αναρτήσεις, με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το περιεχόμενό τους, που έκανε επί σειρά ετών, να αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα και της δράσης του.
Με δικό του διαδικτυακό blog, γεμάτο κείμενα κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό, και σελίδα στο YouTube, που έδινε συμβουλές ακόμα και για τα χόρτα που πρέπει να μαζέψει κανείς για να φτιάξει μια νόστιμη χορτόπιτα.
Στην Ικαρία το 2016, με στολή παραλλαγής απέναντι από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου που καταγράφει τους μονολόγους, τις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Είναι η εποχή που ο ίδιος είχε φύγει από το σχολείο, που εργαζόταν ως μουσικός στην Αθήνα, και δεν έκρυβε την υποστήριξή του, στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» που τότε βρισκόταν στο κοινοβούλιο.

“Το χαρτί” είναι στην έκφραση της παρουσιάστριας…

Μια επισκόπηση της υπόθεσης “Παλαιοχριστιανοί”, μέσα απο εμετικά αποσπάσματα όπως τα παραπάνω [“ρεπορτάζ” Λιάγκα, “κείμενο” in.gr], αποκαλύπτει ότι ο κύριος Σούρας ** προωθεί κατηγορία περί αιμομιξίας εναντίον του …πατριάρχη της οικογένειας, εκ του μη όντος και χωρίς αποχρώσα ένδειξη – η οποία ένδειξη, δεν γίνεται να υπάρχει. Εκ του μη όντος έχει κινηθεί άλλωστε η όλη ιστορία, εναντίον ανθρώπων οι οποίοι δεν φαίνεται να ενόχλησαν κανέναν. Σε αντίθεση με “κοινότητες” όχι των 10 αλλά χιλιάδων ατόμων – …Ρομά ας πούμε – οι οποίες κινούνται με άνεση σε παράλληλα σύμπαντα, ενώ μέλη τους επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες.
Αξιοσημείωτη είναι τέλος η
ανευθυνότητα που επιδεικνύει ο ίδιος ο “Παλαιοχριστιανός” ως προς τα παιδιά του, μη στέλνοντάς τα σχολείο, και μετατρέποντάς τα σε Κάσπαρ Χάουζερ του 21ου αιώνα. Τι αποτέλεσμα θεωρεί ότι θα έχει η επιλογή αυτή; – δεν εννοώ τη “μόρφωσή” τους…

* Μορφές ζωής όπως ο “Λάζος” – ρεπόρτερ Λιάγκα, και ο ίδιος ο Λιάγκας, κόπτονται για τα παιδιά του Καλαϊτζιδάκη. Που δεν τα έστειλε σχολείο να μορφωθούν όπως αυτοί.

** Εικάζω ότι ο εν λόγω αποτελεί κινητήριο δύναμη & επιστημονικό άλλοθι του εισαγγελέα : τις προάλλες [βλ. εδώ] έκανε λόγο για υπόθεση που “δεν έχει σχέση με θρησκείες και αιρέσεις, αλλά με …κάτι άλλο, για το οποίο δεν μπορώ να μλήσω ακόμα”.
5
(Visited 102 times, 1 visits today)

11 Comments

  1. stcigar February 21, 2024 at 8:49 am

    Από διάφορα διάσπαρτα στοιχεία συμπέρανα ότι ο τύπος αποφάσισε να κάνει την μεγάλη έξοδο κατά την περίοδο της καραντίνας για να γλιτώσει ο ίδιος και τα παιδιά του από τα εμβόλια και τις μάσκες και είπε να το συνεχίσει όταν είδε ότι “λειτουργεί”. Το ερώτημα βέβαια είναι πώς μια τέτοια στάση συμβιβάζεται με την ακατάσχετη τεκνογονία. Εκτός κι αν σκόπευε να δημιουργήσει μια καινούρια “υπόγεια” κοινωνία στα μέτρα του.

    Reply
    1. Oannes February 21, 2024 at 10:13 am

      Η ακατάσχετη τεκνογονία [δείγμα όχι ακριβώς ιδιοφυίας από μόνη της] είχε προκύψει προφανώς προ Covid, χωρίς εν συνεχεία να αντιληφθεί ο παλαιοχριστιανός ότι όντως, κάτι δεν “κολλάει”. Γενικά μια ακόμα πηγή μελαγχολίας είναι ότι αναγκάζεσαι να ταυτιστείς με τέτοιες περιπτώσεις, εν ονόματι αφενός του ότι έχουν κάποια δίκια, και αφετέρου του ότι το αντίπαλο δέος είναι φολιδωτά ερπετά κανονικά και με το νόμο.
      Εν τω μεταξύ χαρακτηρισμοί όπως “αρνητές των εμβολίων” και τα τοιαύτα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σαν να μην τρέχει τίποτα. Σε βάθος χρόνου θέματα όπως οι παρενέργειες και ο ρόλος τους στη διαιώνιση της “πανδημίας” θα έχουν απαλειφθεί εντέχνως από το όλο αφήγημα.
      Ως προς τους αγρότες, εντύπωση μου κάνει ότι …το “ευτράπελο” περί αγροκαλλιεργειών και κτηνοτροφίας που επιβαρύνουν το Climate Change δεν ακούγεται στα εγχώρια μέσα. Η υπόθεση διακονείται business as usual, σε στιλ συνδικαλιστικά αιτήματα [όπως κάθε χρόνο] και έως εκεί. Έτσι νομίζω τουλάχιστον, μπορεί να μου έχει διαφύγει κάτι. Δεν θα εκπλησσόμουν πάντως οι ίδιοι οι αγρότες να αγνοούν την ιστορία που εκτυλίσσεται σε όλη την Ευρώπη.

      Reply
      1. stcigar February 21, 2024 at 10:35 am

        Εμένα πάλι έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου mainstream άρθρα που παρουσιάζουν τις παρενέργειες των εμβολίων και την αύξηση των ιώσεων ως business as usual με την έννοια ότι τα είχαν διαβλέψει εκ των προτέρων οι εξωνημένοι επιστήμονες. Κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις. Όσο για την απουσία δικαιολογιών περί κλιματικής αλλαγής κλπ, πιθανότατα οι κρατούντες δεν θεωρούν τους δικούς μας αγρότες επαρκώς μορφωμένους, ώστε να τους εξηγήσουν διεξοδικά την.. πραγματική φύση του προβλήματος. Αποκλείεται πάντως οι αγρότες να είναι απληροφόρητοι για τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη, δεδομένου ότι τα αιτήματά τους είναι πάνω κάτω τα ίδια με των ευρωπαίων συναδέλφων τους, κυρίαρχη θέση στα οποία καταλαμβάνει ο περιορισμός των πράσινων υπερβολών που επιδείνωσαν το πρόβλημα In the first place.

        Reply
        1. Oannes February 21, 2024 at 11:29 am

          Κάποια άρθρα που παρουσιάζουν τις παρενέργειες ως “γνωστές από πριν” στους εμπιστήμονες έχω τσεκάρει κι εγώ, τα οποία συμπληρώνουν εννοείται ότι “οι ίδιες παρενέργειες απ’ τον Covid είναι πολύ μεγαλύτερες”. Κι αυτό ενώ είναι δεδομένο από μελέτες [έχω ασχοληθεί επαρκώς με το ζήτημα] ότι μυοκαρδίτιδες κτλ. δεν υπήρχαν, και αν υπήρχαν ήταν απειροελάχιστες προ εμβολίων.
          Ταυτόχρονα ο Tedros Ghebreyesus ισχυρίσθηκε προχτές ότι “ποτέ ο WHO δεν επέβαλλε λοκντάουν, μάσκες και εμβόλια, γιατί ποτέ δεν είχε τη δυνατότητα να το κάνει, ούτε και θέλει να την αποκτήσει!”
          Αυτά εκκρεμούσης της περίφημης PANDEMIC TREATY. Πιθανή ψήφιση της οποίας τον Μάιο [επαναλαμβάνω] αφήνει τους πάντες στο έλεος του συγκεκριμένου κτηνανθρώπου, εν όψει νέας πανδημίας.

          Reply
          1. stcigar February 21, 2024 at 12:46 pm

            Και πάλι θα διαφωνήσω με την τελευταία σου υπενθύμιση, παρόλο που δεν αποκλείεται να πέφτω πέρα για πέρα έξω. Είμαι της άποψης ότι τα ερπετά έχουν πάρει το μάθημά τους από την “πανδημία” και το ουκρανικό και δεν θα επαναλάβουν σύντομα τα ίδια λάθη. Όχι ότι αυτή τη φορά θα κάνουν το σωστό. Απλώς θα κάνουν καινούρια. Προς το παρόν είναι απασχολημένα με πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, όπως με την ενίσχυση της πολεμικής τους βιομηχανίας εν όψει ενός τρίτου παγκόσμιου που τα ίδια θα έχουν προκαλέσει. Όχι επίσης ότι αυτό αποκλείει την πιθανότητα να λάβουν ξανά τα ίδια μέτρα ενάντια σε μια καινούρια πανδημία. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι να πρόκειται για πραγματική.

            Reply
            1. Oannes February 21, 2024 at 1:02 pm

              Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, ως προς το πρώτο σκέλος εννοείται. Και εγώ έχω την εντύπωση ότι μια νέα πανδημία δεν είναι ακριβώς around the corner. Αλλά ξέρω μέσα από “μελέτη” της ιστορίας των εν λόγω, ότι έχουν απεριόριστη υπομονή και “στρατηγική σκέψη”, ασχέτως IQ τους, το οποίο δεν φαίνεται να είναι και of the highest level. Ως εκ τούτου, τη νέα πανδημία θα τη βγάλουν σαν άσσο απ’ το μανίκι τους την κατάλληλη στγμή, μπορεί και σε ένα, μπορεί και σε 10 χρόνια. Έχοντας εξασφαλιστεί από τώρα όμως.
              Οι άνθρωποι με super IQ ελάχιστα ενδιαφέρονται να εξουσιάζουν / ελέγχουν τις ζωές των άλλων. Οι περισσότεροι στερούνται κατ’ αρχήν “οράματος” και “μεγαλόπνοων σχεδίων”.

              Reply
              1. stcigar February 21, 2024 at 1:48 pm

                Εννοείται ότι κρατάνε ως καβάτζα τη δυνατότητα επανάληψης του σκηνικού της πανδημίας, ιδιαίτερα μετά την ανέλπιστη προθυμία του κοινού να υποταχθεί ψυχί τε και σώματι. Κάθε τόσο πάντως επανέρχομαι στην πρωταρχική μου διαπίστωση ότι το σκηνικό του κορωνοϊού (καθώς και το συνακόλουθο ουκρανικό) αποτέλεσε το αδιέξοδο αποκορύφωμα της πολιτικής ορθότητας, η οποία έκτοτε φθίνει αργά μεν αλλά σταθερά. Κάποιες όψιμες υπερβολές της (όπως οι γελοίες διώξεις κατά του Τραμπ και ο πούστικος γάμος αλά ελληνικά) είναι κατά τη γνώμη μου σημάδια ότι τα ερπετά παίζουν πλέον τα ρέστα τους. Πράγμα όμως που αποτελεί σοβαρότατο λόγο εγρήγορσης και όχι εφησυχασμού. Γιατί τα ρέστα τους είμαστε.. εμείς.

                Reply
                1. Oannes February 21, 2024 at 3:24 pm

                  Συμφωνώ. Εγρήγορση it is.

                  Reply
  2. dnk February 21, 2024 at 10:13 am

    Ίσως θα μπορούσαν να κερδίσουν μερικά επιστημονικά credits παρουσιάζοντας το λαγούμι ως φρεάτιο απορροής ραδονίου,τεστάροντας παράλληλα και την “οικολογοσύνη” των -και “κλιματικών” preachers-ρεπόρτερς…

    Reply
  3. EMMANOUEL February 21, 2024 at 10:31 am

    Ενα μπραβο στους ανθρωπους που λογω τροπου ζωης εχουν το μικροτερο δυνατο οικολογικο αποτυπωμα (κι η τηλεργασια για την οποια μας ειχαν πρηξει τον εγκεφαλο τον καιρο της καραντινας συμβαλλει , μας λεγανε , σ αυτο.. ) δεν ειπανε τα κωλοκαναλα της κλιματικης αλλαγης .. Τωρα τι ακριβως παιζεται μεσα σε τετοιου ειδους κοινοτητες ενας Θεος ξερει .. Ξερω επισης αναχωρητες κι εντος αστικου τοπιου , κατι γνωστοι που δεν εχουν μια , δεν τους πλησιαζει γυναικα ουτε απο χιλιομετρο , τους εχει παρει απο κατω ψυχολογικα κι εχουν εξαφανιστει απο προσωπου Γης. Μαλλον πιο υγιες ειναι λοιπον να παιρνεις τα βουνα φτανει να μην μας κανεις μετα κατηχητικο για τον φυσικο τροπο ζωης ..
    Παντως η “τεχνη” ( α λα Αμερικανικα βεβαια) εχει προβλεψει και αυτην την περιπτωση !
    https://www.ertflix.gr/en/vod/vod.287103-captain-fantastic-1

    Reply
    1. Oannes February 21, 2024 at 7:27 pm

      Πιστεύω ότι πέρα από τη δεδομένη αποστολή των καναλιών να δηλητηριάζουν τις ζωές μας [το εννοώ ότι πρόκειται περί αποστολής, με το αζημίωτο βέβαια], αυτό που εξυπηρετείται από τη συγκεκριμένη φάση είναι η έτι περαιτέρω δυσφήμιση των Χριστιανών, παλαιοημερολογιτών κτλ. που προβάλλονταν τις προηγούμενες μέρες ως κύριοι …αρνητές του δικαιώματος των ΛΟΑΤΚΙ στο γάμο και την τεκνοθεσία.
      Κάποια στιγμή, σύντομα, η περίπτωση των παλαιοχριστιανών θα χρησιμοποιηθεί ως υπόδειγμα “εχθρών της προόδου”.

      Reply

Leave a Reply