ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ GEORGE FLOYD : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ MEDIA

Στην εκπομπή του στο Twitter – X [βλ. εδώ] ο Tucker Carlson ισχυρίζεται ότι η αφήγηση περί George Floyd – μάρτυρα, θύματος αστυνομικής βίας, ήταν ένα ψέμα που διέδωσαν, επέβαλλαν και εκμεταλλεύτηκαν τα Δημοκρατικά mainstream media.
Όπως προκύπτει, αιτία θανάτου δεν ήταν η ασφυξία, αλλά απλώς μια υπερβολική δόση Fentanyl. Επρόκειτο για ένα ακόμα OD, σε μια χώρα που καταγράφει περισσότερα από 100.000 τέτοια κάθε χρόνο.
Ο Δρ
Andrew Baker, ο ιατροδικαστής που είχε πραγματοποιήσει την αυτοψία, διαπίστωσε την αληθινή αιτία, αλλά την απέκρυψε φοβούμενος την οργή του πλήθους. Είχε πει δε στην Εισαγγελέα της Κομητείας Hennepin Amy Sweasy τα εξής [κατά μαρτυρία της ίδιας] : “τι συμβαίνει όταν τα πραγματικά στοιχεία δεν ταιριάζουν με τη δημόσια αφήγηση που κάποιοι έχουν αποφασίσει;”, απαντώντας στην ερώτηση ο ίδιος : “Αυτό είναι το είδος της υπόθεσης που καταστρέφει καριέρες”. Η συνέχεια είναι γνωστή : εκτεταμένα επεισόδια, δεκάδες νεκροί + τεράστιες καταστροφές ιδιωτικής / δημόσιας περιουσίας σε συγκεκριμένες πολιτείες των ΗΠΑ, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020.
“Με άλλα λόγια, όλοι είπαν ψέματα γι’ αυτό εξ αρχής”, καταλήγει ο
Carlson, συμπεριλαμβάνοντας στους “όλους” υποθέτω, …και την Εισαγγελέα.
“Οι άνθρωποι που γνώριζαν την αλήθεια την απέκρυψαν, επιτρέποντας στην ‘επανάσταση’ να προχωρήσει”.

ΥΓ. Η συζήτηση που επακολουθεί, με τον Vince Everett Ellison δεν είναι ακριβώς αδιάφορη. Θα έλεγα, ακριβώς το αντίθετο.



9
(Visited 121 times, 1 visits today)

Leave a Reply