ΓΕΛΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ιδού πώς ξεκινά τη μέρα του ο διψασμένος για ενημέρωση πολίτης προσερχόμενος στο in.gr. Στα δεξιά εναλλάσσονται ηγετικά ενσταντανέ του κυρίου Κασσελάκη.
Όλα αυτά με αφορμή την προσυνεδριακή
παρέμβαση του πρώην προέδρου – πρωθυπουργού.
Απόσπασμα κειμένου απ’ τον ιστότοπο :

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα σύννεφα πάνω από την Κουμουνδούρου έφεραν μπόρα με τον Αλέξη Τσίπρα να σπάει τη σιωπή του με μια βαρύνουσας σημασίας παρέμβαση και τον Στέφανο Κασσελάκη να αρπάζει την «πάσα» δηλώνοντας «έτοιμος» να πάει σε τετραπλές εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά «πρόεδρος υπό προθεσμία δεν γίνομαι, βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».
Με την μυρωδιά από μπαρούτι να σπάει τα ρουθούνια τόνισε πως δεν τον κρατάει κανείς, «μόνο ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές» και σηκώνοντας το γάντι ανακοίνωσε πως πάει σε τετραπλές εκλογές «έτοιμος, να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη» απαντώντας θετικά στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για επαναπροσφυγή στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα όχι μακρινό, προδιαγεγραμμένο μέλλον, οι “διαλογικοί” μονόλογοι των bots θα έχουν υποκαταστήσει τον ανθρώπινο διάλογο.
Σε ένα μεταβατικό στάδιο, κειμενογράφοι όπως ο ανωτέρω, θα έχουν εξαφανίσει τους
σχολιαστές τους. Ήδη αντί σχολιασμού αρκεί η επιλογή του προς παρουσίαση αποσπάσματος.

6
(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Reply