ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ : Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΗΛΕ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

Το μόνο που δεν πρόκειται να θίξει ο διακεκριμένος επιστήμων, ούτε σε χίλιες συνεντεύξεις [πρέπει να τις πλησιάζει] είναι η περίπτωση κάπου να κάνει ο ίδιος λάθος. Ασχέτως εμβολίων και “μέτρων”, σε επίπεδο συμπεριφοράς, ας πούμε.
“Ακόμα και” η κυρίου Χρηστίδου [πρώτη φορά την βλέπω, ίσως και τελευταία] εντόπισε ένα από τα points της τοποθέτησής του : την ειρωνεία προς τον
“καφετζή με άποψη”. Όμως, η ίδια και οι όμοιοί της [όπως το ον που λαμβάνει στη συνέχεια το λόγο εξηγώντας μας τι σημαίνει “άποψη” και ποιος δικαιούται να την εκφέρει] θα’πρεπε να έχουν την ικανότητα ή το θάρρος να αναγάγουν τη συμπεριφορά του βδελυρού ανθρωπάκου στο σύνολο της πολιτείας αυτού και των δικών του ομοίων *.
Γιατί στο πλαίσιο αυτής, όχι τυχαία πιστεύω, το θέμα της υγείας σου, εσένα, ανθρώπου με σάρκα και οστά, και σκέψεις, και αισθήματα, αναγορεύεται σε
ακαδημαϊκό ζήτημα, για το οποίο δεν μπορείς να έχεις άποψη, δεχόμενος τυφλά τις εντολές / απόψεις του “ειδικού”.

* Προχτές μόλις άκουγα τον κύριο …Καπραβέλο να αναφέρεται σε ασθενείς που μπαίνουν στο νοσοκομείο “και έχουν και άποψη, δεν σε αφήνουν να κάνεις διασωλήνωση, πας να τους κάνεις εξέταση αίματος και σου λένε γιατί μου κάνεις εξέταση αίματος, και κάτι τέτοια…”

5
(Visited 88 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar October 31, 2021 at 1:39 pm

    Βασικά το μόνο αξιοπερίεργο είναι ότι τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν συχνότερα.

    Reply
    1. Oannes October 31, 2021 at 4:56 pm

      👍👍👍👍👍👍

      Reply
  2. Εmmanouel November 1, 2021 at 11:04 am

    Μπορει λοιπον οι λογοι που τον κραξανε να ειναι “γκαλλιτεχνικοι” , ισως επιασε το μικροφωνο στο καπηλειο !

    Reply
    1. Oannes November 1, 2021 at 11:15 am

      Ο εν λόγω την αισθητική την προσβάλλει βάναυσα και μόνο υπάρχοντας. Μιλάμε για τον ορισμό της “αντικανονικής παρουσίας”.
      Και αυτοί οι τύποι έχουν πάρει εργολαβία την …επιστροφή μας στην κανονικότητα.

      Reply

Leave a Reply