ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BIDEN

Στην περίπτωση “Hunter Biden” έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα, κατά την περίοδο πριν τις αμερικανικές εκλογές, και αμέσως μετά από αυτές. Οπως και στο πώς ο μιντιακός χειρισμός της επηρέασε σαφέστατα το εκλογικό αποτέλεσμα.
Το θέμα αφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της επιφανούς οικογένειας στην
Κίνα, με παραμέτρους που οδηγούν σε υποψίες για διαφθορά. Ο Tucker Carlson είχε συζητήσει τότε με τον πρώην συνέταιρο του γιού του σημερινού υπό κατάρρευση “Προέδρου”. Το εντυπωσιακότερο όλων ήταν ότι, τίποτα απ΄όσα ακούστηκαν σ’ εκείνη την εκπομπή δεν κινητοποίησε το ενδιαφέρον κανενός “καθ’ ύλην αρμόδιου”, συμπεριλαμβανομένων των υπόλοιπων μιντιακών οργανισμών, οι οποίοι έθαψαν το θέμα, με τα …social media να κατεβάζουν σελίδες που αναφέρονταν σ’ αυτό. Ούτε του “τιμημένου” FBI, το οποίο, έχοντας φροντίσει το ίδιο για την αποσιώπηση, επιμένει να αγνοεί σκανδαλωδώς τον μάρτυρα δυο χρόνια μετά.
Υποθέτω ότι η νέα, χτεσινή συζήτηση του Tucker με τον
Tony Bobulinski [σε απόλυτο κοντράστ με το όνομά του, ο τύπος φαίνεται η επιτομή του dead serious] είναι ένα από τα πιο σημαντικά βίντεο που έχω ανεβάσει. Ακούστε και κρίνετε.
Παρεμπιπτόντως, η αναζήτησή του υπήρξε
περιπετειώδης, περιλαμβάνουσα παραπλανητικές και πειραγμένες [μη ακροάσιμες] βερσιόν του
. Η μόνη, όχι πλήρης αλλά αξιοποιήσιμη που βρήκα, είναι αυτή εδώ.

2
(Visited 83 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar October 7, 2022 at 12:45 am

    Σαν συνέχεια της υπόθεσής μου ότι στυλοβάτες της πιο μαύρης αντίδρασης είναι κυρίως οι “μορφωμένοι” προτείνω την εικασία ότι ο βασικότερος λόγος της – προσωρινής – ανωτερότητας του αμερικανικού έθνους είναι η επιδεικτική αμορφωσιά του σε συνδυασμό με την πιο κατηγορηματική άρνηση του παρελθόντος.

    Reply
    1. Oannes October 7, 2022 at 9:24 am

      Συμφωνώ 200%. Η άγνοια άλλωστε γύρω απ’ το παρελθόν αποτελεί “αναπόσπαστο μέρος” της αμορφωσιάς.
      Οι “μορφωμένοι” είναι οι εν αρχή δημιουργοί, σήμερα πλέον συντηρητές / συνεχιστές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της καθεστηκυίας τάξης στο πλαίσιο της οποίας οφείλουν στον εαυτό τους [=”στην ανθρωπότητα”] να είναι on the top. Και αυτό ενώ επιτρέπουν στον “λεώ” να μορφωθεί επίσης, προς αξιοποίησιν των επιλέκτων που θα δηλώσουν υπακοή και συμμόρφωση.
      Εντωμεταξύ κοιτάζοντας σήμερα είδα με [όχι ιδιαίτερη] έκπληξη το βίντεο με τη συνέντευξη του συγκεκριμένου τύπου να έχει κατεβεί, for violation of the community rules και τον π@ύτσο κλαίγανε. Ψάχνοντας να το ξαναβρώ …δεν υπάρχει πουθενά, ούτε στο site του Fox. Το μόνο που βρίσκεις γκουγκλάροντας Tucker Carlson, Bobulinski etc είναι η προ διετίας συνέντευξη [το φόντο σ’ εκείνη είναι ένα ευρύχωρο σαλόνι ενώ στην προχτεσινή ένας τοίχος με μια βιβλιοθήκη]

      Reply

Leave a Reply