ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Πέρα απ’ το θλιβερόν της υποθέσεως, χαιρετίζει κανείς τη συμβολή της χρήστριας * σε ένα δημόσιο διάλογο γύρω απ’ την ανάγκη εμβολιασμού ή μη …ο οποίος διάλογος είναι προς το παρόν ανύπαρκτος. Κι αυτό ενώ, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μίντια …χτίζεται η κρίσιμη μάζα για την ολική επαναφορά κατάστασης εκτάκτου ανάγκης. Με μάσκες, λοκντάουν, εμβόλια και όλα τα καλά του ’20-’21. Και ενώ, δυο χρόνια τώρα, δεν έχει υπάρξει ίχνος πρόθεσης για τη διερεύνηση της σχέσης εμβολιασμού και [εντυπωσιακά] αυξημένων θανάτων, ανεξαρτήτως λόγου.
Διαφωτιστικό επ’ αυτού το παρακάτω βίντεο, με τον συμπαθέστατο
Dr. Campbell να παραθέτει απόσπασμα συνέντευξης του Nigel Farage με διάσημο Βρετανό καθηγητή.
* Το κολάζ αφορά περιστατικά εξ ολοκλήρου πρόσφατα.
4
(Visited 98 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar January 11, 2024 at 8:24 am

    Χτες διάβασα πάντως ότι ο Μπουμπούκος καταργεί τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων και ότι ο εμβολιασμός θα παραμείνει στο στάδιο της “ενημέρωσης” και των συστάσεων όπως και τα υπόλοιπα “μέτρα”. Προς το παρόν εννοείται.

    Reply
    1. Oannes January 11, 2024 at 9:42 am

      Κι εγώ το έμαθα, απλώς ήμουν “εκτός” όλη μέρα σχεδόν [τα ποστ τα είχα έτοιμα από προχτές και τα ανέβασα μέσω κινητού].
      Να τους εμπιστευτείς λίγο δύσκολο είναι, δεδομένης και της εγγύτητας των …ευρωεκλογών, αλλά δεν παύει να είναι θετική εξέλιξη. Αυτές άλλωστε έχουν καταλήξει να είναι οι πολιτικές μας προτιμήσεις : με το μέρος του εκάστοτε “καλού μπάτσου”, ρόλος στον οποίο εναλλάσσονται άπαντες ανάλογα με την περίσταση.
      Το τραγικό είναι ότι ξέρω ανθρώπους που “οικονόμησαν” πράματα και θάματα, μεταξύ άλλων καρκίνους και καρδιοπάθειες …για να γλιτώσουν το πρόστιμο.
      Τα περί προκλήσεως αυτών απ’ το εμβόλιο δύσκολα αμφισβητούνται, πρόκειται για άτομα όχι “προκεχωρημένης ηλικίας”, τα οποία ουδέποτε είχαν παρουσιάσει πριν προβλήματα.

      Reply
      1. Oannes January 11, 2024 at 9:54 am

        …Άσε που ο κόσμος βοά πλέον περί “ξαφνικίτιδας” – ασχέτως του πόσο πράγματι ισχύει. Με όποιον [άγνωστο] κι αν μιλήσεις, αυτό ακούς. Και έχω αρχίσει να βεβαιώνομαι ότι οι του είδους είναι περισσότεροι απ’ τους ψεκασμένους με τις μάσκες και την έκτη booster δόση.
        Το όλο θέμα βέβαια μπορεί να αποτελεί και αντιπερισπασμό από το real thing. Το οποίο αφορά, …ξαναεπανέρχομαι, την τρομερή υπόθεση με την ανάληψη από τον WHO εξουσιών που θα υπερακοντίζουν εκείνες των επιμέρους κυβερνήσεων. Το περίφημο Pandemic Treaty μπαίνει σε εφαρμογή μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων, το Μάιο. Και μέχρι στιγμής, οι μόνες χώρες που έχουν υποβάλλει τέτοιες είναι κάτι απίθανες της Υποσαχαρίου Αφρικής ας πούμε.

        Reply
      2. stcigar January 11, 2024 at 10:05 am

        Το γεγονός ότι τα ποικίλα “μέτρα” κατά του κορωνοϊού οδήγησαν σε οικονομική και υγειονομική καταστροφή δεν μπορεί να έχει ξεφύγει από την αντίληψη των κρατούντων, πόσο μάλλον που ειδικά για το δεύτερο φωνάζουν και οι πέτρες. Γιαυτό εξάλλου δεν θεωρώ πιθανή μια ολική επαναφορά των μέτρων. Δεν έχουν δηλαδή κάτι άλλο να κερδίσουν από αυτό. Δεν ξέρω αν τους ενδιαφέρει πραγματικά η καταπίεση για την καταπίεση και η καταστροφή για την καταστροφή. Παρενέργειες της βλακείας και της απληστίας τους είναι κατά τη γνώμη μου περισσότερο και λιγότερο αυτοσκοποί. Όχι ότι δεν θα καπελώσουν και την καταστροφή προς όφελός τους όταν αυτή τελικά ολοκληρωθεί: κορώνα κερδίζουν, γράμματα χάνουμε. Και την “κορώνα” την εξαργύρωσαν με το παραπάνω. Τώρα καιρός για γράμματα!

        Reply
  2. stcigar January 11, 2024 at 11:57 am

    Εντωμεταξύ μάλλον θα λείψω επαόριστον, γιατί έχω μπλέξει πολύ άσχημα. Βάλλομαι πανταχόθεν και πρέπει επειγόντως να δω τι θα κάνω. See you around.

    Reply
    1. Oannes January 11, 2024 at 12:06 pm

      Βάλλεσαι; χωρίς να ξέρω φυσικά περί τίνος πρόκειται, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη κίνηση απ’ το να αρχίσεις άμεσα να βάλλεις – ακόμα και, ταυτόχρονα, υποχωρώντας.
      Σε οποιαδήποτε περίπτωση, take care! ✊

      Reply
      1. stcigar January 11, 2024 at 2:11 pm

        Thanks man. Δυστυχώς ελάχιστα πράγματα εξαρτώνται από σένα τον ίδιο.. but what else can you do.

        Reply

Leave a Reply