ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΗ

Αν κάποιος θεωρεί ότι η επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη [βλ. προηγούμενο post] θα ήταν πιο αφιλόξενη για το Christmas spirit, από ένα κόσμο όπου κυριαρχουν όντα σαν “αυτά εδώ”, πρέπει και να είναι έτοιμος να το στοιχειοθετήσει. Πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί.
Επί του προκειμένου, δεν νομίζω να έχει υπάρξει συζήτηση πιο αντιπροσωπευτική του τι υποκείμενα μας κρατούν σε ομηρία, με πρόσχημα ένα υγειονομικό κίνδυνο …υπερμεγεθυμένο στην καλύτερη περίπτωση. Κι αυτό με σκοπό την παρείσφρηση / διατήρηση στην κανονικότητα των μέτρων “εκτάκτου ανάγκης” που λαμβάνουν “εξ αιτίας του”.
‘Εχουν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με
άβουλους ηλίθιους [=εμάς]. Και έχουν χαλαρώσει, λέγοντας πλέον κανονικά ό, τι τους κατέβει, χασκογελώντας και αδιαφορώντας αν αντιφάσκουν με τον εαυτό τους μέσα στο ίδιο λεπτό. Όλα αυτά …on camera.

Από “την τρίτη δόση που είναι η σωτήρια δόση και για την Όμικρον, μην το ξεχνάει αυτό ο κόσμος” [Παγώνη] περνάμε ως διά μαγείας στο “Εντάξει μη σπέρνουμε τον πανικό …μια μετάλλαξη είναι”, και στο “Κι αν νοσήσεις, φαίνεται ότι δεν μπαίνουν στα νοσοκομεία για νοσηλεία οι περισσότεροι…” της ίδιας. Ενώ ο κύριος Γεωργιάδης
* αφού πρώτα τονίσει τη σημαντικότητα των μέτρων και ιδίως της μάσκας, συνεχίζει λέγοντας : “η Όμικρον δεν βγάζει ΜΕΘ. Μη σπέρνουμε τον πανικό χωρίς κανένα λόγο! Και 50.000 κρούσματα να έχουμε την ημέρα πανικός δεν χρειάζεται”, μη παραλείποντας να ειρωνευτεί τον βασιλικότερο του βασιλέως “δημοσιογράφο” : “Με συγχωρείτε, αν δηλαδή μετράμε το συνάχι και έχουμε 150.000 κρούσματα θα μας πιάσει πανικός; ”

* Ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται στο πάνελ είναι διττός : να συνδυάσει την καθιερωμένη προώθηση των εμβολίων με εκείνην του νέου βιβλίου του …”Απλά Μαθήματα Ρητορικής” [no comments, χρονιάρες μέρες που είναι]

2
(Visited 76 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Pingback: ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ, ΠΑΓΩΝΗ : ΣΥΝΑΧΙ = ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - OANNES

  2. Pingback: ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ, ΠΑΓΩΝΗ : ΣΥΝΑΧΙ = ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - OANNES

Leave a Reply