ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Scott Morrison δήλωσε χτες: “το εμβόλιο” [για το οποίο έχει ήδη κλείσει deal με την Οξφόρδη] “θα είναι όσο πιο υποχρεωτικό μπορεί να γίνει”. Η Υπουργός Υγείας Karen Andrews, ήταν σαφέστερη: “κλίνουμε προς την άποψη ενός υποχρεωτικού εμβολίου”…
Προφανώς υπήρξαν αντιδράσεις, και όχι ευκαταφρόνητες – μιλάμε για σκληρούς ανθρώπους εκεί κάτω… Ώρες μετά, ο Morrison βγήκε ξανά και “ξεκαθάρισε” ότι το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό.
Τέτοιου είδους εργαστηριακά τεστ ανοχής των υπηκόων αποτελούν πάγια τακτική της εξουσίας [ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup, J.C. Juncker, είχε μιλήσει γι’ αυτά].
Ο ίδιος ο κορωνοϊός άλλωστε είναι ένα τέτοιο.
Στο βίντεο που ακολουθεί [είχα ξαναγράψει γι’ αυτό, το είχα ψάξει αλλά δεν το ‘βρισκα] ο Bill Gates, μιλάει για την επόμενη συμφορά προς την οποία κατευθύνεται η ανθρωπότητα. Θα είναι “ίσως” ένα βιολογικό όπλο, περί του οποίου μας προειδοποιεί, όπως είχε κάνει και για τον …κορωνοϊό πριν πέντε χρόνια.
Είναι ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς αυτή τη μίξη Woody Allen & Kermit the Frog, να ομιλεί ως unquestionable authority για θέματα υγείας, μη όντας καν γιατρός. Κι αυτό σε ένα κόσμο όπου ο λόγος επαγγελματιών γιατρών λογοκρίνεται και ανακοινώσεις τους κατεβαίνουν απ΄το διαδίκτυο…
Το ζουμί του βίντεο είναι στο section από το 2:47 και μετά.
Πέρα απ’ αυτά που λέει ο Gates, πλάκα έχει το γλείψιμο που ρίχνει ο αβανταδόρος γυμνοσάλιαγκας

2
(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Reply