ΤΟ CNN ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ TWITTER

Eχω αναφερθεί ξανά στον παρουσιαστή Brian Stelter του CNN, άνθρωπο του οποίου η εικόνα [δεν εννοώ απλώς τη φυσιογνωμία, αλλά το πώς μιλά / συμπεριφέρεται] παραπλανά ως προς τον κίνδυνο που μπορεί να αντιπροσωπεύει: πρόσφατα, στο πνεύμα του διαδικτυακού οργίου καταστολής [Twitter, Facebook, Amazon, Google], ο mr. BS, προέτρεψε τους παρόχους της καλωδιακής τηλεόρασης να …αποσύρουν την υποστήριξή τους από εναλλακτικά, συντηρητικά μέσα όπως Newsmax, το OAN [ = One America News] το NTD κλπ. η άνοδος της τηλεθέασης των οποίων απειλεί την παντοδυναμία των mainstream media. Το «επιχείρημα» αφορά στην απροθυμία τους να αγνοήσουν την υπόθεση του voter fraud, και φυσικά στον τρόπο που κάλυψαν την εισβολή στο Καπιτώλιο, γινόμενοι …συνεργάτες του Trump και του όχλου των τρομοκρατών που “βεβήλωσαν τον ναό της δημοκρατίας” [λες και το κτίριο ανήκει σε κάποιον άλλο από …αυτούς τους ίδιους, το λαό] επιχειρώντας πραξικόπημα.
Η αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν ήταν «ισχυρισμός» του Trump, …αυθαίρετος όπως με
χαρακτηριστικό θράσος παρουσιάζεται από τους κατασκευαστές των ειδήσεων εντός και εκτός ΗΠΑ – της χώρας μας μη εξαιρουμένης.
Είναι
αυτονόητο δικαίωμα, κατοχυρωμένο από το σύνταγμα [και] των ΗΠΑ, έχει ασκηθεί από τους Δημοκρατικούς επανειλημμένα σε πρόσφατες αναμετρήσεις, χωρίς κανείς να τους χαρακτηρίσει “sore losers” ή “συνωμοσιολόγους”.
Η “μομφή” προς τα εναλλακτικά μέσα είναι ότι … αναφέρονταν καθημερινά στις εξελίξεις της υπόθεσης, αντίθετα με το CNN, για το οποίο το θέμα ήταν
εξ αρχής ανύπαρκτο.


2
(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply