ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, THU-12032020-0807 NYT και βαρουφάκης

Με αυτό τον πρόστυχο τρόπο ο “Γιάνης” Βαρουφάκης αναφέρεται στο δημοσίευμα των New York Times περί “μυστικού κέντρου” όπου οι “πρόσφυγες” υφίστανται τα πάνδεινα από το αδυσώπητο, ναζιστικό ελληνικό καθεστώς…
Για να κρατάμε το σκορ: έχεις από τη μία ορδές αποβρασμάτων μεταμφιεσμένων σε πρόσφυγες, να εκτελούν απανωτά γιουρούσια στα σύνορά της χώρας σου. Έχεις την ασύδοτη προπαγάνδα ενός Πρόεδρου – μαφιόζου με ψευδαισθήσεις μεγαλείου, που τους μεταφέρει από δω κι από κει, χρησιμοποιώντας τους και συμμετέχοντας στις επιχειρήσεις τους. Έχεις τη ναυαρχίδα – αρχέτυπο των fake news σε όλο τον πλανήτη, να παίρνει μέρος σ’ αυτή την προπαγάνδα με πληρωμένα άρθρα. Και έχεις και ένα “Έλληνα πολιτικό” να τη σιγοντάρει, απευθύνοντας ερωτήσεις με ύφος Κατίνας της Γειτονιάς στον πρωθυπουργό της χώρας.
Ο οποίος, για να λέμε το σωστό, μια χαρά τα πάει ο “δύστυχος”, με όλα αυτά που του έχουν τύχει. Δεν τον ψήφισα, ούτε μου ήταν συμπαθής. Αλλά μου έχει γίνει.
Η θηριώδης χυδαιότητα πίσω από τη γραφικότητα ατόμων όπως ο Βαρουφάκης, εύκολα εξηγείται: δεν είναι η πολιτική καριέρα στην Ελλάδα που επιδιώκει ο ανθρωπάκος. Δηλώσεις σαν κι αυτή συνθέτουν τον φάκελο των δεξιοτήτων του στην politically correct γλοιωδία, το portfolio που τον εμφανίζει πρόθυμο και αξιοποιήσιμο σε συγκεκριμένα κέντρα.

4
(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Reply