ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK MON-27012020-1117 σχολική βία…

Ο μαντράχαλος “μαθητής” ωρύεται, μέσα στο πανδαιμόνιο που επικρατεί στη “αίθουσα διδασκαλίας”, απειλώντας θεούς και δαίμονες, …και την καθηγήτρια, να του σβήσει τις απουσίες για να μη χάσει τη χρονιά. Στην φράση της ότι θα τον πάει στον διευθυντή, η απάντηση είναι: “ρε τ’ αρχ…  θα μου κλάσει κι ο διευθυντής γ… το σπίτι του μέσα!”.
Το βίντεο, με δεδομένο ότι δεν απεικονίζει την εξαίρεση, αλλά την καθημερινότητα μεγάλου αριθμού σχολείων της χώρας, στέλνει το μήνυμα: ως κράτος έχουμε τελειώσει. Το γεγονός είναι συντελεσμένο, και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω “ενδοτική πολιτική”, καμιάς κυβέρνησης, απέναντι της γείτονος, ή των …μεταναστών, που αποτελούν την μακρά εκβιαστική της χείρα.
Γιατί ο μόνος τρόπος για να μαζευτεί η κατάσταση [αν μαζεύεται] είναι να εφαρμόζονται “ακραίες μέθοδοι”, από καιρού εις καιρόν τουλάχιστον. Πράγμα όμως ανέφικτο, με εκατομμύρια “ρεπόρτερ” με το κινητό στο χέρι ανά την επικράτεια, και μια αριστερά που καραδοκεί να αρχίσει τα κοάσματα περί “αστυνομοκρατίας” και “αυταρχικότητας”.
Ως προς το παραπάνω βίντεο πχ.: αν ένας μπάτσος εμφανιζόταν, ως δια μαγείας, και απωθούσε βίαια το τσογλάνι, ο σάλος την επόμενη μέρα θα αφορούσε την “απαράδεκτη αστυνομική βία σε ανήλικο”…

3
(Visited 104 times, 1 visits today)

Leave a Reply