ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-08022021-2020 mea colpa

Δημοσιογραφία τύπου …Μπογδάνου, ενός εκ των αρίστων Ελλήνων, για να μην ξεχνιόμαστε. Με την υπογραφή του meaculpa.gr TeamΑξίζει [;] να μπει κανείς και να διαβάσει το “επίπεδο” της ιστορίας που κάνουν θέμα.

https://meaculpa.gr/24khroni-apo-tin-kozani-%cf%8ctan-imoun-13-eton-me-parenokhlouse-o-daskalos-tou-dimotikou/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

3
(Visited 130 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. Oannes February 9, 2021 at 9:03 am

    …να προσθέσω απλώς το αυτονόητο [χρειάζεται καμιά φορά στις μέρες μας] : ο τρόπος με τον οποίο οι Μπογδανόπαιδες διεκπεραιώνουν το ρεπορτάζ [ίχνος ονόματος, πεδίο αναφοράς μια μεγάλη πόλη, αφηγηματικό ύφος, περιττές λεπτομέρειες] βοά ότι εδώ πρόκειται για μύθευμα με απώτερο σκοπό την κατασκευή ενος trend.
    Εξ αρχης αναμένω πότε ο μολυσματικός ιός των καταγγελιών θα επεταθεί σε γυμνάσια, δημοτικά, λύκεια, φροντιστήρια… Έχω απλώς την ελπίδα ότι θα αργήσει τόσο ώστε να μη χρειαστεί: αφενός προτεραιότητα έχουν οι επώνυμοι – οι δάσκαλοι πρέπει να περιμένουν τη σειρα τους.
    Αφετέρου είναι πιθανόν ώσπου αυτή να έρθει, η κορωνοπαράνοια να έχει υποχωρήσει για κάποιους μήνες τουλαχιστον. Προπέτασμα καπνού στην αληθινή βία που ασκείται εξ αυτής στην κοινωνία, είναι ο οχετός των καταγελιών.

    Reply
  2. stcigar February 9, 2021 at 9:36 am

    Ως δάσκαλος πάντως αισθάνομαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημοσίως πως υπήρξα μάρτυρας, στα νιάτα μου τουλάχιστον, πολλών περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών (σε μια τουλάχιστον περίπτωση και μαθητή).. προς εμένα😁 Το γεγονός ότι δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη θέση μου, σε κάποιες περιπτώσεις δημιούργησε τη φήμη του ανιδιοτελούς, σε άλλες του μαλάκα και σε ορισμένες μου κόστισε τη δουλειά.

    Reply
    1. Oannes February 9, 2021 at 10:06 am

      …αυτό ακριβώς εννοούσα τις προάλλες όταν έλεγα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχω δεχτεί, ως επαγγελματίας μουσικός, από δεκατριάχρονα.
      Εδώ βρισκόμαστε ενώπιον του εξής φαινομένου : σύσσωμη η “showbiz” με αιχμή του δόρατος την …Disney και το r’n’b σκυλάδικο βρίσκεται σε εντεταλμένη αποστολή: την σεξουαλική αφύπνιση των παιδιών από νηπιακής ηλικίας, μετατρέποντας τα κοριτσάκια ιδίως σε predators από …9 χρόνων. Έχω παρακολουθήσει εκπομπή της Όπρα Γουινφρεϊ προ αμνημονεύτων, στο πλαίσιο της οποίας λαμβάνει χώρα ο παρακάτω διάλογος. Μητέρα από το ακροατήριο: “μα καλά σοβαρολογείς ότι πρέπει να μιλάω για στοματικό έρωτα με την 10χρονη κόρη μου;” Όπρα: “αν δεν το έχεις κάνει ήδη, είναι πολύ αργά…” [γέλια και χειροκροτήματα απ’ το ακροατήριο].
      Σε απόλυτη αρμονία με αυτό, εγκαθίσταται ένας άνευ προηγουμένου πουριτανισμός, στο όνομα του οποίου το ενδιαφέρον ενός άνδρα στα ’30s του για μια …18χρονη, ξεφωνίζεται ως ανάρμοστο. Ενδιαφέρουσα επ’ αυτού ήταν η περίπτωση του Moby με την Natalie Portman.
      Το ότι πιεζόμαστε πανταχόθεν για συμβίωση με τεράστιες μειονότητες [προς το παρόν μειονότητες] μουσουλμάνων, στο πλαίσιο της θρησκείας των οποίων ο γάμος ενηλίκων με εννιάχρονα κορίτσια αποτελεί ρουτίνα [πρώτος διδάξας ο Προφητης], είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…

      Reply
  3. stcigar February 9, 2021 at 10:26 am

    Υπόψιν εντωμεταξύ ότι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για τα φαινόμενα της πρόωρης αφύπνισης που περιγράφεις είναι οι.. ψεκασμοί φυτοφαρμάκων, τα περισσότερα εκ των οποίων μεταβολίζονται στον οργανισμό μας σε οιστρογόνα. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα κορίτσια γίνονται γυναίκες από πολύ μικρότερη ηλικία (η έναρξη της περιόδου στα 10 ήταν ανύπαρκτο φαινόμενο σε παλαιότερες εποχές) ενώ αντιθέτως ταγόρια..🤔

    Reply
    1. Oannes February 9, 2021 at 11:49 am

      Όλα εν ονονόματι της Μητριαρχίας της Νέας Εποχής. Η επίσπευση των ορμονικών εκρήξεων οφείλει να συνοδεύεται από την κατάλληλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, enter Rihana, Beyonce, Miley Cyrus.

      Reply
  4. stcigar February 9, 2021 at 12:37 pm

    Το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει όταν επιτευχθεί γονιμοποίηση ωραρίου από ωάριο, που από τεχνικής απόψως φαίνεται στόχος πολύ πιο εφικτός σε σχέση με τις μεγαλόπνοες μωρολογίες με τις οποίες εξασφαλίζουν τις επιδοτήσεις τους οι γκουρού της βιοτεχνολογίας. Γιαυτό εξάλλου και δεν αποτελεί ακόμη αντικείμενο ενδελεχούς έρευνας στον ανδροκρατούμενο προς το παρόν χώρο της επιστήμης..

    Reply
    1. υOannes February 9, 2021 at 1:06 pm

      Εδώ πάει αυτό, πως το ‘λεγε ο Χάρρι Κλυνν: “γουστάρω φουντούνια να’μ”. Σαν τις στιμένες λεμονόκουπες θα τα ξεφορτωθούν οι “ύαινες” τα καημένα τα αντράκια.
      Να μη λησμονούμε ότι η μητριαρχία συνάδει και με τις ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ θεωρίες που έρχονται ξανά στο προσκήνιο [“η κατάργηση της μητριαρχίας και η υποταγή της γυναίκας στον άνδρα είναι …η πρώτη μορφη καταπίεσης” – Ένγκελς “Η καταγωγή της Οικογένειας”]

      Reply
  5. stcigar February 9, 2021 at 1:56 pm

    Τα έχουμε ξαναπεί, ο κομμουνισμός ποτέ δεν ηττήθηκε. Το “τείχος” ήταν στην πραγματικότητα εκεί για τη δική μας προστασία..

    Reply

Leave a Reply