ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ mr. KASSELAKIS

Ως συνήθως, με το που γίνεται κάποιος στόχος ομαδικών επιθέσεων, με το που βλέπω να μην τον αφήνουν σε χλωρό κλαρί, αρχίζει να μου γίνεται “συμπαθής”, σε σχέση με αυτό που μου ήταν. Συνέβη με την Αχτσιόγλου, κοντεύει να συμβεί και με τον Kasselakis himself…

Τα παραπάνω, με αφορμή το όργιο που γίνεται για τη σχέση του με τη γλώσσα. Ακόμα και ο Ευαγγελάτος βγήκε να πει το ωραίο του. Άκου να δεις δηλαδή.
Προσωπικά, χέστηκα για τα ελληνικά του Κασσελάκη. Ας ήταν σοβαρός άνθρωπος, που δεν είναι, κι ας μίλαγε όπως ήθελε. Και ο
Βελόπουλος που για xψ λόγους μου είναι συμπαθής, εδώ λέει μαλακίες [βλ. κάτω].

Ο Σολωμός βρισκόταν στο στάδιο της εκμάθησης των ελληνικών, γράφοντας το ποίημα που θα γινόταν ο εθνικός μας ύμνος.
Θα πεις, άλλο Σολωμός, κι άλλο Κασσελάκης. Εννοείται. Εννοείται όμως και ότι …άλλες οι
απαιτήσεις του ποιητή, και άλλες του πολιτικάντη.

ΥΓ. Όσα έχουν γραφτεί εδώ περί “πολιτικής υπόστασης” του [gay] ανδρός, ισχύουν μέχρι κεραίας.

4
(Visited 115 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

12 Comments

  1. stcigar September 23, 2023 at 10:39 am

    Η αλήθεια είναι ότι με τόσο κράξιμο κάπου έχω αρχίσει κι εγώ να τον λυπάμαι. Στο κάτω κάτω πόσο χειρότερος θα μπορούσε να γίνει από το Μητσοτάκη?😁

    Reply
    1. Oannes September 23, 2023 at 11:12 am

      Έλα ντε. Όμως, με δεδομένο ότι ο ρόλος του είναι το αντίπαλο δέος αυτού ακριβώς, τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται η παρουσία του δίκην δαμοκλείου σπάθης πάνω απ’ το κεφάλι του Κούλη.
      Από την άλλη, το επιχείρημά σου ότι ακόμα και ως “μήνυμα” έχει αξία η απόρριψη κάποιου όπως ο νυν “πρωθυπουργός” είναι σοβαρό. Απ’ την …παράλλη, ο “λαός” είχε την ευκαιρία να το κάνει και δεν το ‘κανε.
      Τι αποδεικνύεται τελικά μέσα από όλα αυτά; ότι, one way or another, οι εκλογές είναι μια οφθαλμαπάτη, και ότι αυτό που εξυπηρετεί η εναλλαγή διαφορετικών κομμάτων στην εξουσία είναι η συνέχιση της ίδιας πολιτικής.
      Όχι απλά “ξεπουλήματος”, όπως παλιά, αλλά κατάργησης πλέον της χώρας.
      Εχθές μόλις ο ΚΜ μίλησε στον ΟΗΕ για την ανάγκη Παγκόσμιας Συμμαχίας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής! Το λες και World Government, με λίγη καλή συνωμοσιολογική διάθεση. Ο GAP τουλάχιστον το έλεγε με τ’ όνομά του – τελικά, θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου, η …ντομπροσύνη των Διδύμων τον έφαγε κι αυτόν.

      Reply
    2. Oannes September 23, 2023 at 11:20 am

      Με εκνεύρισαν χοντρά μιλάμε όλοι οι γλωσσαμύντορες με τον Κασσελάκη. Ειδικά ο Βελόπουλος που, άμα του δίναν τον …Πούτιν για κυβερνήτη της Ελλάδας, ας πούμε, θα τον χάλαγαν τα ελληνικά του.

      Reply
  2. stcigar September 23, 2023 at 11:35 am

    Συμφωνώ με όλο το σκεπτικό σου for better or worse. Οι εν λόγω δηλώσεις Μητσοτάκη εξάλλου αποτέλεσαν αφορμή να ξανασκεφτώ μήπως.. το γλωσσόφαγα τελικά το παιδί😇

    Reply
  3. stcigar September 23, 2023 at 12:06 pm

    Άσε που τις τελευταίες μέρες φαίνεται να συνειδητοποιεί σιγά σιγά ότι τον χρησιμοποιούν πολλοί και διάφοροι για δικούς τους σκοπούς. Μέχρι και η περίπτωση να τον έβαλε ο Τσίπρας με σκοπό να διαλύσει το κόμμα μού πέρασε από το μυαλό, είτε γιατί σκοπεύει να επανέλθει ως Μεσσίας είτε απλά με τη λογική apres moi le deluge. Μη σου πω κιόλας ότι με τον Πολάκη τα έχω περισσότερο παρά με τον μικρό.

    Reply
    1. Oannes September 23, 2023 at 12:23 pm

      Το περί Τσίπρα μου πέρασε κι εμένα απ’ το μυαλό, όχι αναγκαστικά με αυτή τη λογική. Ίσως με εκείνην που τον θέλει “τελειωμένο” άνθρωπο των Αμερικανών. Οι οποίοι “συνωμοτούν” μαζί του για την ανατίναξη του ΣΥΡΙΖΑ με πύραυλο Κασσελάκη, ενώ ο ΑΤ ξεκινάει καινούργιο κόμμα εν είδει Great Reset της Αριστεράς – με μια αποτυχημένη, “πρώιμη” προσπάθεια για το οποίο Reset θα “πιστωθεί” ως αμοιβή το Κασσελάκι. Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, και ανάμεσά τους ο Πολάκης, ο οποίος μετά από ένα μικρό διάλειμμα έχει επιστρέψει στο inner circle του κυρ-Τσίπρα.

      Reply
      1. stcigar September 23, 2023 at 12:44 pm

        Οι δηλώσεις Μητσοτάκη εντωμεταξύ δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν είναι μόνο η επίκληση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, είναι και η πεισματική εμμονή του στην πολιτική τού “όσοι περιμένετε από μένα κάτι περισσότερο από εσωτερική προπαγάνδα, περιμένετε μάταια!”. Γιατί σε πρακτικό επίπεδο εποικοδομητικής πολιτικής ο άνθρωπος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

        Reply
        1. Oannes September 23, 2023 at 12:52 pm

          Μιλάμε για το Νούμερο δύο γλοιώδη “πολιτικό” γυμνοσάλιαγκα παγκοσμίως μετά το Ζελένσκυ.
          Ο τύπος είναι γκαουλάιτερ με κεφαλαία όλα τα γράμματα.

          Reply
        2. Oannes September 23, 2023 at 1:03 pm

          …Ο οποίος Ζελένσκυ by the way, αυτό το scum of the earth, έκανε και κήρυγμα από το βήμα του ΟΗΕ περί “κλιματικής αλλαγής” λίγο πριν ζητήσει μερικά ακόμα δισεκατομμύρια. Η τελευταία “αντεπίθεσή του” έχει κοστίσει 70.000 + νεκρούς Ουκρανούς μέσα σε μια βδομάδα, χωρίς να επανακτήσει σπιθαμή “πατρώου” εδάφους.
          Ο τύπος ζητάει από τις ευρωπαΪκές χώρες να του στείλουν πίσω τους πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί, καθώς το στράτευμα συρρικνώνεται επικίνδυνα. Το παρήγορο είναι ότι μια προς μια αυτές, πλην Πολωνίας, του έδωσαν μια μάντρα αρχίδια. Αυτό, ελπίζει κανείς, δείχνει ότι η ανοχή των Ευρωπαίων με το λεχρίτη αρχίζει να εξαντλείται. Ίσως και μόνο για μικροπολιτικούς λόγους [μιλάμε για χώρες – καζάνια που βράζουν] αλλά ας είναι κι έτσι.

          Reply
          1. stcigar September 23, 2023 at 1:17 pm

            Και από την Πολωνία ταρχίδια του πήρε προχτές, η οποία έχει απαγορεύσει την εισαγωγή ουκρανικών σιτηρών, για να στηρίξει τους δικούς της παραγωγούς. Μένει μόνο να τον σιχαθούν επιτέλους και οι Ουκρανοί themselves που, αν είχαν λίγο μυαλό, θα έπρεπε να τον είχαν σιχαθεί από την αρχή.

            Reply
  4. EMMANOUEL September 23, 2023 at 1:23 pm

    – Aν καταλαβα καλα , αυτο που λες εναι οτι οι ”στρατηγιστες” του Κουλη διαπιστωσαν οτι ο ..χαριτωμενος ειναι εν δυναμει πραγματικη επικοινωνιακη απειλη στον Κουλη (εξ αλλου τις ευλογιες των αμερικανων τις εχουν κι οι δυο , οποτε δεν υπαρχει ξεκαθαρη ευνοια υπερ του Κουλη απ αυτην την πλευρα) και εδωσαν συνθημα στα καναλια , μετα την αρχικη αναμενομενα θετικη επικοινωνιακη καταιγιδα , ν αρχισουν το τροχισμα του Κασσελα .. Ποιος ξερει..

    Reply
    1. Oannes September 24, 2023 at 9:13 am

      Οι strategists του Κούλη είναι πιστεύω οι ίδιοι με εκείνους του Κασσελάκη. Προωθούν τον δεύτερο σαν δαμόκλειο σπάθη – φόβητρο του πρώτου, με φόντο τις μυστικοδιαβουλεύσεις που [de facto] λαμβάνουν χώρα με τους κωλότουρκους, εν όψει “επίσημων” συναντήσεων για καίρια ζητήματα. Στο κόλπο φυσικά συμμετέχει ο ίδιος ο Αλέξης, επιδιώκων τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ [με μια κλεφτή ματιά στα βοθροκάναλα, αυτή δείχνει να συντελείται] ώστε άμα τη ολοκληρώσει της να προβεί στο …Great Reset του “προοδευτικού” χώρου, ιδρύοντας νέο κόμμα.

      Reply

Leave a Reply