ΠΕΡΙ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Έχει ενδιαφέρον, αν όχι το πλήθος, τουλάχιστον το πάθος των διαδηλωτών του Συντάγματος, με αφορμή τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για το δυστύχημα. Η οποία κατά τ’ άλλα ήταν και είναι στο απυρόβλητο για το ότι έσπρωχνε, τρία χρόνια, μια ολόκληρη κοινωνία σε λοκντάουν / μέτρα αποστασιοποίησης, υποχρεωτική μασκοφορία και υποχρεωτικό εμβολιασμό για εργασιακούς τομείς επ’ απειλή προστίμου ή και απόλυσης. Και η οποία [κυβέρνηση] εξακολουθεί τώρα ακόμα, μετά από όσα έχουν αποκαλυφθεί, να προμοτάρει τον εμβολιασμό σε εγκύους και παιδιά κάτω των 12.
Όλα αυτά με την ανοχή / υποστήριξη
πασών των “προοδευτικών” δυνάμεων, επιφανών του “αντιεξουσιαστικού” χώρου μη εξαιρουμένων.
Η μόνη οργανωμένη αντίσταση στις παραπάνω πολιτικές προήλθε από τους “μεσαιωνιστές” και τις “θεούσες” με τα εγχαράγματα του Αντίχριστου, γι’ αυτό καλά θα κάνουν οι επαναστάτες – ΡανΤανΠλαν να μην πολυκουνιούνται.

7
(Visited 169 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar March 7, 2023 at 7:55 am

    Ευκαιρία βρήκαν απλώς οι γνωστοί διάφοροι να καπελώσουν και να εξαργυρώσουν την τρέχουσα επικαιρότητα για λογαριασμό τους. Άλλος για κομματικούς, άλλος για συνδικαλιστικούς, άλλος για επαγγελματικούς και άλλος για προσωπικούς λόγους. Τη γραμμή τη δίνουν κατά τα ειωθότα οι δημοσιογράφοι και οι παρατρεχάμενοί τους με δηλώσεις του τύπου “κάποιοι αναίσθητοι έκαναν τη δουλειά τους την ώρα που εμείς πενθούσαμε.. ντροπή!”

    Reply
    1. Oannes March 7, 2023 at 10:04 am

      Yes, fuck it and leave it. Έβλεπα χτες ένα βίντεο της …Ράνιας Τζίμα [συζύγου Γαβριήλ Σακελλαρίδη] – ντρέπομαι κυριολεκτικά να το ανεβάσω, για όποιον θέλει να το δει είναι εδώ…
      [https://www.mynews.gr/rania-tzima-i-erotisi-machairia-ston-voridi-poy-prokalese-chamo-sto-twitter-pics-vid/]
      …το οποίο γυροφέρνει σε Twitter και media με τίτλο : “Η ερώτηση – μαχαιριά στον Βορίδη που προκάλεσε χαμό στο Twitter”. Με το που βλέπεις το καλομελετημένο ύφος βουβής-αγανάκτησης-μετά-από-γοερό-κλάμα της τύπισσας σου’ρχεται να ξεράσεις. Και η φοβερή ερώτηση – μαχαιριά : «Υπό αυτές τις συνθήκες, θεωρείτε ότι υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για να ζητήσετε την ψήφο των πολιτών;»
      Εν τω μεταξύ οι άλλοι έχουν ανασύρει, τι άλλο, το Μάτι για να δείξουν πόσο χειρότεροι ήταν οι προηγούμενοι …και όλος αυτός ο οχετός διεκδικεί την ψήφο του “πολίτη” σε x μήνες από τώρα.

      Reply
      1. stcigar March 7, 2023 at 10:24 am

        Βασικά με το επιχείρημα της αναισθησίας και της απανθρωπιάς έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να περάσουν τις πιο αναίσθητες και απάνθρωπες πολιτικές που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου (πανδημία, ουκρανικό, προκαταβολικές καταδίκες αθώων και δε συμμαζεύεται). Όποιος έχει την παραμικρή αντίρρηση, λιντσάρεται αμέσως από τους ευαίσθητους και τους ανθρωπιστές..

        Reply
        1. Oannes March 7, 2023 at 11:04 am

          Αυτό ακριβώς είναι το κόλπο. Ο τελικός άλλωστε στόχος του πανταχόθεν καλλιεργούμενου κλίματος “ευαισθησίας” και “ευαλωτόττητας”, με βολές εναντίον του “τοξικού αρσενικού”, όπως αυτές που εξαπολύει το ψυχιατράκι του προχτεσινού post, είναι διπλός : 1. Αφαίρεση απ’ το κάδρο των “τοξικών αρσενικών” που θα μπορούσαν να αντιδράσουν σ’ όλα αυτά και 2. Μετατροπή του “πολίτη” σε ολοφυρόμενο μαλάκιο, μονίμως έντρομο και “πληγωμένο”, ιδανινό υπήκοο του κράτους – μαμαδίτσα.

          Reply
        2. Oannes March 7, 2023 at 9:45 pm

          Εν τω μεταξύ, μιλώντας για ανθρωπιά και ευαισθησία, δεν είχα αντιληφθεί ότι το δυστύχημα έχει αποτελέσει και πηγή έμπνευσης multimedia δημιουργιών:
          https://youtu.be/pH6GHtJWRtI
          https://youtu.be/_8KeVc9wBHc
          https://youtu.be/Gtuc-AvAhZI

          Αυτά, ενώ Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και διαιτητές μπήκαν χτες στον αγωνιστικό χώρο με μαύρα μπλουζάκια “Πάρε με όταν φτάσεις”… Έκαναν ζέσταμα μ’ αυτά και μετά έβαλαν τα κανονικά.
          😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧😧

          Reply
          1. stcigar March 7, 2023 at 11:43 pm

            I had no idea. Γενικότερα το θέμα προκάλεσε ασυνήθιστη αίσθηση στον κόσμο, κάτι που σίγουρα έχει να κάνει και με το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων. Μπορώ να σκεφτώ αρκετά τραγούδια σχετικά με την περίσταση, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν εξαιρετικά μακάβριο. Ίσως κάτι πιο έμμεσο, αλλά όχι λιγότερο συγκινητικό..
            https://www.youtube.com/watch?v=wTXTpt9yoYQ&list=RDwTXTpt9yoYQ&start_radio=1

            Reply

Leave a Reply