ΠΕΡΙΔΗΣ – ΠΕΤΡΑΚΟΣ : ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2

“Σπανίως εμφανίζεται στα ΜΜΕ. Μιλά μόνο μέσα από τα τραγούδια και την κιθάρα του”.
Έτσι ξεκινάνε τα
Παραπολιτικά την συνέντευξη του Ορφέα Περίδη.
Το πρώτο που σου έρχεται διαβάζοντάς την είναι πόσο καλά θα έκανε ο συμπαθής “τραγουδοποιός” να παραμείνει σιωπηλός λιγάκι ακόμα. Γιατί, δίπλα σε διάφορα κοινότοπα αφορώντα στις δραστηριότητες του, σπεύδει να δηλώσει πίστη …ασυζητητί στη μάσκα και τους ειδικούς, αναφερόμενος στους συνωμοσιολόγους και στο πόσο επικίνδυνοι είναι “κατά τη γνώμη μου, κατά τη γνώμη των ειδικών και γενικότερα κατά την κοινή λογική”.
Το πράγμα φαίνεται πιο θλιβερό αν το δει κανείς σαν συνέχεια – απάντηση στην απίστευτη έκπληξη προ ημερών του
Γρηγόρη Πετράκου.
Η τελευταία μου διέφυγε τη στιγμή που συνέβη [Πέμπτη] : κάπου είχα δει με την άκρη του ματιού για “κόψιμο της εκπομπής του
Αντώνη Σρόιτερ”, και απαξίωσα να ξανακοιτάξω. Πήρα χαμπάρι τι είχε συμβεί Κυριακή βράδυ *, δυο μέρες προ των εκλογών, όπου “ήμουν αλλού”. Είδα το βίντεο [άσχετο με την εκπομπή] που έχει γυρίσει ο Πετράκος κι έσπευσα να το ηχογραφήσω απ’ το δεύτερο site όπου το βρήκα, γιατί από το πρώτο …εξατμίσθηκε μπροστά στα μάτια μου.
Ο “ταπεινός τραγουδιστής” ξεφτιλίζει κυριολεκτικά τον “δημιουργό” με την παρρησία, τη συγκρότηση του λόγου και τα αδιάσειστα στοιχεία / επιχειρήματά του, τινάζοντας στον αέρα την υπόθεση “κορωνοϊός” σε 24 λεπτά της ώρας. Όχι τυχαία, ο άνθρωπος του Θεού κατάγεται από ιατρική οικογένεια κι έχει σπουδάσει φυσικοθεραπευτής ο ίδιος.
Εννοείται ότι στο διαδίκτυο είναι αδύνατο να βρεις το βίντεο πέρα από αυτή τη διεύθυνση :
https://citynow.gr/grigoris-petrakos-to-vinteo-gia-ton-koronoio/45908/
Μπορείς βέβαια να χορτάσεις …αναφορές σ’ αυτό, από “επώνυμους”, “ειδησεογραφικά” και άλλα sites, καρκατσουλοεκπομπές με σχολιαστές gay μεγαλοκοπέλες και φυσικά, τα γυφτρόνια – “fact checkers” του Hellenic Hoaxes.

* Η “εκπομπή που κόπηκε” αφορούσε τελικά προαναγγελθείσα συζήτηση του ΑΣ με “συνωμοσιολόγους” [έτσι αναφέρονται στο trailer] και τον κύριο Σύψα, ο οποίος “βάζει τα πράγματα στη θέση τους”. Φαίνεται πως η …απόδοση του κυρίου Σύψα κρίθηκε μη ικανοποιητική από τους παραγωγούς της εκπομπής [δείτε απλώς το βίντεο του Πετράκου ή ακούστε το mp3 – και φανταστείτε τον Σύψα να απαντάει] οπότε …συζήτηση καπούτ.

4
(Visited 395 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar November 4, 2020 at 9:12 pm

    Το βίντεο του Πετράκου μου το έστειλε κάποιος φίλος την ώρα που πρωτοβγήκε (στο fb έγινε “viral” μέχρι να το κατεβάσουν) και δε σου το ανέφερα γιατί θεωρούσα ότι το ήξερες ήδη. Είμαι σίγουρος εντωμεταξύ ότι από κάπου γνωρίζω τη φάτσα του, ίσως από το στρατό. Περιπτώσεις πάντως όπως η δική του ή του Τράγκα ήταν αδιανόητες όταν ξεκίνησε το πρώτο lockdown, πράγμα που σαφώς υποδεικνύει ένα όλο και διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ εξουσίας και πολιτών.

    Reply
    1. Oannes November 4, 2020 at 10:05 pm

      Δεν το ήξερα και με εντυπωσίασε ο άνθρωπος.
      Δεν έχω σχέση με το FB. Άνοιξα κάποια στιγμή ένα λογαριασμό και …ούτε και ξανασχολήθηκα.
      Σίγουρα ισχύει αυτό που λες περί διεύρυνσης, αναρωτιέμαι πότε θα γίνει τόσο μεγάλη ώστε να αρχίσουν να την λαμβάνουν τα σκουλήκια υπόψη τους.

      Reply

Leave a Reply