ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΚΑΙ STYLE

Στο πλαίσιο του νυκτερινού δελτίου ειδήσεων του Σκάι, ανάμεσα στην παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη και τον διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά, ανταλλάχθηκαν οι παρακάτω φράσεις:
ΑΠ: “Εγώ θα σου πω τι με τρομάζει πάντως. Αυτό που με τρομάζει είναι η φράση που είπε ο Τραμπ, ο οποίος είπε ότι όλο αυτό, δηλ. οι αμερικάνικες εκλογές, δεν θα τελειώσει καλά. Έχει στρώσει το χαλί με ένα απίστευτο τρόπο, ώστε να υπάρξει ένας θεσμικός ή ίσως και πεζοδρομιακός λαϊκός εμφύλιος πολεμος στην Αμερική. Όταν δηλ. λες ότι μπορεί για εβδομάδες, μπορεί και για μήνες, εγώ να μην παραδεχτώ την ήττα μου, και αυτό να πρέπει να πάει στο ανώτατο δικαστήριο, στο οποίο έχει αυτός μόλις διορίσει πριν τις εκλογές, αυτήν την καινούργια δικαστίνα… αυτό είναι …τρομακτικό…”
ΣΚ: “Θα είναι πράγματι μια πρωτοφανής πρόκληση για την Αμερικανική δημοκρατία…”
Σε μια στοιχειωδώς εύρυθμη κοινωνία, αυτοί οι δύο θα έπρεπε ήδη να έχουν παραδώσει τις δημοσιογραφικές τους ταυτότητες. Ειδικά ο ΑΠ, δεινός, επιπέδου insider γνώστης της αμερικανικής πολιτικής σκηνής. Που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μη γνωρίζει μεταξύ άλλων ότι:

Οι δημοκρατικοί με επικεφαλής τον JB και την αντιπρόεδρό του, είναι εκείνοι που στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των ‘”peaceful protesters” [Antifa, BLM] οι οποίες μετατρέπουν συγκεκριμένες πολιτείες των ΗΠΑ [δημοκρατικές εννοείται, με την ενθάρρυνση των τοπικών αρχών] σε εμπόλεμες ζώνες.
Οι δημοκρατικοί με επικεφαλής τον JB ήταν οι πρώτοι που άρχισαν να μιλούν περί “πιθανότητας να μην δεχτεί ο Trump το εκλογικό αποτέλεσμα, οπότε θα πρέπει ο …στρατός να τον βγάλει από τον Λευκό Οίκο”.
Οι δημοκρατικοί έχουν δημιουργήσει, με πρόσχημα την ασφάλεια από τον κορωνοϊό και με το “εύρημα” της ταχυδρομικής ψήφου, τις προϋποθέσεις για μια τεράστια απάτη και, στην “καλύτερη” περίπτωση, χάος στο πλαίσιο των εκλογών [το section του debate στο οποίο ο Trump αναφέρεται σε “περίεργες” περιπτώσεις που ήδη καταγράφονται με τις επιστολικές ψήφους, είναι κατατοπιστικό, με τον JB να το “διαψεύδει” εξ ίσου “σθεναρά”, όσο και το περί εκατομμυρίων που έχει τσεπώσει από Ρωσία και Ουκρανία ο γιός του].
Το βασικότερο: όχι ο Trump, όπως λέει ο ΑΠ, αλλά …οι δημοκρατικοί, προαισθανόμενοι τη συντριβή, είναι εκείνοι που ανακοινώνουν ότι “καλό θα είναι να περιμένουμε ένα διάστημα κάποιων ημερών ή και εβδομάδων, πριν φανεί το αληθινό αποτέλεσμα”.
Θα μπορούσα να παραθέσω ένα [κουραστικό] σωρό αποδείξεις. Αλλά νομίζω ότι αυτά που λέγονται στο βιντεάκι από τον …γνωστό “Trump follower” Mark Zuckerberg, είναι κατατοπιστικά, όπως και εκείνα που συμπληρώνει ο άνθρωπός του.

1
(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply