ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Ιδανικά, δράση εναντίον των κωλοτυπακίων θα έπρεπε να αναλάβουν οι ίδιοι οι “νοικοκυραίοι” της υποθέσεως. Αλλά για να συμβεί αυτό θα έπρεπε πρώτα να οργανωθούν. Και για να οργανωθούν θα έπρεπε πρώτα να συνεννοηθούν. Και για να συνεννοηθούν θα έπρεπε να μιλούν τη ίδια γλώσσα. Άσε την ηττοπάθεια και τις ενοχές με τις οποίες ψεκάζονται ανελέητα απ’ τα [anti-social] media.
Κάπου εδώ φτάσαμε ξανά στον αγελαίο αυτισμό και τα αποτελέσματα του “διαίρει και κυβέρνα”.
“Αναρχικοί” τύπου εμπρηστών του Ζωγράφου είναι το αριστερό χέρι του αληθινού τρομοκράτη, της
εξουσίας. Οι undercover cops – φρικιά που ευδοκιμούσαν στις ταινίες των seventies.

5
(Visited 64 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar March 14, 2024 at 11:21 am

  Μια μέρα όλη κι όλη το τελευταίο διάστημα κατάφερα να παρκάρω εκτός της εμβέλειας των εμπρηστών και τελικά η θέση αποδείχθηκε ΑΜΕΑ!

  Reply
  1. Oannes March 14, 2024 at 11:33 am

   Ωραία κατάσταση. Τι σκατά θέλουν τα κωλοπουστάκια δεν καταλαβαίνω. Για τα “ιδιωτικά πανεπιστήμια” εξακολουθεί να γίνεται ο ντόρος; δεν πολυπαρακολουθώ για να πω την αλήθεια.
   Δεν θα ξεχάσω τη βραδιά που ήμουν στο Ρόδον, early ’90s και, κοιτάζοντας απο το τζάμι της εξώπορτας, βλέπω μια συνολικά φλεγόμενη κατάσταση, της πουτάνας το μαγκάλι, και με το τέταρτο-πέμπτο αυτοκίνητο από το τελευταίο που φλεγόταν να είναι το δικό μου! Και ο πόρτας να μη με αφήνει να βγω έξω γιατί είχε απαγορευτεί για λόγους ασφαλείας. Ευτυχώς η αγωνιστική δράση τερματίσθηκε πριν καεί το δύστυχο αμαξάκι μου.

   Reply
   1. stcigar March 14, 2024 at 11:47 am

    Βασικά το κάνουν επειδή μπορούν. Μάλλον θα το βάζω σε άλλη περιοχή και θα πηγαίνω να το παίρνω με τα πόδια. Θα βόλευε σε αυτή την περίπτωση ένα σύστημα τύπου ΚΙΤ που το φωνάζεις κι έρχεται να σε πάρει. Πού είναι η τεχνητή νοημοσύνη όταν πραγματικά τη χρειάζεσαι?

    Reply
    1. Oannes March 14, 2024 at 12:11 pm

     Υποθέτω ότι τα “αυτο-οδηγούμενα” θα διαθέτουν τέτοια παράμετρο. Άσχετα αν η δυνατότητα ενεργοποίησής τους από μακρυά δεν θα αποτελεί αποκλειστικότητα του owner. Θα έχουμε …ΙΧ-πειρατείες και δε συμμαζεύεται.

     Reply

Leave a Reply