Ο WHO ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Ο εικονιζόμενος Dr. Michael Ryan είναι χειρούργος και επιδημιολόγος, ειδικευμένος στα μεταδοτικά νοσήματα και τη δημόσια υγεία. Με την ιδιότητά του ως Executive Director του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας [WHO] προβαίνει συχνά σε ανακοινώσεις. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, προ ημερών, ο Dr. Ryan ανέφερε τα εξής:
“Στις περισσότερες χώρες του κόσμου, εξ αιτίας των μέτρων απαγόρευσης, η όποια μετάδοση του ιού γίνεται πλέον σε ενδοοικογενειακό επίπεδο. Η διάδοση με άλλα λόγια έχει απωθηθεί από τους δρόμους και έχει εισχωρήσει στις οικογενειακές εστίες. Τώρα, θα πρέπει να πάμε στα ίδια τα σπίτια και να ανακαλύψουμε εκείνους που ίσως είναι άρρωστοι. Και να τους μετακινήσουμε, και να τους απομονώσουμε, με ένα ασφαλή και αξιοπρεπή τρόπο…”
Αυτά εκ μέρους ενός Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που, μέχρι τα μέσα Μαρτίου, “γνωμάτευε” ότι η απαγόρευση των ταξιδιών δεν θα πρόσφερε τίποτα στην καταπολέμηση του ιού, ενώ θα ενθάρρυνε την …ξενοφοβία.
Ακόμα πιο ενδιαφέρον απ’ τη δήλωση του δόκτορος γουρουνοχονδράνθρωπου, είναι ότι δεν την ακολούθησε κανένας “σάλος” από εκείνους που σηκώνονται κάθε μέρα, για ψύλλου πήδημα.
Τσιμουδιά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, κυρίως από “συνωμοσιολόγους”. Αν επρόκειτο περί “τεστ”, θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχημένο… Για κάθε ενδεχόμενο, πρέπει να επισημάνει κανείς τι ακριβώς εννοεί ο Dr. Ryan: ότι σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί να έχει τη νόσο, θα απομακρύνεται βιαίως απ’ την οικογενειακή εστία, ασχέτως του αν πρόκειται για ενήλικο, ηλικιωμένο, η ανήλικο – το τρίτο, στατιστικά, είναι και το πιο πιθανότερο….
Αν η Δικτατορία των Ειδικών [βλ. post με αυτό το τίτλο] προετοιμάζεται από αμνημονεύτων χρόνων με ποικίλες μεθοδεύσεις [ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσε να γραφτεί γι’ αυτό και μόνο], η καλλιεργημένη απ’ τα social media σύγχυση ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο, παρέχει το έδαφος όχι μόνο για το μπουκάρισμα της “εκ Θεού” εξουσίας στα σπίτια μας, αλλά και για τη δημιουργία ενός ξέφρενου κύματος ρουφιανιάς που θα συμπαρασύρει τις μάζες.
Ξεκινώντας από μεμονωμένες περιπτώσεις που ήδη καταγράφονται στις ΗΠΑ, ανθρώπων που κατείγγειλαν τους γείτονές τους στην αστυνομία ότι …έβηχαν, ή ότι …πήγαν στη δουλειά τους, φτάνουμε πιθανώς μετ’ ου πολύ σε καταστάσεις κανονικού, γενικευμένου λιντσαρίσματος.




3
(Visited 107 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar April 9, 2020 at 8:38 am

    Ένα θετικό πάντως της παρούσας κατάστασης είναι ότι έχουν σταματήσει τουλάχιστο να πεθαίνουν άνθρωποι από άλλες αιτίες. Μέχρι προσφάτως ακούγαμε και διαβάζαμε σε καθημερινή βάση για γνωστούς και αγνώστους που πέθαιναν για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο. Τώρα όλοι πλέον πεθαίνουν από κορωνοϊό. Σκάνδαλο λέει στα γηροκομεία της Ιταλίας, γιατί πρόλαβαν και πέθαναν υπέργηροι χωρίς να τους ψάξουν πρώτα για τον εξαποδώ.. Νέοι πάλι δηλώθηκαν ότι πήγαν ο ένας από καρδιά, ο άλλος από καρκίνο, ενώ εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι έπασχαν από τον covid-19.. Περιττό φυσικά να τονίσουμε ότι, αφού κανείς δεν πεθαίνει από άλλες αιτίες, δεν υπάρχει ανάγκη και για περιττή νοσηλεία.

    Reply
  2. Oannes April 9, 2020 at 9:49 am

    Συμφωνώ 100% και με την ουσία και με το σαρδόνιον του ύφους σου. Άλλωστε, η έκφραση “δεύτερο κύμα” έχει αρχίσει να καθερώνεται στον περί κορωνοϊού δημόσιο διάλογο, πράγμα που υποδηλώνει ότι ο σχεδιασμός ειναι μακρόπνοος. Επίσης η βαρύτητα του κορωνοϊού ολοένα και αναβαθμίζεται. Από τη “μεγαλύτερη δοκιμασία για την ανθρωπότητα από την εποχή του ΒΠΠ” [το σλόγκαν της Μέρκελ έγιινε viral] φτάνουμε τώρα στην “μεγαλύτερη επιδημία όλων των εποχών”. Το άκουσα χτες βράδυ σε κάποιο κανάλι, όχι από τον κύριο Φούφουτο, αλλά απο τον κύριο Υπουργό Τουρισμού. Όχι εν τη ρύμη του λόγου του, αλλά επανειλημμένα και συντεταγμένα.

    Reply
  3. Pingback: ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! - OANNES

Leave a Reply