Ο COVID, ΟΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Στο βίντεο πάνω, αρχές Ιουνίου η Maria Van Kerkhove, “Covid-19 technical lead” του WHO, δηλώνει ότι οι ασυμπτωματικοί ασθενείς δεν μεταδίδουν τον ιό, παρά μόνο πάρα πολύ σπάνια. Αυτό φυσικά οδηγεί στο λογικό, ή μάλλον, αναπόδραστο συμπέρασμα ότι γι’ αυτούς τους ασθενείς [μιλάμε για το 50% τουλάχιστον] δεν απαιτείται ούτε απομόνωση, ούτε χρήση μάσκας. Και πώς αλλιώς, όταν στο πλαίσιο του ότι δεν έχουν συμπτώματα, δεν μπορούν να …βήξουν, να φταρνιστούν, να εκτοξεύσουν μολυσμένα σωματίδια πάνω σου, με μάσκα ή χωρίς μάσκα, από οποιαδήποτε απόσταση.
Εννοείται ότι αυτό ισχύει κατά μείζονα λόγο για τα σχολεία. Ο κίνδυνος για τα παιδιά από τον περίφημο Covid-19 [ακόμα και το …όνομα του ιού αποπνέει γελοιότητα] είναι αποδεδειγμένα μικρότερος από εκείνον μιας απλής γρίπης.
Ο κύριος
Fauci εμφανίσθηκε την επομένη κιόλας ημέρα διαψεύδων την ανακοίνωση της κυρίας Van Kerkhove
:

Γεγονός είναι ότι ο κύριος Fauci …δεν τιμωρήθηκε από το Youtube για διατύπωση γνώμης διαφορετικής από εκείνη του WHO, πράγμα που θα συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλο με τέτοιας εμβέλειας φωνή. Αντίθετα, το θέμα κρατήθηκε σε χαμηλούς τόνους και εν ολίγοις, κουκουλώθηκε. Η κυρία Kerkhove έκανε μια ήπιας μορφής διευκρίνηση, του τύπου “αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής απ’ τις υπάρχουσες μελέτες” [λες και θα μπορούσαν να γνωρίζουν …κάτι παραπάνω, από κάποια …άλλη πηγή]
Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στο Twitter παλαιότερη δήλωση του κύριου
Fauci σχετικά με την πιθανότητα μετάδοσης κορωνοϊού από ασυμπτωματικό ασθενή. Είναι τρομερά σημαντικό, και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, να το ακούσουμε …από το στόμα του:

“VERY RARE”

2
(Visited 212 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar September 10, 2020 at 8:37 pm

    Βασικά το “Covid-19” (το “πραγματικό” του όνομα είναι ακόμα χειρότερο αλλά τουλάχιστο δεν) θυμίζει πειραματικό μοντέλο cyborg. Είναι μάλιστα ενδιαφέρον ότι πρόκειται για εντελώς ιδιαίτερη, μη επιστημονική, ad hoc ονομασία μεταξύ των υπόλοιπων κορωνοϊών, προφανώς απευθυνόμενη στη λαϊκή κατανάλωση: know thy enemy..

    Reply
    1. Oannes September 10, 2020 at 8:44 pm

      Ο λόγος που μου προκάλεσε τέτοια αηδία από την πρώτη στιγμή ήταν γιατί φαντάστηκα, go figure why, να την λέει με την ψευτοβρετανική προφορά της η …Greta Thunberg. Είναι μια λέξη φτιαγμένη για να την προφέρουν τέτοια όντα.

      Reply
  2. Pingback: ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗΣ - OANNES

  3. Pingback: ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΣΗΣ - OANNES

Leave a Reply