Ο …ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRUMP

Πολλοί είναι εκείνοι που «πιέζουν» αυτή τη στιγμή για …καθαίρεση του Trump, ως υπεύθυνου για τα επεισόδια που «αμαύρωσαν την εικόνα της αμερικανικής δημοκρατίας» κοστίζοντας τη ζωή σε 4 ανθρώπους. Ξεχωρίζει ανάμεσά τους η γερουσιαστής Ilhan – «some people did something on 9/11» – Omar, σομαλικής καταγωγής, radical socialist και αντιπροσωπευτικά αποτρόπαιο δείγμα «νέας κοπής» δημοκρατικού στελέχους.
Όμως, ο παραιτηθείς πρώην υπουργός άμυνας της κυβέρνησης Trump, στρατηγός εν αποστρατεία
James Mattis, ήταν αυτός που το ανέβασε στο next level : όπως ανακοίνωσε, θεωρεί πρέπουσα την επιβολή …στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων και εξορίας του προέδρου. “Η σημερινή οχλοκρατική επίθεση στο Καπιτώλιο, αυτή η προσπάθεια υποβάθμισης της δημοκρατίας μας, υποκινήθηκε από τον Donald Trump. Εμείς ο Λαός, θα συνεχίσουμε την αέναη προσπάθειά μας για την τέλεια Ένωση, ενώ ο κύριος Trump θα μείνει ένας άνθρωπος χωρίς πατρίδα, όπως του αξίζει”.
Σημείωσις: ο εν λόγω κοπτόμενος για την υποβάθμιση της δημοκρατίας, αναφέρεται σε κάποιον που δύο μήνες πριν ψηφίστηκε από το 50% περίπου των Αμερικανών ψηφοφόρων –
74.000.000 πολίτες. Έχει άλλωστε μακρά ιστορία ασυναρτησιών και χυδαιοτήτων εναντίον του Trump, τον οποίο έχει κατηγορήσει από το ότι «διαιρεί το λαό» μέχρι το ότι «αποτελεί απειλή για το Σύνταγμα».
Αυτό που προτείνει βεβαίως σήμερα ο στρατιωτικός καριέρας
James Mattis, ισοδυναμεί με
κανονικό πραξικόπημα.

4
(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Reply