ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Αντιγράφω χρήσιμα αποσπάσματα από ρεπορτάζ του news 24/7 που μου έστειλε ο stcigar :

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε μία περίοδο που εξελίσσεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας, τα κρούσματα κορονοϊού δείχνουν να αυξάνονται ραγδαία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περιοχή του Κέντρου της Αθήνας όπου αν και το 53% του πληθυσμού έχει λάβει έστω μία δόση και περίπου το 43% έχει εμβολιστεί πλήρως, τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ, ήταν 1061 σε σύνολο 1820 στην Επικράτεια.
Η μόνη εξήγηση είναι η μετάδοση της μετάλλαξης Δέλτα αλλά και η χαλάρωση των μέτρων.
Να σημειωθεί ότι τα χθεσινά κρούσματα στην Αττική ήταν τα περισσότερα από τις 25/5 όταν είχαν καταγραφεί 1151 κρούσματα σε σύνολο 2433.
Όμως δεν είναι μόνο η Αττική που προβληματίζει. Υπάρχουν νησιωτικές περιοχές όπως πχ η Μύκονος όπου σημειώνει αύξηση κρουσμάτων αν και είναι εμβολιασμένο υψηλό ποσοστό του πληθυσμού όπως και το σύνολο των Κυκλάδων που φαίνεται ότι έχει εμβολισμένο πάνω από το 70% του πληθυσμού με μία δόση.
Φαίνεται λοιπόν ότι το περαιτέρω άνοιγμα δραστηριοτήτων επέτρεψε βασικά στη μετάλλαξη Δέλτα να εισχωρήσει βαθιά στην κοινότητα και είναι δεδομένο ότι σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας θα επανεξετάσει τα μέτρα. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται κάποια περιοχή να αλλάζει χρώμα δηλαδή να σημειώνει τόσο έντονη έξαρση που να απαιτούνται άμεσα πρόσθετα μέτρα.
Όπως σημειώσαμε και παραπάνω, η αύξηση των κρουσμάτων στο λεκανοπέδιο είναι ραγδαία ξεπερνώντας τα 1000 πριν από ένα μήνα η Αττική μετρούσε περίπου 400 κρούσματα ημερησίως και οι ειδικοί την αποδίδουν αφενός στην εξάπλωση του μεταλλαγμένου στελέχους Δέλτα, που θα είναι το κυρίαρχο μέσα στο καλοκαίρι, αφετέρου στην ευκαιρία που βρίσκει ο κορονοϊός να εισχωρήσει στην κοινότητα λόγω της χαλάρωσης των μέτρων.
Αν αναλογιστεί κάποιος ότι το υψηλό ποσοστό κρουσμάτων του λεκανοπεδίου, ήτοι περίπου 60% επί του συνόλου της Επικράτειας, καταγράφεται σε μια περιφέρεια που έχει εξαιρετική θέση ανάμεσα στις περιφέρειες της χώρας σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς, αντιλαμβάνεται τη σημαντική προστασία που προσφέρει το τείχος ανοσίας που οικοδομείται έστω και με πιο αργό ρυθμό. Και παράλληλα βεβαίως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος την έξαρση που θα πυροδοτήσει το μεταλλαγμένο, υπέρμεταδοτικό στέλεχος Δέλτα, όταν «εισβάλλει» σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.


Ο αρθρογράφος επιλέγει μια “δαιδαλώδη” όσο και άστοχη συνεπαγωγή : περισσότεροι εμβολιασμοί = άνοιγμα δραστηριοτήτων = κυκλοφορία Μετάλλαξης Δέλτα = περισσότερα κρούσματα. Όμως το άνοιγμα των δραστηριοτήτων συμβαίνει παντού, πράγμα που αφήνει ως μόνο δόκιμο συσχετισμό εκείνο των
εμβολιασμών και του …καλπασμού της Μετάλλαξης.
Αναλαμβάνουμε λοιπόν να διατυπώσουμε τη σκέψη που ο αρθρογράφος του
24/7 δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει : η μετάλλαξη μεταδίδεται από τους εμβολιασμένους.

Τα παραπάνω δένουν “σε βαθμό κακουργήματος” με δυο στοιχεία :
1. Τις δηλώσεις του καθηγητή
Luc Montagnier [βλ. post LUC MONTAGNIER : ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – Μάιος 21]
2. Το ότι οι δύο χώρες – βασικά πεδία επέλασης της μετάλλαξης Δέλτα, είναι ταυτόχρονα οι …world leaders στο εμβολιαστικό πρόγραμμα :
Ισραήλ και Μ. Βρετανία.

4
(Visited 59 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar July 8, 2021 at 7:18 pm

    Μια μικρή παρατήρηση στο απόλυτα λογικό σου συμπέρασμα. Μεταλλάξεις θα συνέβαιναν ούτως ή άλλως, κατά πάσα πιθανότητα όμως ο μαζικός εμβολιασμός επιτείνει τη δράση τους με τον ίδιο περίπου τρόπο που η κατάχρηση αντιβιοτικών δημιουργεί ανθεκτικά στελέχη μικροβίων. Τα εμβόλια δεν αφήνουν τον ιό να κάνει το κύκλο του με τρόπο φυσικό, επιταχύνουν την αναπόφευκτη διαδικασία των μεταλλάξεων και δημιουργούν στελέχη που είναι είτε πιο μεταδοτικά είτε πιο επικίνδυνα (όχι όμως και τα δύο συγχρόνως, αν και με αυτή την έκταση των εμβολιασμών δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος). Για μένα η μόνη λύση στο γόρδιο δεσμό που έχει δημιουργηθεί δεν μπορεί να είναι άλλη από τη γνωστή του Αλεξάνδρου. Να σταματήσει δηλαδή κάθε περαιτέρω προσπάθεια “επίλυσης” του “προβλήματος” και να ξεχαστεί το θέμα το συντομότερο δυνατό.

    Reply
    1. Oannes July 8, 2021 at 8:18 pm

      Εννοείται ότι το ξέρω περί μεταλλάξεων που συμβαινουν ούτως ή άλλως : με το που είχαν αρχίσει να μιλάνε για μεταλλάξεις [παρεμπιπτόντως, με το που άρχισαν να “διατίθενται” τα εμβόλια] πολλοί και διάφοροι ειδικοί έλεγαν από τηλεοράσεως ότι έχουν παρατηρηθεί ήδη …χιλιάδες μεταλλάξεις του ιού που τις παρακολουθούμε κλπ.
      Και εννοείται ότι τα πράγματα αγρίεψαν με την πύκνωση των εμβολιασμών.
      Η άποψη στο βαθμό που μπορώ να έχω [με το θέμα έχω ασχοληθεί “φιλότιμα” μεν, αλλά σχετικά όψιμα] είναι ίδια με τη δική σου : τα εμβόλια δεν αφήνουν τον ιό να κάνει ένα φυσιολογικό κύκλο επιταχύνοντας και επιδεινώνοντας τη διαδικασία των μεταλλάξεων και …διαιωνίζοντάς τον.

      Reply
  2. stcigar July 8, 2021 at 8:41 pm

    Παρεμπιπτόντως, επειδή συχνά πυκνά δίνεται ως παράδειγμα ιδιαιτέρως δολοφονικής “πανδημίας” η περίπτωση της “ισπανικής” – κατόνομα μόνον, στην πραγματικότητα ευρωπαϊκής – γρίπης, κατά πάσα πιθανότητα έχουμε να κάνουμε με παρεξήγηση. Μάλλον επρόκειτο για μια συνηθισμένη εποχιακή γρίπη, που όμως ξέσπασε σε μια περίοδο – το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου – η οποία βρήκε την Ευρώπη σε πρωτοφανή κατάσταση αθλιότητας, εκτίμηση με την οποία συμφωνούν και αρκετές σύγχρονες έρευνες (οι “έρευνες” μετά το 2020 βέβαια δεν μετράνε ως επιστημονικές..) Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι πρωτεύουσας σημασίας είναι να προσέχουμε τη γενικότερη φυσική μας κατάσταση, κάτι που έχεις φυσικά επισημάνει ουκ ολίγες φορές, πράγμα δυστυχώς που αποτελεί τον πρώτο και κυριότερο στόχο που έχουν αναλάβει να καταστρέψουν τα μέτρα υποτιθέμενης αντιμετώπισης του κορωνοϊού..

    Reply

Leave a Reply