ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

[Συρραφή από “ενημερωτικά” sites] Αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα εισέρχονται οι πολίτες στις δημόσιες υπηρεσίες εισηγήθηκε η επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Μέχρι τώρα, οι πολίτες που ήθελαν να πάνε σε κάποια δημόσια υπηρεσία, φορούσαν απλά τη… μάσκα τους και μπορούσαν να εισέλθουν στο γραφείο στο οποίο ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους.
Πλέον αυτό θα αλλάξει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή εισηγήθηκε σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, οι πολίτες να εισέρχονται
με 3 προϋποθέσεις:
• με πιστοποιητικό εμβολιασμού,
• με πιστοποιητικό νόσησης,
• με rapid test.
Εντός της ημέρας, αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή η εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, σε μία απόφαση που θα αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου θα είναι
άμεση ενώ δεν αποκλείεται η ισχύς του να ξεκινήσει από την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου.

Μιλάμε εδώ για casus belli. Οι κτηνάνθρωποι δεν έχουν ιερό ούτε όσιο. Αν τους αφήσουμε να κάνουν ακόμα και αυτό, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

3
(Visited 85 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar September 29, 2021 at 10:19 pm

    Δε νομίζω να το εφαρμόσουν προς το παρόν. Από την άλλη όμως το βλέπω απίθανο να μην επεκταθούν περαιτέρω τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων καθώς μπαίνουμε στο χειμώνα – κατά πάντων στην πραγματικότητα, κι ας νομίζουν πολλοί ότι αυτά δεν τους αφορούν.

    Reply
    1. Oannes September 30, 2021 at 7:23 am

      Ακόμα και αν δεν εφαρμοστεί αυτο το πράμα, οι άνθρωποι που το πρότειναν θα πρέπει να κρεμαστούν ανάποδα από τα άντερά τους.

      Reply

Leave a Reply