ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

Αναρωτιέται κανείς πόσο πρέπει να ψάξει στην πιάτσα για να συναντήσει ένα πολιτικό τσογλάνι της τάξεως του Άδωνι Γεωργιάδη. Οι προϊστάμενοί του το γνωρίζουν, εξ ου και του αναθέτουν μόνιμα τη βρόμικη [“επικοινωνιακή”] δουλειά.
“Αν δείτε τον χάρτη της Ευρώπης, είναι
πολύ ξεκάθαρο τι συμβαίνει : Όσες χώρες είναι κοντύτερα στον Διαφωτισμό, στην Επιστήμη, στον Πολιτισμό, έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Δανία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία…Δυστυχώς η Ελλάδα, έχει μια όπως φαίνεται διπλή φύση. Η μισή κοιτάζει προς τη Δύση, και η άλλη μισή στην Ανατολή. Αυτή η διττή μας φύση δυστυχώς είναι αντιστοιχημένη και στα εμβόλια. Δεν έχουμε μπορέσει να καταλάβουμε ότι ο πολιτισμός είναι στη Δύση”.
“Η Βόρεια Ευρώπη είναι κατά 90% εμβολιασμένη και
έχει τελειώσει με την πανδημία. Ήμουν στην Αγγλία την προηγούμενη εβδομάδα και δεν είδα μάσκα πουθενά”.
“Εγώ δεν είμαι υπέρ του αυταρχικού κράτους, να λέω στον άλλο ότι πρέπει να εμβολιαστεί ντε και καλά. θέλεις να ρισκάρεις τη ζωή σου …τι να κάνω εγώ, να σε δείρω για να εμβολιαστείς; Θλίβομαι απλώς που πεθαίνει τόσος κόσμος, 30 με 40 άνθρωποι κάθε μέρα, όλοι ανεμβολίαστοι”.
Παπαδάκης : “στη Θεσσαλονίκη έχουν σταματήσει να δουλεύουν το 30% των εργαζομένων, σε μπαρ, σε καφέ, σε εστιατόρια κλπ. Πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;”
Γεωργιάδης : Συγνώμη, και θα πληρώνει πάλι το κράτος, επειδή στη Θεσσαλονίκη μόνο το 53% είναι εμβολιασμένοι;
Παπαδάκης : και φταίει ο dj; ποιον τιμωρείτε τώρα, τον ανεμβολίαστο, ή αυτόν που έχει κάνει και τις δύο δόσεις;
Γεωργιάδης: Καταλαβαίνω ότι είναι άδικο ο εμβολιασμένος που έκανε το καθήκον του απέναντι στον εαυτό του, το κράτος και την κοινωνία, να την πληρώνει εξ αιτίας εκείνου που αποφάσισε να μην εμβολιαστεί γιατί πίστεψε στον Σώρρα και στους Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς. Αλλά αυτό που λέτε δεν γίνεται. Έχουμε όλοι μας ένα στοιχείο κοινωνικής ευθύνης εδώ. Η πανδημία είναι συνολικό ζήτημα. Δεν φταίει το γκαρσόνι …αλλά το γκαρσόνι πρέπει να πάει στο σπίτι του ανεμβολίαστου και να του πει να εμβολιαστεί γιατί χανόμαστε. Συνέχεια επιδόματα δεν μπορεί να δίνονται, ούτε η οικονομία μας αντέχει, ούτε και πρέπει. Πρεπει να καταλάβουν όλοι κύριε Παπαδάκη, και να μη χαϊδεύουμε αυτιά. Όποιος δεν εμβολιάζεται, παίρνει στο λαιμό του το διπλανό του…”

Αυτά από τον κινούμενο πολιτικό οχετό, πρώην πωλητή νανογιλέκων και νυν πλασιέ των εμβολίων της Pfizer.
Το ότι κάποια εποχή είχα αισθανθεί ένα είδος συμπάθειας γι’ αυτόν [όταν αντιμετώπιζε την αυριανική χυδαιότητα των αντιστοίχων του του ΣΥΡΙΖΑ] με κάνει να τον αντιπαθώ τώρα με διπλάσια ένταση.

3
(Visited 400 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - OANNES

Leave a Reply