ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

“Η Όμικρον μπορεί να  ξαναμολύνει το ίδιο άτομο τέσσερις και πέντε φορές – Αγωνία για το επιδημιολογικό αποτύπωμα των γιορτών”

Όσοι διαβάζουμε τίτλους όπως ο παραπάνω [in.gr], δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι …μιλάμε εδώ
για ένα γ@μημένο συνάχι. Με άλλα λόγια, η αγωνία αφορά στον κίνδυνο να συναχωθούμε, όχι μία φορά αλλά …4 και 5.
“Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών αλλά η εύκολη μεταδοτικότητα του ιού και η κινητικότητα αυτών των ημερών θα έχει ως αποτέλεσμα όσοι αποφασίσουν να μείνουν ανεμβολίαστοι να την αρπάξουν από τον ιό”, δηλώνει η υπερ-επιστήμων κυρία
Γιαμαρέλλου. Και συνεχίζει :
“Οι συμπτωματικοί
* ασθενείς της Όμικρον έχουν συμπτώματα που διαφέρουν από αυτά της Δέλτα. Η Όμικρον σου κάνει έναν πονόλαιμο, ένα συνάχι, έναν ελαφρύ πονοκέφαλο που θυμίζουν τα κοινά κρυολογήματα του χειμώνα. Γεγονός που είναι και καλό και κακό μαζί: Είναι καλό γιατί συνήθως σε τρεις ημέρες είσαι καλά. Η διάρκειά της είναι βραχεία. Σε αντίθεση με τους προηγούμενους ιούς και ειδικά με την Δέλτα που αναδιπλασιαζόταν εβδομήντα φορές περισσότερο στους πνεύμονες. Ο ιός της Όμικρον πολλαπλασιάζεται στο ανώτερο αναπνευστικό. Βήχεις και φτερνίζεσαι με αποτέλεσμα να μολύνεις τον αέρα και τους γύρω σου. Η Όμικρον μπορεί να σε ξαναμολύνει τέσσερις και πέντε φορές. Άρα, το εμβόλιο είναι μπροστά μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε”.
Πέρα από τον θρίαμβο της επιστημονικής λογικής, τον συντελούμενο μέσα απ’ τον λόγο της κυρίας Γιαμαρέλλου [“γεγονός που είναι καλό και κακό μαζί” …εντόπισε κανείς
πού ακριβώς βρίσκεται το …κακό;] υπάρχει και κάτι άλλο : το ότι, κάθε φορά που μολύνεται ένα άτομο από τον ίδιο ιό / παραλλαγή του, τα συμπτώματα γίνονται ηπιότερα, αποτελεί κοινό τόπο, ακόμα και για ανθρώπους “μη ειδικούς” όπως ο υποφαινόμενος. Όχι όμως για την κυρία Γιαμαρέλλου και για τους κοπροκάνθαρους της ενημέρωσης.
“Ο εμβολιασμένος που έχει πάρει και τη τρίτη δόση του εμβολίου προφυλάσσεται εκτός από τη Δέλτα και από την Όμικρον σε ποσοστό 70%. Αν είναι ανεμβολίαστος μπορεί να μολυνθεί κάποιος και να κάνει μεταλλάξεις οι οποίες θα μολύνουν περισσότερους . Έτσι δεν τελειώνει αυτό το κακό. Υπάρχει ακόμα ένα ποσοστό 12% στους άνω των 60 ετών που πρέπει να πάει να εμβολιαστεί” τόνισε η καθηγήτρια παθολογίας.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει η καθηγήτρια παθολογίας πώς ο εμβολιασμός, εδώ και τώρα, των ανεμβολίαστων, με δεδομένο το διάστημα που απαιτείται για την απόκτηση της “ανοσίας”,
θα σταματήσει την “επέλαση” της Μετάλλαξης Όμικρον. Αυτό, τη στιγμή που [όχι μόνο] τα μοντέλα του επιφανούς κουραδολόγου – μελετητή βοθρολυμάτων κυρίου Σαρηγιάννη μιλούν για κορύφωση του κύματος στις 16-20 Ιανουαρίου και για ταχεία αποκλιμάκωση αμέσως μετά.
Θα είχε επίσης ενδιαφέρον να μας στοιχειοθετήσει το ενδιαφέρον της για οτιδήποτε άλλο πέρα απ’ το να πει το εμβολιαστικό της ποιηματάκι : πχ. για το αν υπάρχει
κίνδυνος εν μέσω “εκθετικής μετάδοσης” του ιού, από τον εμβολιασμό στον οποίο παροτρύνει τον κόσμο. Πόσο ασφαλές είναι δηλ. να εμβολιάζεται κάποιος που είναι ήδη μολυσμένος.

* Αν ένα γ@μημένο συνάχι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να υποστεί κανείς από την εφιαλτική Μετάλλαξη Όμικρον, σημαντική μερίδα των ανθρώπων που “μολύνοναι” από αυτήν [πολλοί απ’ τους κωματώδεις ηλίθιους που συνωστίζονται στις ουρές για τα τεστ της πλάκας] δεν πρόκειται να εμφανίσει
ούτε αυτό.


4
(Visited 92 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4 Comments

  1. stcigar January 4, 2022 at 10:18 am

    Κάτσε ρε φίλε.. Πότε πρόλαβαν και μελέτησαν άτομα που μολύνθηκαν πέντε φορές από την Ο τη στιγμή που μέχρι χτες περνούσε ανενόχλητη κάτω από τη μύτη τους? Και τι σόι προστασία παρέχει το εμβόλιο, αφού εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι την περνάνε στο πόδι? Και τέλος πάντων αν το εμβόλιο επαρκεί, γιατί τότε η pfizer δουλεύει πάνω σε νέα έκδοση για τη συγκεκριμένη παραλλαγή? Μιλάμε οι τύποι το έχουν τερματίσει στο ψέμα. Κυριολεκτικά ό, τι νάναι λέμε τώρα, όχι μαλακίες.

    Reply
    1. Oannes January 4, 2022 at 10:51 am

      Ακριβώς. Κι οι εξηγήσεις ειναι δύο : ή το έχουν χάσει τελείως και αυτοί, που είναι και το πιθανότερο, ή πρόκειται [λέμε τώρα] περί ελέγχου του μέχρι που μπορεί να συνεχίσει να καταπίνει αμάσητα όσα ακούει ο “πολίτης”. Με τη δοσοολογία φυσικά καθε φορά να αυξάνεται. Αν είναι πάντως το δεύτερο, οι ουρές των ηλιθίων που τρέχουν για το τέστ δημιουργούν …ανησυχητικό προηγούμενο.

      Reply
      1. stcigar January 4, 2022 at 11:11 am

        Ότι τόχουν χαμένο είναι σίγουρο. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την επισήμανση που έχεις κάνει επανειλημμένα, ότι δηλαδή παίζουν και σένα επίπεδο που τους δίνει τη δυνατότητα να λένε και να κάνουν ό, τι γουστάρουν, αφού γνωρίζουν ότι απευθύνονται σένα κοινό που αποτελεί την πιο ανομολόγητη, την πιο αμαρτωλή φαντασίωση του μεσαιωνικού ιεροεξεταστή. Φαντάσου λέμε τώρα το “τρελός είμαι ό, τι θέλω κάνω” στη πιο απρόσμενη, την πιο κυριολεκτική, την πιο εφιαλτική του εφαρμογή..

        Reply
  2. dnk January 4, 2022 at 4:52 pm

    Κρατώντας ψηλά τα “ψεκασμένα” λάβαρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι,όποιες,επιπτώσεις από την “σχέση” που αναπτύσουμε με τον ιό διαρκούν δια βίου και αποτελούν μέρος της “διαθήκης” μας.Είτε “ενεργή” είτε ως “ανάμνηση”,η “λοίμωξη” αφήνει ανεξίτηλα “σημάδια”,τα οποία είτε “κοιμούνται” είτε “ενεργούν”. Έτσι ένα “ψεκασμένο” (ελαφρώς νομικίστικο) συμπέρασμα θα μπορούσε να είναι ότι όχι 4 και 5 αλλά 45 κι 60 φορές μπορούμε να “νοσήσουμε” με υπαιτιότητα του ιού,άσχετα αν μπορεί κάποιος “ειδικός” να το εντοπίσει και να του αποδώσει την “ευθύνη”.Ίσως οι θρησκευόμενοι “ειδικοί” να μην μπορούν να ξεφύγουν απο τό “ους ο Θεός συνέζευξε…”😺…

    Reply

Leave a Reply