ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑ

Με τους θανάτους να υποχωρούν παράλληλα με την άνοδο των “κρουσμάτων”, τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για αλλεπάλληλα σοκ, ενώ “καθηγητές” τύπου Γεροτζιάφα και “δημοσιογραφικά” φερέφωνά τους τύπου Παναγιωτόπουλου …απομυθομοιούν τα περί ήπιας νόσησης της Όμικρον. Η [εξαιρετικά πρόστυχη] διευκρίνηση του κυρίου Γεροτζιάφα : “σε καμία περίπτωση το στέλεχος αυτό δεν προκαλεί ηπιότερη νόσηση από το αρχικό στέλεχος της Ουχάν”
Κανείς
Εισαγγελέας δεν μπαίνει στον κόπο να ασκήσει δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό την τρομοκράτηση του κόσμου.

4
(Visited 72 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar January 5, 2022 at 7:01 pm

    Μάλλον δίκιο έχει πάντως για τη σύγκριση με το αρχικό στέλεχος. Προφανώς και δεν είναι πιο ήπια η Ο, αφού ο ιός της Γιουχάν ήταν ήδη όσο ηπιότερος θα μπορούσε να είναι, ειδικότερα μάλιστα στην Κίνα, όπου σε σχέση με το μέγεθος του πληθυσμού πρακτικά δεν πέθανε κανένας.

    Reply
    1. stcigar January 5, 2022 at 7:24 pm

      Μαρέσει που τότε κατηγορούσαν όλοι τους Κινέζους ότι προσπάθησαν αρχικά να υποβαθμίσουν το θέμα. Μακάρι να τους είχαν αφήσει να το κάνουν και μακάρι να έκαναν και οι δικοί μας το ίδιο!!

      Reply
      1. Oannes January 5, 2022 at 9:00 pm

        Πράγματι αυτή ήταν η λύση. Αντ’ αυτού μας πηγαίνουν πίπα κώλο δυο χρόνια τώρα, and counting.

        Reply
    2. Oannes January 5, 2022 at 8:58 pm

      Η προστυχία του ανδρός έγκειται στο ότι αντί να συγκρίνει με την Δέλτα, κατά τεκμήριο πιο επιθετική [αγριέψασα στο δρόμο], συγκρίνει με τον ιό της Wuhan.

      Reply
      1. stcigar January 5, 2022 at 9:36 pm

        Η γενική αίσθηση που αποκομίζω πάντως είναι ότι και αυτοί αισθάνονται ανακούφιση με την 0, αφού, όπως και η αρχική έκδοση, τους επιτρέπει να πουλάνε μούρη εκ του ασφαλούς, εκεί που με τη Δ είχε αρχίσει να τους κόβεται η μαγκιά και συγχρόνως να γίνονται πιο επικίνδυνοι στον πανικό τους. Οπότε τελικά όλοι ευχαριστημένοι με την Ο, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, κρατούντες, κρατούμενοι.. Γιατί εμένα τότε κάτι δε μου πάει καλά?🤔

        Reply
        1. Oannes January 5, 2022 at 9:48 pm

          Του στιλ “κάτι κρύβει κάποιος”; ή “κάτι διαφεύγει απ’ όλους”;

          Reply
          1. stcigar January 5, 2022 at 10:11 pm

            Εκ πείρας είμαι πάντοτε καχύποπτος όταν υπάρχει γενική ομοφωνία σε οτιδήποτε.. I must be getting paranoid👀

            Reply

Leave a Reply