“ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ” : Ο ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ…

Είναι ενδιαφέρον ότι, “διακεκριμένοι ειδικοί” όπως ο κύριος Γώγος ισχυρίζονται ότι, προς το παρόν, η αύξηση των κρουσμάτων δεν οφείλεται στον …καλπασμό της Μετάλλαξης Δέλτα [φαινόμενο τέτοιου καλπασμού δεν έχει παρατηρηθεί ακόμα] αλλά, απλά, στο άνοιγμα της χώρας. Όπερ σημαίνει ότι : η συρρίκνωση των σοβαρών περιστατικών / θανάτων […2 (δύο) θάνατοι εχτές, και οι τηλε-σκουπιδιάρηδες κραυγάζουν πανικόβλητοι] δεν αφορά στην …αποσιωπούμενη μικρότερη θνητότητα που η Μετάλλαξη έχει, αλλά στην θερινή νάρκη που περνάει ο ορίτζιναλ ιός. Ούτε ασφαλώς οφείλεται στο ότι η …Δέλτα, πρώην Ινδική, χτυπάει περισσότερο νεαρές ηλικίες που την περνούν ελαφρότερα *, αλλά στο ότι περισσότεροι νέοι βγαίνουν θετικοί στα [αφερέγγυα] τεστ, γιατί περισσότεροι υποβάλλονται σε τέτοια, εν όψει διακοπών τους.

* Αναρωτιέσαι πώς ο συνδυασμός αυτών των δυο στοιχείων : “χτυπάει περισσότερο νέες ηλικίες” και “νοσούν ελαφρότερα” συνιστά λόγο ανησυχίας… Εφόσον η Μετάλλαξη Δέλτα έχει προτίμηση στους νέους, τους οποίους πλήττει ελαφρά, γιατί πρέπει όοοοολοι μαζί να εμβολιαστούν, ώστε να προστατέψουν τον παππού και τη γιαγιά, που δεν τιμά με την προτίμησή της ;… Η απάντηση έχει, δύο σκέλη : 1. Οι νέοι [βλ. millennials] θεωρούνται η πλέον ευεπηρέαστη-μέσω-οθόνης ηλικιακή ομάδα.
2. Μεγάλο μέρος των εμβολίων, παρτίδες ολόκληρες, ετοιμάζονται να λήξουν…

5
(Visited 89 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. nikos July 11, 2021 at 3:01 pm

    ο Άρχων του Σκότους Σαρηγιαννης προέβλεψε 18000 κρούσματα ημερησίως τον Οκτωβριο

    Reply
    1. Oannes July 11, 2021 at 6:32 pm

      Ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος. Υπολογίζει αθροιστικά τους εμβολιασμένους ξεκινώντας από Δεκέμβρη και ζητά να έχει εμβολιαστεί το 62% του πληθυσμού μέχρι αρχές Σεπτέμβρη. Τότε ωστόσο θα έχει λήξει η ανοσία των περισσότερων από τους πρώτους εμβολιασμένους, επισφαλής ούτως ή άλλως εξ αρχής και αμφισβητούμενη.
      Οι “μελέτες” μιλούν για πτώση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων [Ισραήλ], ενώ η ίδια η Pfizer σ’ αυτό στηρίζει την αξίωσή της για τρίτη δόση το Σεπτέμβριο.
      Εμείς έχουμε εδώ τον Καραγκιόζη με τα βοθρολύμματα.

      Reply

Leave a Reply