ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΤΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ…

Δεν βλέπω πώς μπορεί να μην ισχύουν τα πράγματα που λέει η κοπέλα στο βίντεο [κάτω μιλάει στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο]. Βλέπω, δυστυχώς, πόσο εύκολο είναι η μαρτυρία της να εξαφανιστεί, όπως και άλλες παρόμοιες. Όπως και τόσες τοποθετήσεις γιατρών, που το δίπλωμά τους δεν έχει μικρότερη αξία, υποθέτω, απ’ των …ακαταδίωκτων.
Θα το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία : οι Πατακός, Μακαρέζος, Παπαδόπουλος, ήταν
champions της δημοκρατίας μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΥΓ. Ας αντιπαραβάλουμε την διήγηση της παθούσας με τα απίστευτα πράγματα που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την 14χρονη με τους “αρνητές γονείς” που δεν ήθελαν να την πάνε στο νοσοκομείο ενώ “ήταν σοβαρά”, και τελικά την πήγαν μετά από παρέμβαση εισαγγελέα ειδοποιημένου από τον …ιατρικό σύλλογο.

3
(Visited 100 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar October 7, 2021 at 8:23 pm

    Άκουσα καλά? Την έδιωξαν με τροπονίνη εξηντατόσο!?
    Εντωμεταξύ προχτές που περίμενα στο παθολογικό κεντρικού νοσοκομείου (ήθελα βεβαίωση γιατρού για την ανανέωση της άδειας διδασκαλίας) πρόσεξα ότι στο διπλανό καρδιολογικό περίμεναν στην ουρά σχεδόν αποκλειστικά νεαροί άντρες 25 με 30..

    Reply
    1. Oannes October 7, 2021 at 8:45 pm

      Γενικά υποτίθεται ότι η μυοκαρδίτιδα ως παρενέργεια του εμβολίου αυτές τις ηλικίες χτυπάει και τις ακόμα μικρότερες – ιδίως τα παιδάκια. By the way, έχω την εντύπωση ότι η πολλή πρεμούρα για τον εμβολιασμό αυτών ειδικά έχει πάρει πούλο.

      Reply
    2. Oannes October 7, 2021 at 8:49 pm

      …Πάντως οι τύποι δεν παίζονται. Πάντα είχα μια αντιπάθεια στους γιατρούς [εξαιρέσεις σε όλα υπάρχουν] αλλά με όλα αυτά που μαθαίνω από ενάρξεως “covid” έχω ξεσαλώσει μιλάμε. Οι δικηγόροι [το συνάφι μου σε ένα εναλλακτικό σύμπαν] είναι άνθρωποι του Θεού μπροστά τους.

      Reply
      1. stcigar October 7, 2021 at 9:12 pm

        Μην το συζητάμε. Άσε κιόλας που έφτασε πιστεύω η ώρα ναντιστραφεί το ρητό “ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι” κλπ.
        Δυστυχώς δεν ξέρω αν πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τον παιδικό δηλητηριασμό: https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1168844/h-pfizer-zitise-apo-ton-fda-adeia-gia-horigisi-tou-emvoliou-gia-ton-koronoio-se-paidia-5-11-eton/
        Για την τρίτη δόση δεν χρειάστηκε πάντως να περιμένω πολύ για να δω αν θα επιβληθεί σε όλους προς το τέλος της χρονιάς as I had foreseen it.. https://www.protothema.gr/politics/article/1168307/oikonomou-pros-triti-dosi-gia-olous-prin-to-telos-tou-hronou/

        Reply
        1. Oannes October 7, 2021 at 9:47 pm

          Πράγματι – ως προς την τρίτη δόση. Ως προς τα παδάκια πάντως [πιθανώς θα κάνω κάτι με βάση το περί FDA αύριο] στο Ellada δεν φαίνεται να έχει περπατήσει από πλευράς προθυμίας γονέων, εξ ου και οι βρωμόπουστες έχουν στραφεί πάλι στα γερόντια, τα οποία απειλύσε ο Πολτοσάλτε τις προάλλες με κόψιμο συνταξης.
          Εντωμεταξύ μιλάμε ότι πέφτει δούλεμα …επιστημονικού επιπέδου : με το που περνάνε τρεις μήνες λέει μετά τη δευτερη δόση, ο εμβολιασμένος γίνεται ultra μεταδοτικός [μπορεί να μη νοσεί αλλά …μεταδίδει] οπότε, ποια λύση υπάρχει απ’ τη γνωστή; μάσκες και social distancing παντού και πάντα ανεξαιρέτως για όλους.

          Reply
          1. stcigar October 7, 2021 at 10:11 pm

            Πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να δίνει πλέον βάση σε όλες αυτές τις μαλακίες. Για τα κάτω των 12 υπάρχει – ευτυχώς – γενικά δισταγμός, για τα μεγαλύτερα.. όχι και τόσο, αν και περισσότερο από ανάγκη. Προσωπικά πάντως βρίσκω ιδιαίτερα τρομακτική τη σκέψη ότι ουσιαστικά είμαστε η τελευταία γενιά που είναι – θεωρητικά τουλάχιστον, γιατί στην πράξη γάμησέ τα – σε θέση να θυμάται πώς ήταν η ζωή (αλλά και η επιστήμη) πριν τη λαίλαπα του κορωνοϊού και της πολιτικής ορθότητας γενικότερα. Σε περίπτωση που αυτό το πράγμα δεν υποχωρήσει για λόγους που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να φανταστώ, οι επόμενες γενιές θα θεωρούν την παρούσα – και ακόμα χειρότερη – κατάσταση νόμο της φύσης.

            Reply
  2. stcigar October 7, 2021 at 9:36 pm

    Τη μεγαλύτερη κουβέντα την είχε πει ο Πετρόπουλος λίγο πριν το θάνατό του, ότι μεγαλύτερη μαφία δεν υπάρχει από αυτή των γιατρών. Τότε το θεώρησα υπερβολή, αλλά τώρα κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είχε άλλη μια φορά όλα τα δίκια του κόσμου.

    Reply

Leave a Reply