“ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ”

Ο «πρόεδρος Μπάιντεν» [πιστά επί της ουσίας εφαρμόζοντας την ατζέντα βάσει της οποίας «εξελέγη»] δηλώνει ότι οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, δεν αφορούν μόνο αυτήν, αλλά και τις χώρες του δυτικού κόσμου, των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων.
Η εικόνα, για όσους δυσκολεύονται, ακόμα και τώρα, να τη δουν, έχει ως εξής : ο «πρόεδρος των ΗΠΑ» δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει την εισβολή μιας υπερδύναμης σε γειτονική της χώρα – διαμορφωμένη σε δυτικό προτεκτοράτο πραξικοπηματικώ τω τρόπω, και ως εκ τούτου εξ ορισμού επικίνδυνη για την ασφάλειά της. Αντίθετα, την
ενθάρρυνε. Επιλογή του «προέδρου» ήταν, αντί προλήψεως, οι …κυρώσεις κατόπιν εορτής στην υπερδύναμη, και μαζί σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Οι οποίες κυρώσεις οδηγούν αυτόν τον τελευταίο σε κρίση, ενεργειακή και επισιτιστική. Και οι οποίες, όπως ο JB ισχυρίζεται διαψεύδοντας ισχυρισμούς επιτελών του, δεν επιβάλλονται με σκοπό την αποτροπή, αλλά την πρόκληση …πόνου στον αντίπαλο [και σε μας]. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε, το είπε και ο Κυριάκος, στο όνομα της «δημοκρατίας» του «ήρωα Ζελένσκι».
Η αναφορά του Tucker Carlson στις ανακοινώσεις του σουρεαλιστικά ανεκδιήγητου ανθρώπου
* και η ανάλυση που τη συνοδεύει αποτελούν, ξανά, υπόδειγμα του πώς θα έπρεπε να ασκείται η mainstream δημοσιογραφία.
Όχι τυχαία, ο host του
Fox News αντιμετωπίζεται από τους [όχι ευάριθμους, ή ευκαταφρόνητης ισχύος] αντιπάλους του, με χαρακτηρισμούς όπως «most dishonest journalist on Earth» και «worst human being».

* Ενδεικτική της κατάστασης της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι σοβαρότητα με την οποία οι minions των καναλιών/sites/εφημερίδων εξακολουθούν να αναπαράγουν δηλώσεις του εν λόγω, και να τις επικροτούν.



4
(Visited 98 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar March 26, 2022 at 6:14 pm

    Νομίζω πως έχουμε περάσει πλέον το στάδιο του “ποιος έχει δίκιο” και “ποιος θα υποχωρήσει”. Από δω και πέρα το ζήτημα είναι το “ποιος θαντέξει”..

    Reply
    1. Oannes March 26, 2022 at 11:14 pm

      Μακάρι να είναι έτσι γιατί έχω καλούς λόγους να πιστεύω ότι θα αντέξουμε ΕΜΕΙΣ.

      Reply
    1. Oannes March 27, 2022 at 2:15 pm

      Όντως, απ’ το λίγο προς το παρόν που διάβασα.
      Και παλαιότερα, πολύ προ εισβολής, ο NC είχε μιλήσει για επικίνδυνα παιχνίδια των Αμερικανώνε στην Ουκρανία.
      Σε άλλα θέματα, όμως, όπως το climate change, ο τύπος έχει κάνει μεγάλη πατάτα [υποστηρίζει το Green New Deal].
      Γενικά του είχα μεγάλη αδυναμία, η οποία με τα χρόνια έχει περιοριστεί. Εννοείται ότι θα “επιληφθώ” διεξοδικά του θέματος, thanks!

      Reply

Leave a Reply