ΚΟΥΒΕΛΑΣ : “ΑΝΥΠΑΚΟΟΙ, ΟΧΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ”…

Έχω εξ αρχής επισημάνει τον κύριο Κούβελα, εκτός των άλλων γιατί μου φαίνεται [σαφέστατα] άνθρωπος που ”έχει μια ζωή” εκτός ιατρείου του. Το οποίο σημαίνει, ευρείας κουλτούρας άνθρωπος.
Αυτό γίνεται εμφανές και στο παρακάτω βίντεο, από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω παρακολουθήσει του ιδίου.
Το οποίο δεν παύει να αποτελεί ως συνήθως, ή μάλλον ασυνήθιστα
πολύτιμη πηγή πληροφοριών, και για το “φλέγον ζήτημα”. Πράγμα το οποίο πιστώνεται και στον συνομιλητή του.
Παρεμπιπτόντως, το πιο αστείο απ’ όλα : ακόμα και με τη “λογική” περί αποκλειστικότητας του ειδικού στο δικαίωμα λόγου, αν έπρεπε
ένας και μόνο να ακούγεται λόγω ειδικότητας, είναι ο συγκεκριμένος καθηγητής φαρμακολογίας – για τα mainstream μέσα περίπου αόρατος.

3
(Visited 97 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. EMMANOUEL December 13, 2021 at 12:32 pm

    Ωραιος τυπος ο καθηγητης , κι απ οσο μπορω να κρινω ανθρωπος , οχι ανθρωποειδες.. Eιναι απ αυτους ( κι ο Αρβανιτης το ιδιο ) που λες ευχαριστως θα επινα μια μπυρα μαζι τους να τα πουμε .Μονο που μας απομυθοποιησε και την ενισχυση του ανοσοποιητικου (βιταμινες) και τα controversial φαρμακα ( ιμβερμ. , υδρ/κινη ). Νομιζω θ αρχισω να παιρνω μια ασπιρινουλα την μερα πλεον , χα χα ..
    Τα οσα ειπε , δε , για τον τροπο που εγκρινονται τα φαρμακα απ τον ΕΜΑ ειναι αποκαλυπτικα . Το μεγαλο παζαρι.. Για την Ουγγαρια δεν το πιασα πως ακριβως το χειριστηκανε , τελος παντων ..
    Το σημειο κλειδι ομως ειναι το “Σε εμβολιασμο παμε μονο οταν δεν υπαρχουν θεραπειες “.. Αρα επρεπε να δημιουργηθει ενας πανικος κι επειτα μια θολουρα σε σχεση με τις θεραπειες εξ αρχης ..

    Reply
    1. Oannes December 13, 2021 at 1:12 pm

      Αυτό ακριβώς – το περί μπύρας – εννοώ κι εγώ.
      Φαντάσου να πίνεις μπύρες με τον Σύψα και τον Καπραβέλο…
      Από κει και πέρα το ότι μου είναι συμπαθής κάποιος δεν σημαίνει κι ότι τον ακούω όπως άκουγε ο Μωάμεθ τον “Άγγελο” να του υπαγορεύει το Κοράνιο…Μη ξεχνάμε ότι η ειδικότητά του ως φαρμακολόγου συνεπάγεται συγκεκριμένες …δεσμεύσεις και ότι, ως προς τις βιταμίνες τουλάχιστον, υπάρχει τείχος σχεδόν αδιαπέραστο στον ιατρικό κόσμο. Έχω υπόψη μου γιατρό παγκοσμίου φήμης, αυθεντία στο χώρο του, οικογενειακό γνωστό, ο οποίος έχει αποφανθεί για τις βιταμίνες συλλήβδην : “αυτά είναι μαλακίες”. Σε ότι αφορά εμένα, έχω ξοδέψει τόσο χρόνο και χρήμα ψάχνοντας αυτά τα θέματα, και έχω τόση προσωπική [και όχι μόνο] εμπειρία τα τελευταία 20 + χρόνια, που δεν μπαίνω καν σε διαδικασία συζήτησης για τη χρησιμότητα συγκεκριμένων βιταμινών και συμπληρωμάτων – δεν πα να ‘ναι ο Κούβελας, δεν πα να ‘ναι ο Δαλάι Λάμας.
      Αλλά και ως προς “ταπεινά” φάρμακα όπως η υδροχλωροκίνη που θα μπορούσαν να διακυβεύσουν τα μεγαλόπνοα σχέδια των φαρμακευτικών, η αντίδραση ενός φαρμακολόγου – υποστηρικτή των μονοκλωνικών είναι η αναμενόμενη. Μην τον αγιοποιήσουμε κιόλας τον Κ. Μου είναι συμπαθέστατος, μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι αυτόν, αλλά έως εκεί.
      Η ασπιρινούλα by the way “επηρεάζει” το στομάχι. Ψάξτο.

      Reply
  2. dnk December 13, 2021 at 2:49 pm

    Ίσως κανα τζόνι-κόλα τη συνοδεία Τσαλικόφσκι(συναδέλφου τους εν τοις πράγμασι) να τους έκανε να “ξεκολλήσουν”. Ασπιρίνη υπάρχει και,”ειδική”, εντεροδιαλυτή.Αν,όμως,κάνεις θρόμβωση με υπαιτιότητα του ανοσοποιητικού μπορείς μόνο να εύχεσαι να μην “χτυπηθούν” ζωτικά όργανα.Το θέμα με όλα τα φάρμακα(ακόμα και το ρημάδι το εμβόλιο) είναι ότι χρειάζεται “δεξιοτέχνης” γιατρός που να παρακολουθεί την “σύνθεση” του οργανισμού σου και να “παίζει” ή να την “πειράζει” αναλόγως.Οι Carcass είναι,εννοείται,άπειρες κλάσεις ανώτεροι “συνθέτες” από τους “εν λόγω”😺…

    Reply
    1. Oannes December 13, 2021 at 5:13 pm

      Αυτό ακούγεται τόσο λογικό που δεν μπορώ να φανταστώ βάσει ποιάς επιστημοσύνης θα διαφωνούσε κάποιος. Οι τύποι βασικά τρυπάνε όλο τον κοσμάκη με το “εμβόλιο” του Προκρούστη κι όποιος ζήσει.

      Reply

Leave a Reply