ΙΣΛΑΜΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ!

Η πορεία που έχει πάρει το “φεμινιστικό κίνημα” από τα ’90s και εντεύθεν θα προκαλούσε απλώς θυμηδία, με τις γελοίες υπερβολές *, την ξύλινη γλώσσα και τις  ηγετικές φυσιογνωμίες του, “γυναίκες” – φαλλοκράτες τύπου Madonna …αν δεν υπήρχε η θεοσκότεινη πλευρά του θέματος: πίσω απ’ την εξισωτική ρητορική κρύβονται “σφαίρες επιρροής” που απεργάζονται μια νέα μητριαρχία. Αυτό δεν θα ήταν αναγκαστικά κακό, αν δεν περνούσε “υποχρεωτικά” απ’ την απαλοιφή και το ξαναγράψιμο 2.500 χρόνων πολιτισμού, ξεκινώντας από …λογοτεχνικά κείμενα, ιστορικά μνημεία και έργα τέχνης. Εκεί βεβαίως που δεν μπορείς να μην ξεκαρδιστείς, σταυροκοπούμενος ταυτόχρονα και με τα δυο σου χέρια, είναι περιπτώσεις όπως η εικονιζόμενη στο βίντεο: διαδηλώτριες στο Παρίσι, τη μέρα της “βίας κατά των γυναικών” τόλμησαν να αναφερθούν στο υπεράνω αμφιβολίας θέμα του κυρίαρχου ποσοστού βιασμών που αναλογεί σε μουσουλμάνους μετανάστες [με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στα …ασυνόδευτα προσφυγόπουλα]. Για να δεχτούν απίστευτη επίθεση από “αντιρατσίστριες” συνοδοιπόρους, με γιουχαΐσματα, συνθήματα και χειροδικίες.

Στην Αμερική, στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο, η “δημοκρατική” κουστωδία των ψηφοφόρων της Χίλαρι επιστράτευε zombie crowds, με πρωταγωνιστές από τη μια  λευκούς άνδρες – ευνούχους, κραυγάζοντες αντιρατσιστικά συνθήματα εναντίον του ίδιου του εαυτού τους [“F*** THE WHITE MALE!”] κι από την άλλη αφιονισμένες φεμινίστριες με μπούργκες, που αλάλαζαν “ALLAHU AKBAR!!!”. Το οξύμωρον της υποθέσεως τους διέφευγε, όπως και οι όποιες λεπτομέρειες περί την μουσουλμανική κουλτούρα [ο “σεβασμός” πχ. που απολαμβάνει η γυναίκα σ’ αυτήν]. Αυτό για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι, λουλούδια αυτού του είδους, ανθίζουν ήδη και εδώ.

*μια ματιά στα παραπέμποντα σε …εμπόλεμη κατάσταση συνθήματα της προχτεσινής πορείας για τη “βία κατά των γυναικών” θα ήταν κατατοπιστική:  “είμαστε οι κόρες των μαγισσών που δεν προλάβατε να κάψετε”, “σε φασίστες σεξιστές ανοχή καμία” και άλλες τέτοιες ασυναρτησίες και γελοιότητες. Από κοντά φυσικά και η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, να συνεισφέρει το δικό της ρεύμα θετικής ενέργειας με συνθήματα του τύπου: “Η κανονικότητά σας βρωμάει φασισμό” – σε απλά ελληνικά: ή ΛΟΑΤΚΙ+ ή φασίστας…

2
(Visited 70 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply