Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ!

Θα συνιστούσα προσεκτική παρακολούθηση του βίντεο.
Η προσέγγιση του συγκεκριμένου κυρίου έχει [συνήθως] ενδιαφέρον : σύμφωνα με το σενάριο που προβάλλει εδώ, το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κων/πολη αποτελεί μια ακόμα
μαφιόζικη προειδοποίηση της αμερικανικής κυβέρνησης σε χώρα [αυτή τη φορά είναι η Τουρκία] που προσεγγίζει επικίνδυνα την “Evil Empire”.
Αυτός είναι ο τίτλος με τον οποίο η Ρωσία εξακολουθεί να στοιχειώνει τους αρρωστημένους στρατηγικούς εγκέφαλους της Ουάσινγκτον.

3
(Visited 86 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. EMMANOUEL November 17, 2022 at 10:08 am

    Βιαστηκε να υιοθετησει την Τουρκικη εκδοχη ο τυπος.. Η υποθεση βρωμαει τουρκικη προβοκατσια απ ολες τις μεριες αν κατσεις και ασχοληθεις με οτι βγαινει σιγα σιγα στην επιφανεια.. Kαι μονο που συλλαβανε την κοπελα ( η οποια αποδειχτηκε οτι δεν ειναι καν Κουρδισα ) με φουτερ χρωματος μωβ ( σημαια του PKK ) και σταμπα ..New York πανω φωναζει για το γελοιο του πραγματος. Μιλαμε για σκηνοθεσια Ed Wood τουλαχιστον !

    Reply
    1. Oannes November 17, 2022 at 10:59 am

      Δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση, για να πω την αλήθεια. Απλώς τον άνθρωπο του Θεού τον έχω τσεκάρει και αξιολογήσει ως εμπιστεύσιμο.
      Θα στοιχημάτιζα επίσης ότι ο [μισητός] Ερντογάν είναι πολύ πιο έξυπνος από τoν [συμπαθέστατο] Ed Wood.
      Το ότι υπάρχει μεγαδόση επικοινωνιακής χοντροκοπιάς για τα μάτια του Τούρκου τηλεθεατή δεν σημαίνει ότι πίσω απ’ τον καπνό δεν υπάρχει φωτιά. Αυτά με την λογική μου τα λέω, επαναλαμβάνω, χωρίς να το έχω ψάξει.
      Παράδειγμα παρμένο από την ιστορία : μεγάλο μέρος, αν όχι όλες, οι σκηνές που βλέπουμε δεκαετίες τώρα από την “Απόβαση στη Νορμανδία”, αποτελούν στην πραγματικότητα σκηνοθεσία, όχι Ed Wood, αλλά …Cecile De Mille, παρακαλώ, γυρισμένες δεν θυμάμαι που – καμιά σχέση με Νορμανδία πάντως. Η επιστράτευση […κυριολεκτικά] του σκηνοθέτη για επικοινωνιακούς λόγους, δεν σημαίνει ότι το ίδιο το γεγονός ήταν fake.

      Reply
  2. EMMANOUEL November 17, 2022 at 1:12 pm

    Καταπληκτικο για τον Σεσιλ ντε Μιλ ! Δεν το ηξερα ! Αυτο μαλιστα , αξιζε Οσκαρ σκηνοθεσιας , το χαψαμε ολοι !Την προσεληνωση τωρα ,ποιος την σκηνοθετησε αραγε ξερομε ?!.. Ειναι η αγαπημενη μου θεωρια συνομωσιας (?) , χε χε !
    Οσο για την υποθεση αυτη καθ εαυτη υπαρχουν ουκ ολιγες εικασιες , απο εσωτερικες εριδες μεταξυ Κουρδων , ενεργεια Τουρκικου παρακρατους εν οψει εκλογων (Το Κουρδικο κομμα παιζει μπαλαντερ για την εκβαση τους και καποιοι στο Τουρκικο βαθυ κρατος δεν καλοβλεπουν την προσεγγιση που επιχειρειται απ τον Ερντογκαν στο κουρδικο κομμα ) μεχρι και γιατι οχι , καποιου ειδους εμπλοκη των Αμερικανων… Ειναι τοσο χαοτικος ο κοσμος των μυστικων υπηρεσιων και τοσο διαφορετικα κι αλληλοκαλυπτομενα η’ ακομα και αλληλοσυγκρουεμενοι κατα περισταση οι δρωντες μεσα στα ιδια κεντρα αποφασεων που δεν βγαζεις ακρη ! Η συγκεκριμενη κοπελα που πιαστηκε παντως ειναι σχεδον βεβαιο οτι ειναι Αραβικης καταγωγης κι εχει εκπαιδευτει σε στρατοπεδο παρακλαδιου της Αλ Καιντα στο Ιντλιμπ (Συρια ) με την εποπτεια των Τουρκων που συνδιοικουν αυτην την στιγμη την περιοχη με τους Αλκαντιτες .. Εχουν το θρασος και μιλαν για τρομοκρατια δηλαδη οι Τουρκοι . Τες πα ..
    Και για του λογου το αληθες , κατα συμπτωση ειδα χθες μια Ισπανικη ταινια στο ΕΤ2 με αναλογο θεμα , βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα που , ενω ηταν εξαιρετικη στην παραγωγη , ηθοποιους κλπ , στο τελος απ τη δαιδαλωδη πλοκη δεν εβγαλα ακρη ποιος δουλευε για ποιον κι ειδικα το σουπερ λαμογιο , ο (απολαυστικος ειναι αληθεια ) πρακτωρ – πρωταγωνιστης !
    https://www.ertflix.gr/en/vod/vod.205205-o-anthropos-me-ta-khilia-prosopa-1

    Reply
    1. Oannes November 17, 2022 at 1:35 pm

      Ως προς την προσελήνωση, υποτίθεται ο Κιούμπρικ. Σούπερ αρμόδιος μετά το πρόσφατο τότε μεγαλούργημά του [2001 Οδύσσεια του Διαστήματος]

      Reply

Leave a Reply