Η ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ”

Αναφέρομαι ξανά στη μιασματική οντότητα “Αντώνης Λιάκος”, με αφορμή τις νέες του δηλώσεις, όχι για να του δώσω μια υπόσταση που δεν διαθέτει [αυτή του επιστήμονα / πνευματικού ανθρώπου] αλλά γιατί το διάτρητο πράγμα που παρουσιάζει ως “σκεπτικό” αποτελεί συμπύκνωση όσων ακούγονται κατά καιρούς από διάφορους ιδεολογικά ομογάλακτούς του.
Ο άνθρωπος που, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε την εποπτεία των εορτασμών για την επέτειο του ’21, ισχυρίζεται με ανάρτησή του στο FB:
Ότι το πολιτικό και νοοτροπιακό [sic] καθεστώς έναντι των προσφύγων στη χώρα, είναι κάτι για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού.
Ότι σύμφωνα με τη θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων, ο συνδυασμός μείωσης / γήρανσης των βαλκανικών πληθυσμών και παράλληλης πληθυσμιακής έκρηξης των αφροασιατικών χωρών οδηγούν στο αναπόδραστο συμπέρασμα ότι …έχουμε ανάγκη από 1.000.000 πρόσφυγες για να αντιμετωπίσουμε την πληθυσιακή κατάρρευση.
Ότι, με “δεδομένο” το προηγούμενο σκέλος, αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε / στεγάσουμε / απασχολήσουμε / εκπαιδεύσουμε /εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας.

Σύμφωνα με τον “ιστορικό”, για να αντιμετωπίσει η χώρα την παρουσιαζόμενη ως πληθυσιακή κατάρρευση* πρέπει να επιλέξει την μετατροπή του υπάρχοντος πληθυσμού σε μια χαοτική βαβέλ, αναδυόμενη από ανεξερεύνητα πολιτισμικά βάθη, γεμάτα ασυμβίβαστες ανάμεσά τους ιδιαιτερότητες, υπό την αιγίδα ενός ισλάμ στην ποικιλία των εκδοχών του, το οποίο, η πείρα λέει, εξακολουθεί να διέπει τη ζωή αυτών των ανθρώπων όπου κι αν εγκαθίστανται. Και το οποίο δεν αποτελεί απλώς θρησκεία, αλλά και πολιτικό σύστημα…
Για τον Αντώνη Λιάκο, προφανώς, τα παραπάνω συνθέτουν μια κατάσταση αντίστοιχη με τα εξ Ευρώπης μεταναστευτικά ρεύματα των ’90s…
Και επειδή κάποιοι διαφωνούμε με τις “επιστημονικές” τοποθετήσεις του, είμαστε οι σύγχρονοι ναζί, για τους οποίους οι μελλοντικοί “Έλληνες”, αφροασιάτες στην πλειονότητά τους**, θα απολογούνται…

* Ακόμα και αν ίσχυαν τα δραματοποιημένα στοιχεία του “ιστορικού”, θα ήταν εύκολα αντιστρέψιμα, αν έριχνε κανείς το βάρος στους υπάρχοντες κατοίκους, αντί να προετοιμάζει το έδαφος για εκείνους που θα τους αντικαταστήσουν.

** Η σκέψη: πόσος καιρός θα χρειαζόταν για να ανατραπεί η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας με 1.000.000 εισαγόμενους …εκρηκτικά πολλαπλασιαζόμενους αφροασιάτες, είναι εξαιρετικά περίπλοκη για το μυαλό του “επιστήμονα”. Όπως και η άλλη:  πόσο εκπληκτική αλήθεια η “σύμπτωση”, και πόσο πειστική, όπου λεφούσια μπουκαδόρων απ’ τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα εισβάλλουν στη χώρα, τη στιγμή ακρβώς που τους …χρειαζόμαστε.

 

3
(Visited 277 times, 1 visits today)

Leave a Reply