“ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ”…

Ακούγοντας την άνεση με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοινώνει, σαν σε παιδιά του ΠΙΚΠΑ, όλα όσα [θα] επιτρέπονται και δεν [θα] επιτρέπονται, και αναλογιζόμενος ότι στο παρελθόν έχω τσακωθεί με φίλους για τις υπερβολές που λέγονταν εις βάρος του …μου έρχεται να αυτοτραυματιστώ.
Το βασικό του μέλημα, βεβαίως, όπως και όλων, είναι η επανάληψη της λούπας :
μόνη ελπίδα το εμβόλιο. Ο κύριος Γεωργιάδης μοιράζεται την αγωνία του αφεντικού του για το μικρό σχετικά ποσοστό των εμβολιασθέντων …υποσκάπτοντας, όπως κι εκείνος, τη φερεγγυότητά του. Γιατί αν κάτι προκύπτει αβίαστα από την αγωνία τους, είναι ότι όλα όσα λένε ή κάνουν, εντάσσονται στην μέσω ωμών εκβιασμών διαφημιστική καμπάνια των Big Pharma.
Ο κύριος Γεωργιάδης, λιγότερο προσεκτικός “θεσμικά” απ’ τον πρωθυπουργό της χώρας, θα θέσει τους πολίτες προ των ευθυνών τους, αναφέροντας ότι όποιος δεν εμβολιάζεται είναι επικίνδυνος όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και
για τη χώρα. Γιατί …αν δεν εμβολιαστούμε όλοι δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα *.
“Εξ ου [!] παρέχεται τώρα η δυνατότητα και στους νεαρής ηλικίας να εμβολιαστούν” μας λέει φορώντας ξαφνικά το ενθουσιώδες ύφος του. Η “λεπτομέρεια” αφορά στο ότι αυτό θα γίνεται αποκλειστικά με τα
αζήτητα της AstraZeneca. Στον εμβολιασμό δια των οποίων ** παροτρύνει ο κύριος υπουργός, επισημαίνοντας την σπανιότητα των περιστατικών θρομβώσεων.
Κλείνω λοιπόν κι εγώ με μια μικρή απορία, νομίζω εύλογη : ας υποθέσουμε ότι σου προτείνει κάποιος να παίξεις ρώσικη ρουλέτα, με ένα πιστόλι, όχι εξάσφαιρο να πούμε, αλλά χιλιόσφαιρο, …ή και εκατομμυριόσφαιρο.
Το ρισκάρεις ;


* Το νέο καταλυτικό επιχείρημα αφορά στη χτεσινή, αρνητική ταξιδιωτική οδηγία προς τους πολίτες των ΗΠΑ…

** “Κάνεις κλικ τη μεγάλη Τρίτη και εμβολιάζεσαι Μεγάλη Τετάρτη…” – ραντεβού με τη θρόμβωση!

4
(Visited 96 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. dnk April 22, 2021 at 11:57 am

    Ειδικός γεννιέσαι,δεν γίνεσαι ποτέ,θα σας εμβολιάσουμε σώνει,καλά και ντε! Τα περιστατικά θρομβώσεων εξαιτίας κάποιου αυτοάνοσου είναι,όντως,σπάνια.Όταν,όμως,”παίζεις” με το ανοσοποιητικό μέσω,όχι επαρκώς δοκιμασμένων, εμβολίων,δεν αυξάνεις τις πιθανότητες εμφάνισης τους,την συχνότητα και την σοβαρότητα των οποίων θα διαπιστώσεις,μοιραία,κατά την εξέλιξη της “κατεπείγουσας” διαδικασίας”;

    Reply
    1. Oannes April 22, 2021 at 12:55 pm

      Έλα ντε… Ο βαθμός της ξεδιαντροπιάς τους φαίνεται από το ότι “αγνοούν” ότι παρενέργειες εμβολίων μπορούν να εμφανιστούν μετά από μήνες και χρόνια.

      Reply
  2. Εmmanouel April 22, 2021 at 4:40 pm

    Εμ , δεν βρεθηκε ενας δημοσιογραφος να τον ρωτησει αν θα εκανε ο ιδιος η’ στα παιδια του Αstrazeneka εμβολιο..

    Reply
    1. Oannes April 22, 2021 at 6:00 pm

      Άσε γιατί τον έχω σιχαθεί τελείως αυτόν τον αλητάμπουρα, κυρίως επειδή παλιά μου ήταν συμπαθής ως Νο 1 στόχος των καραγκιόζηδων του “αριστερού” – “αντιεξουσιαστικού” χώρου. Μου φαινόταν στοιχειωδώς φιλότιμο ανθρωπάκι και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν. Αλλά ….αρχή άνδρα δείκνυσι.

      Reply
  3. stcigar April 22, 2021 at 9:16 pm

    Το καλό με τον κορωνοϊό είναι ότι “έριξε τις μάσκες” ..αν και όπως πηγαίνει το πράγμα στο τέλος θα μείνουμε τρεις κι ο κούκος.
    https://www.youtube.com/watch?v=0Fd4uf_PMBA

    Reply
    1. Oannes April 22, 2021 at 9:49 pm

      Στα ντουζένια του ο τρισμέγιστος!
      Έτσι κι αλλιώς πάντα τρεις κι ο κούκος ήμασταν. Ο βρεγμένος βροχή δεν φοβάται. Απλώς υπό “εκτάκτους συνθήκας”, ακόμα και fake σαν κι αυτές το πράγμα ξεπροβάλλει σε πιο γκραντιόζα έκδοση.
      Αυτή τη στιγμή το No 1 hashtag στο Twitter είναι το …#σηκωνουμε_μανικια [για τπν εμβολιασμό των νέων με τα αζήτητα της AstraZeneca που ξεκινάει από βδομάδα]

      Reply
  4. stcigar April 22, 2021 at 11:16 pm

    ..και να φανταστείς ότι κάποτε θεωρούσα τη βελόνα ως αποφασιστικό επιχείρημα κατά του πρεζάκια.

    Reply

Leave a Reply