ΕΜΒΟΛΙΟ COVID : ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Για να μη χάσει κανείς κάτι απ’ τη βαρύτητα της παρακάτω είδησης θα πρέπει να έχει κατά νου ότι το ιατροφαρμακευτικό μας σύστημα βρίσκεται σε πλήρη εξάρτηση από το αντίστοιχο των ΗΠΑ.
Έχουμε, λοιπόν, μια ιστορική απόφαση εκ μέρους του αμερικανικού CDC : το εμβόλιο του κορωνοϊού
* εντάσσεται από δω και πέρα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα “ρουτίνας” των παιδιών, μαζί με τα γνωστά της πολιομυελίτιδας, των παιδικών ασθενειών κτλ.
Σημειωτέον ότι το εμβόλιο της γρίπης δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτό.
Σε περίπτωση άρνησης εμβολιασμού εναντίον του Covid, το παιδί δεν γίνεται δεκτό στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.
Για όσους όπως εγώ, ανεξαρτήτως του αν έχουν παιδιά, αισθάνονται
σοκαρισμένοι, η εξήγηση της λήψης της απόφασης – πιλοτικής ίσως για ολόκληρη τη Δύση, είναι ακόμα …σοκαριστικότερη :
Μ’ αυτή του την ενέργεια το CDC τοποθετεί τις φαρμακευτικές στο
απυρόβλητο.
Το σκεπτικό :
Σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία
** ουδείς δύναται να μηνύσει τις παρασκευάστριες εταιρίες για παρενέργειες κλπ. όσο κρατάει η κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης” εκ της οποίας έχουν εξασφαλίσει κατ’ αρχήν μια προ-έγκριση. Μπορεί όμως να τους κάνει μήνυση απ’ τη στιγμή που λήγει η κατάσταση έκτακτου ανάγκης, και η έγκριση πλέον προχωρεί με την κανονική διαδικασία. Εκτός αν… οι εταιρίες καταφέρουν να εξασφαλίσουν σύσταση [όχι απλή έγκριση] του εμβολίου για τα παιδιά. Τότε τα εμβόλια εξαιρούνται από τις νομικές συνέπειες των παρενεργειών, ακόμα και αν ο παθών τυγχάνει ενήλικος.
Αυτή είναι η ανατριχιαστική εξήγηση της συμπερίληψης του εμβολίου για τον Covid στο εμβολιαστικό πρόγραμμα των παιδιών, χωρίς ίχνος κλινικού στοιχείου για την χρησιμότητά του [μυοκαρδίτιδες; ποιες μυοκαρδίτιδες; αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας]. Πρόκειται για το πρώτο που προωθείται υπό τέτοιες συνθήκες.
Στους γιατρούς που ζητούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα, η αρμόδια σύσταση είναι “να
σταματήσουν να κάνουν ερωτήσεις”.

* …χωρίς περαιτέρω ενημέρωση για το ποιο απ’ όλα τα εμβόλια κορωνοϊού μιλάμε. Ας μην ξεχνάμε επ’ αυτού ότι σύμφωνα με την αυστηρά επιστημονική τοποθέτηση της κυρίας Παγώνη, κάποιος που ξεκινάει τώρα τον εμβολιασμό, πρέπει να λάβει όλα τα σκευάσματα της σειράς, σχεδιασμένα το ένα ως “φυσική συνέχεια” του άλλου, ώστε να φτάσει “νομοτελειακά” στο τελευταίο – να υποθέσει κανείς ότι το ίδιο πρέπει να αφορά και τα μελλοντικά παιδιά …ως την αιωνιότητα.

** …πιθανώς και με την ελληνική νομοθεσία – δεν είμαι πρόχειρος αυτή τη στιγμή, θα το ψάξω.

3
(Visited 79 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Oannes October 20, 2022 at 9:37 pm

      Μιλάμε για τον πρώην πρόεδρο της Νεολαίας του Γεωργίου Παπαδοπούλου, ο οποίος διαπρέπει σήμερα σε διαγωνισμό politically correct virtue signaling.
      Δεν θυμάμαι σε ποιο βιβλίο του Έκο είχα διαβάσει [μάλλον το “Με Το Βήμα Του Κάβουρα”] ότι όταν ο άνθρωπος πλησιάζει εις τας δυσμάς του βίου του, σιγά σιγά αηδιάζει με όλο και περισσότερα πράγματα, όλο και περισσότερο, σαν ένα είδος συνωμοσίας με τον εαυτό του, ώστε τελικά όταν έρθει “η ώρα”, να έχουν απομείνει τα λιγότερα δυνατά ευχάριστα πράγματα να τον κρατάνε στη ζωή.
      Αναρωτιέμαι ώρες-ώρες, πόσο πιο αηδιαστικά πράγματα μπορούμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε, και για πόσο καιρό ακόμα.

      Reply

Leave a Reply