ΕΜΒΟΛΙΟ: Ο TEDROS ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ…

Όπως μπορεί να δει κανείς εδώ https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/55571/thermokrasia-kai-ygrasia-meadosis-toy-korwnoioy.html
σε αντίθεση με τα αναγραφόμενα σε διάφορα βορβορώδη, στο πρότυπο των τηλεοπτικών, διαδικτυακά μέσα: το πιθανότερο σενάριο είναι ότι μια ραγδαία αποδυνάμωση του ιού λαμβάνει ήδη χώρα. Αυτό, γιατί η συχνότητα της μετάδοσης μειώνεται πολύ, όπως στατιστικά προκύπτει, ακόμα και με τη αύξηση της θερμοκρασίας κατά ένα βαθμό.
Έχουμε λοιπόν τα εξής δεδομένα: από τη μια, η διαβλεπόμενη αποδυνάμωση του ιού και η “against all odds” απόφαση των κυβερνήσεων των ΗΠΑ, της Ιταλίας κ.α. για επανεκίνηση της οικονομίας.
Από την άλλη, η φοβερή σπουδή των φαρμακευτικών για την εκπόνηση εμβολίου εντός του 2020, η οποία αποκτά ελαφρώς περίεργη χροιά, μετά την
χτεσινή ανακοίνωση του WHO περί …χαλάρωσης των πρωτοκόλλων και επίσπευσης των διαδικασιών έγκρισης του εμβολίου [βλ. φωτό].
Ένα σενάριο που θα μπορούσε να προκύπτει
* είναι ότι κάποιοι βιάζονται να εμβολιάσουν όσο μεγαλύτερο μέρος πληθυσμού μπορούν, πριν γίνει αντιληπτό ότι ο ιός μας εγκατέλειψε αθόρυβα, όπως μας είχε έρθει.
Βεβαίως υπάρχει πάντα το σενάριο της Δευτέρας Παρουσίας από Οκτώβριο… Όμως διόλου ευάριθμοι είναι αυτοί που θα “ρισκάρουν” να περιμένουν την εμφάνιση, πριν πάρουν τη δόση τους από τον κύριο Gates…κρίνω απ’ τον εαυτό μου.
**
Και αν τελικά ο ιός …δεν έρθει στο “ραντεβού”;
Τι θα απογίνει όλη η έρευνα, όλη η κινητοποίηση, η αύρα του υπερήρωα και το αδιάβλητο κύρος που κάποιοι φιλοτεχνούν αρειμανίως στο πρόσωπο του “ειδικού” – σύγχρονο πρόσωπο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;

* Όχι “συνωμοσιολογικό”: δεν το υποστηρίζω ως πραγματικότητα, αλλά ως πιθανότητα, προκύπτουσα από συνδυασμό των δεδομένων.
** Το κατά πόσο θα είναι εφικτό αυτό, αφορά μια άλλη, πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

6
(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Reply