ΔΡ. ΚΩΝ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : “ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ”

Σε νέα ανάρτησή του ο διδάκτωρ καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης, τακτικός “φιλοξενούμενός μας” αναφέρεται στη ραγδαία αύξηση θανάτων επί ελληνικού εδάφους που προκύπτει από επίσημα στοιχεία – στο θέμα αναφέρθηκε ο stcigar με κείμενο του πριν μέρες [ΕΛΣΤΑΤ : ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ]
Ο καλός δόκτωρ καλεί μετ’ επιτάσεως την πολιτεία :
1. Να σταματήσει τους μαζικούς εμβολιασμούς και
2. Να ξεκινήσει συστηματική διερεύνηση των αιτίων για την πρωτοφανή, όπως την χαρακτηρίζει, αύξηση.

«Η ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 2022 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ Covid, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ…
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ.
Πριν λίγες μέρες η ΕΛΣΤΑΤ έβγαλε την ολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού, μέσα στις 5 πρώτες βδομάδες του 2022.Εχουμε μιλήσει πολλές φορές, από το καλοκαίρι του 2021 και μετά, για την πρωτοφανή υπερβάλλουσα θνησιμότητα, που ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2021 και συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς για όλους τους μήνες του 2021.
Η τελευταία ανάρτηση πάνω στο θέμα αυτό ήταν στις 6 Φεβρουαρίου 2022.Οποιος δεν την διάβασε, εδώ είναι το λινκ
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ 2022
Τώρα διαπιστώνουμε ότι το τραγικό αυτό πρόβλημα συνεχίζεται και μέσα στο 2022 με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς!
Πρέπει επιτέλους να γίνει μία σοβαρή έρευνα για τα αίτια της υπερβάλλουσας θνησιμότητας των Ελλήνων, που συνεχίζεται επί 12μηνο πια και έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
Ολα δείχνουν ότι μέσα στον ελληνικό πληθυσμό έχουν ενεργοποιηθεί παθογενετικοί μηχανισμοί, με δυσμενή αντίκτυπο σε όλες τις κύριες αιτίες θανάτων.
ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Τα έχω αναλύσει πολλές φορές, σε προηγούμενες αναρτήσεις.Ο ΜΟΝΟΣ κοινός παρονομαστής, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία σημαντική άνοδο ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ των αιτιών θανάτου ενός πληθυσμού, δεν μπορεί να είναι άλλος από ένα Γενικό Αίτιο.
Εδώ πρόκειται για μία μαζική ιατρική πράξη, που εφαρμόστηκε άκριτα, επί δικαίων και αδίκων, από τον Φεβρουάριο του 2021 και μετά. (Τον Ιανουάριο του 2021 μόνο κάποιοι υγειονομικοί είχαν εμβολιαστεί…)
Σαν δευτερεύουσας σημασίας παράγοντας υπερβάλλουσας θνησιμότητας θα μπορούσε να αναφερθεί οι πολύ παρατεταμένες καραντίνες, που είναι γνωστό ότι αυξάνουν την ολική νοσηρότητα και θνησιμότητα ενός πληθυσμού, με πολλούς τρόπους.Αυτός ο παράγοντας θα μπορούσε να συμβάλλει τον πρώτο καιρό, όμως είμαστε πια κάπως μακριά πλέον…
Φαίνεται καθαρά η τεράστια διαφορά στην ολική θνησιμότητα, ανάμεσα στις 5 πρώτες εβδομάδες του 2022 και στο ίδιο διάστημα του 2021.
Η μπλε περιοχή αφορά στις πρώτες 5 εβδομάδες του 2021.Βλέπουμε 12.916 θανάτους, από όλα τα αίτια που υπάρχουν.
Η πορτοκαλί περιοχή αφορά στις πρώτες 5 εβδομάδες του 2022.Βλέπουμε 17.106 θανάτους, από όλα τα αίτια που υπάρχουν.
Μιλούμε για μία τεράστια αύξηση της ολικής θνησιμότητας, κατά 32,44%.Πρωτοφανές στα χρονικά και ιδιαίτερα τρομακτικό!
Πρέπει επιτέλους να γίνει σοβαρός έλεγχος, για να αναδειχτούν οι αιτίες.Δεν μπορεί η πολιτική ηγεσία να συνεχίσει να κωφεύει. Δεν μπορεί να συνεχίσει να υποκρίνεται πως δήθεν δεν άκουσε τίποτα, δεν έμαθε τίποτα, δεν είδε τίποτα.
Αφού μας παρακολουθούν μέρα-νύχτα. Το έχουμε αναδείξει σε ένα σωρό κανάλια, ιντερνετικά και τηλεοπτικά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.(Μόνο τα Πετσοταϊσμένα συστημικά κανάλια το αποσιωπούν, για να μην το πληροφορηθούν εκείνοι οι Ελληνες, που συνηθίζουν να (παρα)πληροφορούνται μόνο από αυτούς…)
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Περιμένω την δημοσιοποίηση από την ΕΛΣΤΑΤ και των επόμενων 3 εβδομάδων του Φεβρουαρίου, ώστε να έχω συμπληρωμένο ένα πλήρες 12μηνο, από όταν ξεκίνησε αυτό το θανατικό.
Διότι τα προβλήματα υγείας δεν είναι σωστό να εξετάζονται με τον “στρογγυλοποιητικό” τρόπο σκέψης των ανθρώπων. Δεν ξεκινούν από Πρωτοχρονιές και δεν τελειώνουν κάθε 31 Δεκεμβρίου.
Οπότε, θα μας οδηγούσε σε σοβαρά λάθη η σύγκριση ενός “στρογγυλού” έτους, με άλλα επίσης “στρογγυλά” έτη.Η σωστή σύγκριση εδώ είναι το 12μηνο Μάρτιος 2021-Φεβρουάριο 2022, με τα αντίστοιχα 12μηνα της τελευταίας 5ετίας».

3
(Visited 134 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. stcigar March 20, 2022 at 6:43 pm

  Κάπου αισθάνομαι πάντως ότι κατά καιρούς ήμουν υπερβολικά επικριτικός ως προς την χρήση των στατιστικών στοιχείων από τον Αρβανίτη. Και στην τελική μπορεί να έκανα λάθος κι εγώ. Απλά ο τύπος είναι από τους ελάχιστους που αξίζει να κάνει κανείς εμπεριστατωμένη συζήτηση μαζί του για το επίμαχο θέμα. Ποτέ ας πούμε δεν έχω καθίσει να σχολιάσω σοβαρά τα στοιχεία – ποια στοιχεία; – του Βασιλακόπουλου ή της Παγώνη. Στην πραγματικότητα με τον Αρβανίτη διαφωνώ καμιά φορά στις λεπτομέρειες. Όσον αφορά την κεντρική του ιδέα, εγκρίνω κι επαυξάνω: stop the madness now!!!

  Reply
  1. Oannes March 20, 2022 at 6:57 pm

   Νομίζω ότι το πρόβλημα εκδηλώνεται ακριβώς έτσι : άτομα ακραία αφερέγγυα [Παγώνη κλπ.] σου απευθύνονται με ακυρωτικό τρόπο από θέση ισχύος. Στοιχειώδης αισθητική / αξιοπρέπεια σε αποτρέπει από το να συζητήσεις, όπως άλλωστε “απαξιούν” και αυτοί. Μ’αυτό τον τρόπο, τελικά, το “επίσημο” αφήγημα επικρατεί μένοντας ανέπαφο.

   Reply
   1. stcigar March 20, 2022 at 7:19 pm

    Sad but true. Εντωμεταξύ μόλις διάβαζα περί τέταρτης δόσης για όλους την ώρα που έτρωγα και κόντεψα να πνιγώ καθώς προσπαθούσα να συνδυάσω κατάποση και βρίσιμο συγχρόνως.

    Reply

Leave a Reply