WHAT EVIL LURKS…BEHIND THE MASK?

Είναι κατανοητό κάποιοι να αμφιβάλλουν για το τι παίζεται με τις μάσκες και το social distancing. Είναι κατανοητό η ανησυχία να τους εμποδίζει να αντιληφθούν σε τι λαγούμι μας τραβάνε κάποιοι, με πρόσχημα ένα είδος γρίπης που απλώς μεταδίδεται πιο εύκολα απ’ τις άλλες.
Κι όμως, ακόμα κι αυτό το τελευταίο, είναι στον αέρα: όλοι ανεξαιρέτως οι θάνατοι ανθρώπων που έχουν διαγνωσθεί “με κορωνοϊό” εκλαμβάνονται σαν θάνατοι “από κορωνοϊό”. Στις ΗΠΑ, τα δημόσια νοσοκομεία λαμβάνουν πολλαπλάσια χρηματοδότηση για κάθε ασθενή που καταγράφεται με Covid. Ακόμα μεγαλύτερη, σε περίπτωση χρήσης αναπνευστήρα [check post CORONAVIRUS: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ].
Επίσης: η “νέα εκτόξευση” κρουσμάτων στις ΗΠΑ …συμπίπτει με αποκαλύψεις όπως ότι σε πάνω από 300 εργαστήρια της Φλόριντα το ποσοστό των θετικών στον κορωνοϊό είναι καθηλωμένο, κατά εκπληκτικό τρόπο, στο …100% [ένα ακόμα σκάνδαλο κουκουλωμένο από τα mainstream media]. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η οποιαδήποτε ομαδική εκδήλωση επί αμερικανικού εδάφους δαιμονοποιείται, εκτός από το φασιστικό όργιο των Black Lives Matter. Περί αυτών, σιγή ιχθύος απ’ τον Supreme Leader Dr. Fauci.

Κάποιες απ’ τις φωτογραφίες εδώ είναι διαφημιστικές, γεμάτες φαντεζί φερετζέδες που προαναγγέλλουν τη μετατροπή σε “χανουμάκι” όχι μόνο της λευκής γυναίκας, αλλά και του λευκού άνδρα. Φέρνοντας έτσι την πραγματικότητα …επικίνδυνα κοντά στον συμβολισμό της μιντιακής εικόνας “λευκή-γυναίκα-γονιμοποιούμενη-από-έγχρωμο-άνδρα”: ανανέωση μέσω αφροασιατικών ορδών μιας “εκθηλυμένης” Δύσης.
Κάποιες άλλες προέρχονται από άρθρα έγκριτων δημοσιογραφικών sites [Washington Post, Bloomberg], και δεν αφήνουν ψήγμα αμφιβολίας για το ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τις κραυγές για τη δημόσια ασφάλεια.

Ως προς τα ψέματα που οι “ειδικοί” παραδέχονται ότι μπούκωναν τον κόσμο επί μήνες, περί μασκών που δεν προσφέρουν τίποτα και είναι και επιβλαβείς [χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν γιατί μετά από αυτό πρέπει να πιστέψουμε ο,τιδήποτε απ’ το στόμα τους] τα έχουμε ξαναπεί.
Το ερώτημα είναι: αν έχω κάνει τεστ και έχω προκύψει αρνητικός, τι νόημα έχει η μάσκα; γιατι να μην τη βγάλω, εφόσον δεν μολύνω κανέναν; γιατί αυτή είναι η μόνη λειτουργία της, και αυτή αμφιλεγόμενη: προστατεύει τους γύρω μου, αφήνοντας εμένα απροστάτευτο.
Η απάντηση είναι ότι το κόλπο υπάγεται στο κόνσεπτ: “οι πάντες είναι ύποπτοι, οι πάντες είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου”. “Πίσω από κάθε άνθρωπο κρύβεται μια απειλή”, ήταν η σοφία που η κυρία Λινού μοιράσθηκε μαζί μας
Μπορείς να κάνεις ένα τεστ αλλά …”ως γνωστόν” είναι αρκετά αφερέγγυο. Αλλά και να μην ήταν: πες ότι το έκανες και βγήκες αρνητικός. Μήπως και δικαιούσαι κάποιο πιστοποιητικό που να λέει ότι είσαι υγιής και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να φοράς την κωλο-μάσκα; όχι βέβαια: η απάντηση είναι: δεν έχει σημασία που έκανες το τεστ… μπορεί εχτες να ήσουν αρνητικός, και σήμερα να έχεις κολλήσει. Άντε γ@@@σου, προχώρα όπως είσαι.

Στη φωτό, tweet κυρίας που προμοτάρει στους φίλους της την νέα, ιταλικής κατασκευής “έξυπνη μάσκα”, ειρωνευόμενη τους Έλληνες που “το συζητάνε ακόμα”, που δεν είναι δηλ. προχωρημένοι στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού όπως στην Ιταλία [συσχετισμός νεκρών: 200 προς 35.000…]

Δεν μπορεί να μην προσέξει κανείς πόσο εκπληκτικό είναι το timing με το οποίο τα κρούσματα “έφτασαν στο μη περαιτέρω”: την στιγμή ακριβώς που έπρεπε, ώστε να αποφασίσει ο μπακαλόπαις – προστάτης του πολίτη το κλείσιμο όλης της Ελλάδας εν όψει διακοπών Αυγούστου. Παράλληλα, εντείνεται η μιντιακή εκστρατεία δαιμονοποίησης, όχι του ανοίγματος των συνόρων σε τουρίστες από Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία…, αλλά του ο,τιδήποτε αφορά στα καθ΄ημάς: εκκλησίες, πανηγύρια, γάμους, κηδείες, beach bar & πάρτι. Πάνω απ’ όλα στους νέους που είναι τόσο ανεύθυνοι, ιδίως εκείνοι που αναπτύσσουν “μεγάλη κοινωνικότητα”.
Ύστερα έρχεται η ώρα του όχλων να μιλήσουν. Όχλοι σε κάθε δημόσιο χώρο, αντίγραφα των virtual Morlocks του διαδικτύου.

Σε αφήνει άναυδο η άγνοια, η αμορφωσιά, η τρικυμία εν κρανίω, η βλακεία και η κακότητα των όντων, η βεβαιότητα με την οποία θεωρούν ότι είναι “εν δικαίω”, υποστηρίζοντας τα πιο απίθανα πράγματα & έτοιμοι να σκοτώσουν γι’ αυτά.
Στο θέμα της μάσκας, σε “αντιπαράθεση” για την οποία συμμετείχα χτες στο Twitter, οι διαδικτυακοί Morlocks είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν όποιον τολμήσει να διατυπώσει αντίρρηση περί αναγκαιότητας της μάσκας [και τι δεν “άκουσα”…. έως και κατάρες να κολλήσω κορωνοϊό, να παρακαλάω, να μη με δέχονται στην εντατική και να ψοφήσω στο πεζοδρόμιο…it was fun]
“Θάνατος” δηλαδή, σ’ όποιον τολμήσει να θυμίσει εκείνα που …οι Τσιόδρας / Χαρδαλιάς επαναλάμβαναν μέχρι πριν δυο μήνες.

3
(Visited 142 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar August 1, 2020 at 8:17 pm

    Έχει σαλτάρει μιλάμε ο κόσμος.. Χτες πήγε η γυναίκα μου να πάρει καμιά υφασμάτινη μάσκα ένεκα που οι χειρουργικές της φέρνουν αλλεργία (οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στη δουλειά της) και το πρώτο που τη ρώτησε η πωλήτρια είναι.. αν τις θέλει για δώρο!

    Reply
    1. Oannes August 1, 2020 at 9:33 pm

      Έχει γυαλίσει το ματάκι τους. Ήτανε που ήτανε οι περισσότεροι, τώρα πλέον δεν τους πιάνεις. Κάτι φακλανοκυράτσες στο σ.μ. που σε κοιτάνε με μισό μάτι έτσι και πλησιάσεις λίγο, κάτι σκατοκυριούληδες έτοιμοι σου την πούνε, ένα απίστευτο πράγμα.
      Μιλάμε ότι οι τύποι [“ειδικοί” – εξουσία] γαμάνε τον κόσμο – για να μη μιλήσουμε για τη φτώχεια που έρχεται. Στησιμο στα 6 μέτρα θέλουν κάποιοι.

      Reply

Leave a Reply