ΓΙΑ ΤΙΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ” ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ…

Στο πλαίσιο της γελοίας συζήτησης περί επαναφοράς “των ελευθεριών των “εμβολιασμένων”, οι οποίοι επιτέλους θα έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν παντού, να ακούν μουσική σε κλειστούς χώρους και να κυκλοφορούν ακόμα και τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας [!], υπάρχει κάτι που αποσιωπάται : οι προηγούμενες διακηρύξεις των ίδιων ακριβώς ειδικών, πολιτικών και δημοσιογράφων, περί εμβολιασμένων οι οποίοι κινδυνεύουν …και να νοσήσουν, και να μεταδώσουν, και να “εισαχθούν”, και να καταλήξουν. Το ότι αυτό ισχύει [;] σε μικρότερο ποσοστό από ότι για τους ανεμβολίαστους, δεν [θα έπρεπε να] λέει απολύτως τίποτα.
Ένα ακόμα άλλωστε από εκείνα που ακούγονταν τους τελευταίους μήνες ήταν το περί εμβολιασμένων που νόμισαν ότι, με το που έκαναν το εμβόλιο, μπορούσαν
“έτσι απλά” να επιστρέψουν στην κανονικότητα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν κάθε είδους προφυλάξεις, συμβάλλοντας στην υπερμετάδοση.
Τι δείχνουν όλα αυτά; μα, εκείνο για το οποίο όλο και περισσότεροι πλέον βεβαιώνονται. Τα περί “πανδημίας” και “φονικού ιού” ήταν εξ αρχής μια παραφουσκωμένη υπόθεση. Αυτό θα φανεί από το πόσο εύκολα
θα μαζευτεί μέσα στους επόμενους δυο μήνες [έτσι πιστεύω, μπορεί να κάνω λάθος] σαν να μην τρέχει τίποτα.
Αυτό, επαναλαμβάνω, όχι εν είδει ομαλοποίησης, αλλά εν όψει των
…καλύτερων [βλ. ενεργειακή κρίση οφειλόμενη στις πολιτικές της “πανδημίας”] που έρχονται.
Όλο αυτό άλλωστε δεν αποτελεί παρά ένα είδος
κουτοπόνηρου προλόγου σ’ αυτό που έχω επισημάνει από ημερών στο post “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” : ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;”
Ξεκινάμε, και καλά, με τους εμβολιασμένους και σιγά σιγά, “κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα”.
Η γλάστρα θα είμαστε
εμείς, οι …ανεμβολίαστοι.


3
(Visited 104 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Εmmanouel October 6, 2021 at 1:52 pm

    Ρε συ εγω λεω να θεσπιστει απο τωρα κλιματικο point system στους εμβολιασμενους αφου θα κυκλοφορουν περισσοτερο κι αρα θ’ αφηνουν πιο βαρυ οικολογικο αποτυπωμα ! Τι δηλαδη , και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο ?! χα χα ..

    Reply
    1. Oannes October 6, 2021 at 2:24 pm

      Τώρα γελάμε και με το δίκιο μας. Αλλά σε βάθος χρόνου μ’ αυτή τη γελοιότητα της κλιματικής αλλαγής θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
      Επειδή το έχω δει όλο το έργο σου λέω το εξής και “το αφήνω εδώ” : ξέρεις ποια ειναι μια από τις βασικές πηγές CO2 στη επιφάνεια της Γης.
      Ο …ανθρώπινος οργανισμός.

      Reply
  2. stcigar October 6, 2021 at 6:37 pm

    Εντωμεταξύ εκτός των άλλων ψεύτικων υποσχέσεων οι φαρμακευτικές μας είχαν παραμυθιάσει ότι τα εμβόλιά τους θα προσαρμόζονταν στις τελευταίες μεταλλάξεις εν ριπή οφθαλμού. Όμως έχουν περάσει μήνες ολόκληροι από την εμφάνιση της “δέλτα” και η τρίτη δόση γίνεται πάλι με το ίδιο ακριβώς εμβόλιο που έγιναν και οι προηγούμενες. Είναι σα να προκύπτει κενό ασφαλείας στον υπολογιστή σου και η εταιρία λογισμικού να σου προτείνει να ξαναπεράσεις το ίδιο ελαττωματικό πρόγραμμα για καλύτερη προστασία. Γιαυτό λέμε ότι το συγκεκριμένο ψευτοεμβόλιο αποτελεί απλώς μια μορφή κοινωνικού placebo. Δεν το κάνεις μια και καλή όπως τα παιδικά εμβόλια ούτε απευθύνεται κάθε φορά στην τελευταία μετάλλαξη όπως το εμβόλιο της γρίπης. Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι παρενέργειες ούτε η προστασία που προσφέρει, το μόνο που θέλουν από σένα είναι να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι το έκανες..

    Reply
    1. Oannes October 6, 2021 at 7:18 pm

      Ακριβέστατα. Σαν δήλωση υποταγής, και φυσικά με το αζημίωτο για τις μπουρδελοφαρμακευτικές που θα τσεπώσουν κάμποσες εκατοντάδες δισ.
      Γιατί τα είχαν ανάγκη ρε παιδί μου…δεν μπορούσαν χωρίς αυτά.

      Reply

Leave a Reply