“ΠΑΝΔΗΜΙΑ” : ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ;

[από in.gr] Τέλος εποχής για την Επιτροπή εμπειρογνωμόνων που αριθμεί σήμερα 33 μέλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγές τόσο στη δομή όσο και στη λειτουργία της.
Ενδεχομένως από την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Η απόφαση αυτή λαμβάνεται προκειμένου να σηματοδοτήσει την επιστροφή στην κανονικότητα, μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας του κοροναϊού, όπου η πολυμελής επιτροπή χρειαζόταν να συνεδριάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Εξάλλου η Επιτροπή το τελευταίο διάστημα δεν προχωρούσε σε εισηγήσεις στην κυβέρνηση, αλλά ανέλυε τα επιδημιολογικά δεδομένα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης που η απόφαση να τεθεί σε μίνι lockdown ήταν πολιτική.
Πλέον για σημαντικά θέματα που θα αφορούν την πανδημία θα συσκέπτεται και θα κάνει συστάσεις σε κυβέρνηση και υπουργούς μια μικρότερη ομάδα η οποία θα αποτελείται από 7 επιστήμονες.
Το νέο σχήμα θα αποτελείται από γιατρούς με διαφορετικές ειδικότητες.
Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται αλλαγές στις καθιερωμένες ενημερώσεις για την πορεία της πανδημίας, οι οποίες θα γίνονται σε πιο αραιά διαστήματα.


Η αλληλουχία των γεγονότων παρουσιάζεται από τα mainstream media, με τον συνήθη διεκπεραιωτικό τρόπο, χωρίς
περιττές αναφορές σε ανακολουθίες. Γυναικοκτονίες, βιτριόλια, “φασίστες” και “αντιφασίστες” στα σχολεία, δίνουν όλοι μαζί τον αγώνα τον καλό για τη διατήρηση του πολίτη σε κατάσταση αναστολής δυσπιστίας.
Προχτές ακόμα μόλις, τα ίδια μέσα μιλούσαν για εισήγηση των “ειδικών” περί απαγόρευσης εισόδου στις
δημόσιες υπηρεσίες στους μη προσκομίζοντες πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test. Η τωρινή απόφαση περί …κατάργησης της επιτροπής είναι άσχετη μ’ αυτό; Κάποιου είδους παρασκήνιο δεν υπάρχει; Οι “πηγές” των δημοσιογράφων δεν αναφέρουν τίποτα;
Έχουμε [;] το δικαίωμα να κάνουμε μια υπόθεση : οι ειδικοί πέρασαν
όντως μια κόκκινη γραμμή. Η δουλική προσήλωσή τους στο concept “σπρώχνουμε τα εμβόλια” [πλασιέ των φαρμακευτικών είναι οι άνθρωποι] έχει ίσως αρχίσει να γίνεται βαρίδι για μια κυβέρνηση που βλέπει πλέον με δέος τις συνέπειες των οικονομικών της εγκλημάτων.
Να μην ξεχνάμε το επιμελώς αποσιωπούμενο από τα παραπληροφορούντα μίντια: η επερχόμενη [ενεργειακή και όχι μόνο] κρίση είναι αποτέλεσμα των αναίτων / αναποτελεσματικών
lock down και της μέσω αυτών καταστροφής της οικονομίας …στο όνομα της επιστημοσύνης των “εμπειρογνωμώνων”. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι τελευταίοι μπορεί κάλλιστα να την χρεωθούν, από μια ευθυνόφοβη, μονίμως καλυπτόμενη πίσω απ’ αυτούς κυβέρνηση.
Κάπου εκεί, αρχίζουν οι τριβές, με κάποιους “ειδικούς” να συνεχίζουν να τραβάνε το σχοινί για περισσότερα μέτρα, ενώ η κυβέρνηση, μαζί με κάποιους άλλους, ψάχνει εύσχημους τρόπους για υποβάθμιση του θέματος. Η τάση είναι, πιστεύω,
διεθνής και θα επικρατήσει.
Η χυδαιότητα του project “πανδημία”, από καταβολής του, θα φανεί ακριβώς από το πόσο εύκολα θα αποσυρθεί, σαν μαγική εικόνα, σαν να μην τρέχει τίποτα.


3
(Visited 133 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar October 1, 2021 at 9:02 am

    Ένα μέρος της αντίδρασης πρέπει να προέρχεται και από τους κόλπους των ίδιων των γιατρών. Πολύ θετικό σημάδι κατά τη γνώμη μου ήταν η προχτεσινή αίτηση των πανεπιστημιακών προς την κυβέρνηση να εξαιρεθούν τα νοσοκομεία τους από την υποχρέωση νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό, σε λαϊκή μετάφραση “κοιτάξτε, είμαστε σοβαροί επιστήμονες, δε θα κάνετε τις κλινικές μας μπουρδέλο”. Κατά τάλλα όταν λέμε κανονικότητα εννοούμε μονιμοποίηση της παρούσας κατάστασης πλην ίσως των μακροχρόνιων καθολικών λοκντάουν, με την ίδια έννοια που μετά τις πρώτες αγριάδες της χούντας η δικτατορία έγινε πεζή καθημερινότητα.

    Reply
    1. Oannes October 1, 2021 at 9:13 am

      Όχι σπλώς συμφωνώ αλλά φοβάμαι ότι “κανονικότητα” = επιδείνωση της παρούσας κατάστασης. “Τέλος πανδημίας” σημαίνει ότι αυτή θα πρέπει να κάνει τόπο στο real thing, τις θηριωδίες εν ονόματι της “κλιματικής αλλαγής”, η οποία την περιλαμβάνει ως υποσύνολό της.
      Ούτε καν τα lock down δεν θα γλιτώσουμε ανά τακτά διαστήματα [το έχει πει και ο Γιαννακόπουλος!] στο όνομα της σωτηρίας του πλανήτη.

      Reply
      1. stcigar October 1, 2021 at 9:34 am

        Δυστυχώς κάτι τέτοιο φοβάμαι κι εγώ και όχι μόνο με την κλιματική αλλαγή, αλλά με όλες τις μορφές της πολιτικής ορθότητας που στα μάτια μου τουλάχιστον αποτελούν αδιάσπαστο σύνολο με πολύ συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργία. Το χειρότερο είναι ότι τώρα υπάρχει πετυχημένο προηγούμενο κολοσσιαίας κλίμακας – δεύτερο για την ακρίβεια μετά το πιο περιορισμένο δοκιμαστικό του 2010 – που σημαίνει ότι την επόμενη φορά θα είναι ακόμα πιο συστηματικοί και.. progressive.

        Reply
        1. Oannes October 1, 2021 at 9:54 am

          Έτσι.

          Reply
  2. dnk October 1, 2021 at 1:22 pm

    Ίσως η ακολουθία του RNA μηνύματος να μην είναι η,υπό των “ειδικών”, “προβλεπόμενη”😈…https://m.youtube.com/watch?v=f5_4EZxb87A

    Reply
    1. Oannes October 1, 2021 at 2:37 pm

      👍👍👍😀😀😀😈😈😈 !!!

      Reply
  3. Timothy Price October 1, 2021 at 4:35 pm

    Optimism on the one hand. Then there’s the truth of what is to continue on the other. Here’s the new Doxology:

    Glory be to the Covid
    And to the science
    And to the CDC
    As it was in the beginning,
    Is now, and ever shall be,
    A world without the end of Covid.
    Amen. Amen!

    Reply
  4. Pingback: ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ... - OANNES

Leave a Reply