ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Παρών δεν ήμουν στη συγκέντρωση. Και με το γνωστό όργιο παρα-πληροφόρησης άντε να σχηματίσεις ακριβή εικόνα. Μια στοιχειώδης επεξεργασία στοιχείων ατάκτως ερριμμένων, οδηγεί στο υποθετικό αλλά βασισμένο σε πείρα δεκαετιών συμπέρασμα : η αστυνομία, ακολουθώντας εντολές * διέλυσε μια ειρηνική συγκέντρωση. Σ’ αυτό βοηθήθηκε από την προβοκάτσια των “γνωστών αγνώστων”, και από τα ηνωμένα κωλάδικα της “ενημέρωσης” [TV, Τύπος, Διαδίκτυο] τα οποία αντί να προβάλλουν την κρατική βία, εστίασαν στους σταυρούς και τις σημαίες, με ειρωνικές αναφορές σε …Μακεδονομάχους. Γίνεται φανερό ότι στις μέρες μας, ο μόνος που έχει δικαίωμα να φωτογραφίζεται με την γαλανόλευκη και να μη γελοιοποιείται γι’ αυτό, είναι ο …Αντετοκούμπο.
Μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα είχε συμβεί στα [social] media αν με παρόμοιο τρόπο είχε διαλυθεί μαχητική συγκέντρωση “φεμινιστριών” ή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας; Εύκολα. Το αντίθετο απ’ αυτό που συνέβη χτες και σήμερα.
Εξ ίσου λαλίστατοι οι έμπλεοι δημοκρατικού φρονήματος “πολιτικοί αρχηγοί” της υποθέσεως.

Το τι “γεννιέται” απ’ τις ζυμώσεις της περιόδου, ένας Θεός το ξέρει.
Η μεγάλη εικόνα : ένα
κατακερματισμένο πλήθος απέναντι σε μια κάστα ανθρώπων που τους ενώνει η θέληση για δύναμη και ο έλεγχος των μέσων που απαιτούνται για την απόκτησή της. Του πολυεργαλείου “νέα τεχνολογία”, μια απ’ τις λειτουργίες της οποίας είναι η παραπλάνηση / κάμψη της αντίστασης του αντίπαλου, του “νέου ανθρώπου” προεξάρχοντος.
Εν τη απουσία “ηγετικής προσωπικότητας” κοινής αποδοχής, η αντίσταση, προς το παρόν, μόνο παθητική μπορεί να είναι – σ’ αυτήν περιλαμβάνονται οι όποιες συγκεντρώσεις.
Αυτό δεν την κάνει λιγότερο αποτελεσματική και ανυποχώρητη. Για να μην πω
το αντίθετο.

* Ανέκαθεν με ενοχλούσε η ευκολία με την οποία χρησιμοποιούσαν κάποιοι [οι …αντιεξουσιαστές ιδίως] λέξεις όπως “ναζί” και “φασίστας”. Για την παρούσα κυβέρνηση οι χαρακτηρισμοί ισχύουν, πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας.

4
(Visited 56 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. dnk July 22, 2021 at 1:28 pm

    Η πλάκα με τους “παρόντες” είναι ότι παρουσιάζονται τόσο “διαβασμένοι” και “σίγουροι”(ξέρουν το μάθημα “νεράκι”),έχουν τέτοια “μαθηματική βεβαιότητα”,που ανακίνησαν την “ιστορία” πιάνοντάς την κατευθείαν από το “τέλος”, από την “λύση”. Αν στην αυθεντική ιστορία είχαμε την γνωστή κατάληξη εντός του μπούνκερ,με όλη την προηγηθείσα “ταλαιπωρία” που οδήγησε σ’αυτήν την “λύση”,στην τρέχουσα “κόπια” θα μπορούσαμε να πούμε ότι ακούμε τους “αναβιωτές” να φωνάζουν και να απειλούν,μέσα απο τα σύγχρονα “τηλεμπούνκερ”,ότι κατέχουν την “λύση” και πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι “άμαχοι” είναι να “πάμε να την πάρουμε”.”Φοβάμαι” ότι ακόμα κι ο πιό “διαβασμένος” απ’ αυτούς το μόνο που έχει κάνει είναι να ρίξει μια βιαστική ματιά στο “λυσάρι” και,μάλλον,στην λάθος “σελίδα”😸….

    Reply
  2. Timothy Price July 22, 2021 at 3:34 pm

    Over here the people that call anything they don’t like fascist, racist, homophobe are the ones who are fascists, racists, and homophobes. These simpletons project themselves on to everyone else. An economist once said: “If you want to know what a govern agency or program really does or stands for, it’s the opposite meaning of their name.” For example, the “Affordable Care Act” (Obama care) is not in the least affordable. My health insurance premiums pre-Obama care where $400/month now they are $1300/month. Our “Conservancy District” conserves nothing, they only destroy the environment. Which they do with immunity hiding behind archaic laws and policies,

    Reply
    1. Oannes July 22, 2021 at 6:28 pm

      I agree 100%! Today’s story here is that the “vaccine denier” loses his job and is denied his welfare…

      Reply

Leave a Reply