ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : “ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ”

Αισθάνομαι, όπως πάντα τις λίγες φορές που ανεβάζω βίντεο με τον Ευαγγελάτο, να ζητήσω συγνώμη για την βάναυση προσβολή της αισθητικής του επισκέπτη.
Όταν όμως ένας γιατρός δίνει πληρωμένες απαντήσεις στον ειδεχθέστερο των “ειδικών” – βασανιστών του Υγειονομικού Ράιχ …υποχρεούμαι σε ανάρτηση.
Για μένα το χαρτί, εξ ίσου με τον διάλογο, είναι το
εισαγωγικό cut & paste και ιδίως η “γυναικεία” φωνή που το συνοδεύει [προσέξτε τον τρόπο που τονίζει, την τελευταία συλλαβή κάθε πρότασης. Βάσει οδηγίας προφανώς, γιατί το κάνουν όλοι].
Εντάξει, ο “διάλογος”,
από 4:53 είναι η χαρά του παιδιού.
Δεν νομίζω ότι ένα υποκείμενο σαν τον κύριο Βασιλακόπουλο να αποκαλυφθεί ως αισχρότερο από ό,τι ήδη έχει αποκαλυφθεί ότι είναι.
Το αυτό και για τον κύριο Ευαγγελάτο.

3
(Visited 83 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. Oannes August 24, 2021 at 2:37 pm

   Thanks! για να πω την αλήθεια, η κυρία βυζαντινολόγος ουδέποτε μου ήταν συμπαθής.

   Reply
  2. Oannes August 24, 2021 at 5:49 pm

   Ντάξει, το διάβασα, είναι ανάξιο σχολιασμού, πρόκειται για άτομο σεβαστό κάποτε, που τώρα το ‘χει χάσει… Και δικαιούται κάποιος να αντιδρά έτσι γιατί η ίδια κατ΄ αρχήν μιλάει με χαρακτηρισμούς και αοριστίες χωρίς επιχειρήματα. Η κεντρική ιδέα είναι η γνωστή : “όποιος μας πάει κόντρα είναι ανεύθυνος και ηλίθος”.

   Reply
 1. Εmmanouel August 24, 2021 at 6:02 pm

  Πετυχα αυτον τον τυπο ( δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ) που ισχυριζεται οτι το εγγραφο απ τον FDA δεν αναφερει μεσα πουθενα οτι εγκρινεται κνονικα το εμβολιο της PFIZER αλλα οτι απλα παρατεινεται η αδεια προσωρινης χρησης του οπως ισχυε μεχρι τωρα.. Τι να πει κανεις .. Επισης κατι λεει και για την διαδοχη της Camilla Harris στην προεδρικη καρεκλα , αλλα βαρεθηκα ν ακουσω ..
  https://rumble.com/vllke0-ep.-2-wtf-pfizer-vaccine-not-approved-theyre-trying-to-fool-us.html

  Reply
  1. Oannes August 24, 2021 at 6:19 pm

   Καλά για το ότι η Kamala Harris έχει επιλεγεί εξ αρχής όχι ως αντιπρόεδρος αλλά ως “η πρώτη έγχρωμη γυναίκα ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ” έχει μαλλιάσει …το πληκτρολόγιό μου να το γράφω από πέρσι το καλοκαίρι. Η φάση με το Αφγανιστάν είναι πιθανά αυτό που περίμεναν για την καθαίρεση του ραμολιμέντου. Τώρα ξύπνησε αυτός;
   Θα τσεκάρω τα περί Pfizer γιατί μου έχει κάτσει πολύ άσχημα το περί επισημοποίησης της αδείας.

   Reply
   1. Oannes August 24, 2021 at 7:09 pm

    Τα περί εμβολίου μου φαίνονται φαιδρά πράγματα όπως και το ίδιο το τυπάκι. Άλλωστε δεν δείχνει και τίποτα συγκεκριμένο.

    Reply

Leave a Reply