ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ

Το βίντεο του Jesse Waters [κάτω] περιλαμβάνει ένα πρώτο ρεπορτάζ από το συνέδριο του Νταβός, εκεί όπου “μορφές ζωής” όπως ο Bill Gates, ο John Kerry και ο Klaus Schwab αποφασίζουν το μέλλον μας, χωρίς να μας ρωτήσουν. Η παρέμβαση του γερουσιαστή Rand Paul είναι, όπως πάντα, ανεκτίμητη.
Το σχόλιό μου δεν αφορά στην ουσία του βίντεο, αλλά σε μια “λεπτομέρεια” : οι πληροφορίες που αποτελούν πλέον κτήμα ενός ευρύτερου συνόλου ανθρώπων, και οι οποίες τροφοδοτούν τη ρητορική του “επίσημου” δημοσιογραφικού όργανου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος [Fox News], άρχισαν να διοχετεύονται στον κόσμο προ
αμνημονεύτων χρόνων, από ένα άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός υπήρξε εξ αρχής και …παραμένει στιγματισμένος ως γραφικός, αφερέγγυος, ακροδεξιός συνωμοσιολόγος, τη στιγμή που όλα όσα πρώτος αποκάλυψε θεωρούνται δεδομένα :
Ο κύριος Musk δεν έχει πει κουβέντα για το αν θα έπρεπε ή για το αν πρόκειται να επαναφέρει τον
ALEX JONES στο “δικό του Twitter”.

Ακολουθεί ρεπορτάζ του Pronews απο το ίδιο forum :

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θα υπάρξουν μαζικές ελλείψεις & οικονομικές δυσκολίες αλλά ο «πόνος» αξίζει τον κόπο»!
Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός μίλησε και ο Μπιλ Γκέιτς ο οποίος προειδοποίησε για νέες πανδημίες, υποστηρίζοντας παγκόσμια δράση για την καταπολέμηση των ασθενειών και ζητώντας στο τέλος «αποτελεσματικό έλεγχο» των πληθυσμών για καλύτερες διαγνώσεις!
Είπε ότι ο κόσμος χρειάζεται πολύ πιο αποτελεσματικά εμβόλια από αυτά που υπάρχουν σήμερα για την καταπολέμηση ασθενειών και πανδημιών.
Είναι σαφές ότι ο ο ιδρυτής της Microsoft αναφέρεται στην παρέμβαση της τεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα για το «καλό» μας.
Με αφορμή τις πανδημίες (που κανείς δεν γνωρίζει πλέον πως ξεσπούν και σε ποιους παράγοντες οφείλονται) η Διεθνής Ελίτ επιδιώκει τον έλεγχο της «πυρηνικής ύπαρξης» των ανθρώπων, δηλαδή της ιδιωτικής τους ζωής (που μετέπειτα θα καταργηθεί στην πράξη).
Την ίδια στιγμή, ο Γκέιτς, προειδοποίησε για τους κινδύνους ανεπαρκούς και άκαιρης διάγνωσης των παθογόνων παραγόντων .
«Σε 10 χρόνια θα πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερη διαγνωστική τεχνολογία που θα επιτρέψει τον έλεγχο ολόκληρου του πληθυσμού οποιασδήποτε χώρας σε ένα μήνα».
Όσον αφορά την καταπολέμηση των πανδημιών, ο διεθνιστής επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην ανάγκη να ληφθούν γρήγορα μέτρα.
“Πολλοί κίνδυνοι πανδημίας υπάρχουν σε εκείνες τις χώρες που δεν θα έχουν τέτοια ικανότητα επί τόπου τις επόμενες δεκαετίες. Επομένως, εάν λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις πανδημίες, πρέπει να υπάρχει μια παγκόσμια ικανότητα.”, κατέληξε.
Λίγο αργότερα ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ μίλησε για την ενεργειακή κρίση, προειδοποιώντας ότι οι κυβερνήσεις μεμονωμένων εθνών δεν πρέπει να επιδιώκουν να προστατεύσουν τους πολίτες τους, αλλά αντίθετα να ακολουθούν «τον κανόνα των αγορών».
Εν συνεχεία τον λόγο πήρε η Kjerstin Elisabeth Rasmussen Braathen ένα νορβηγικό στέλεχος επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα.
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, περιέγραψε την παγκόσμια ενεργειακή αναταραχή ως «μετάβαση», ενώ παραδέχτηκε ότι θα υπάρξουν μαζικές ελλείψεις και οικονομικές δυσκολίες, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο «πόνος» «αξίζει τον κόπο».4
(Visited 123 times, 1 visits today)

Leave a Reply